Z testami tak jak mówicie - wysyłam tekst i zdjęcia do CatAngel.

Edit : korekta
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Migota
Wczoraj przyjrzałam się dobrze Belli. Znowu ma fatalne oczy. Co jakiś czas nawraca jej herpes. Zadzwoniłam więc dziś do dzielnicy z pytaniem o talony. I co ? I nic!. Niespodzianka Szlak mnie trafi chyba. Nie ma talonów i nie będzie. Burmistrz zabrał pieniądze na tego typu działalność. Chyba tylko u nas takie rzeczy władza wyprawia
W związku z tym mam pytanie. Czy ktoś z Was ma możliwość odstąpienia talonu na Ochocie, bo tam akurat nie znam karmicielek, a mam zaufanie do lecznicy. Ewentualnie z innej dzielnicy? Tarchomin?
.Mia. pisze:dziewczyny, skoro maciuś jest "obrabiany", można byłoby zająć się też resztą.
ja mogę wziąć na tapetę miziastą, wymyślić imię, ogłoszenia, itd.
(...)
i pytanie, co robimy z resztą kotów?
jak długo one mogą być w koneserze?
zajrzałam do wątków kotów z konesera, cały czas mówiłyśmy o milkach trzy, ale tam kotów jeszcze kilka... rozumiem, że dla nich też potrzeba znaleźć nowe miejsce? takie same jak dla krówek? czy któraś z was szukała kiedykolwiek domu dla kotów nie oswojonych? gdzie należy je ogłaszać, jakiego konkretnie miejsca szukać itd. kiedyś widziałam, że jakaś uczelnia chciała "zatrudnić" kota do straszenia myszy w korytarzach uczelnidostawał wikt i opiekę i miał po prostu być.
może kurczę warto byłoby rozwiesić ogłoszenia na uczelniach, "wygenerować" potrzebę "zatrudnienia" kotów.
wszelkie pomysły mile widziane, bo myślę, że z takimi kotami może być trudniej.
.Mia. pisze:(...)
no, ale dla milków wogle to musi coby napierw było przez telefon kce, podobie mie sie, biere
Monika_Krk pisze:Petroniusz Ty gadaj z Tri_Rex i szamańcie fajny dom, dobrze wam szło z przywołaniem Maciusia, wyjdzie wam i teraz.
Petroniusz pisze:(...)
Hyhy, chyba dostanie wreszcie imię - takie do wpisania do kociej książeczki, bo zwracać to będę się do niej różnie, pewnie głównie "Kocurra".
Myślałam, myślałam i nic mi do końca nie pasowało, aż w końcu dzisiaj mnie olśniło![]()
Tytania![]()
![]()
![]()
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Google [Bot] i 76 gości