TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 25, 2012 13:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS i PILNIE KOCIA M

Kolejne karmienie Szilki za nami :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto wrz 25, 2012 14:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS i PILNIE KOCIA M

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto wrz 25, 2012 14:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS i PILNIE KOCIA M

Nieustanne za maluszka :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto wrz 25, 2012 14:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Robiłam papierowe rozliczenie a potem je zawsze przepisuje na wątki i jak poszłam sobie zaparzyć herbatce to mi któryś ( podejrzewam Rudolfa ) nalał mi na to i na portfel też, zemsta za to iż sie nie zajęłam ich głaskaniem czy co :roll:

ICH? Jesli to faktycznie Rudolf, to nie zdziwila bym sie, gdyby to byla zemsta. Zauwazylam, ze on sie coraz bardziej namolnym miziakiem robi, w tym tempie to pewnie uczen przerosnie mistrza w mig, tzn: uczen-Rudolf niebawem bedzie jeszcze bardziej namolnym pieszczochem od mistrza-Mikiego. :lol:

Skarby, nie chorowac, prosze! A mi dzis w nocy tak dokuczal pecherz, ze wogole oka nie zmruzylam conajmniej do 6 rano... :roll: Oczywiscie pomimo lekow... :roll:

Podobno w srode i czwartek ma byc znow ok.30 stopni... :roll: Zawsze sie w takich chwilach martwie, jak sobie z tym upalem poradzi Matyldzia... choc ona i tak jest bardzo silna, bardzo wiele juz wytrzymala, ale ile jeszcze jest w stanie wytrzymac...? :roll:

Co do kociego oseska - nie dziwie sie tamtej pani, ze chciala go uspic. Jesli nie ma kociej mamki na zastepstwo, to opieka nad takim szkrabem jest bardzo trudna i czasochlonna. A tez nie kazdy wie, jak prawidlowo sie takim kociatkiem zajac.
Lece na wat malenstwa :) :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 25, 2012 14:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS i PILNIE KOCIA M

Jakie maleństwo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Wto wrz 25, 2012 18:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS i PILNIE KOCIA M

o matko jakie maleństwo ...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto wrz 25, 2012 18:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS i PILNIE KOCIA M

Dora nie może być dłużej w tym DT w którym jest teraz , są dwa wyjścia - albo wróci do DT gdzie jest wilkowata suczka która jej nie akceptuje i uwiązanie na smyczy obu suk i pełno jajeczny pies lub schronisko a ze doda nie ma aktualnych szczepień to nie została by tam przyjęta , nie mam pomysłu , do domu tez jej nie mogę wziąć :cry: :cry: :cry:

Malenka Szilka przez ostatnie 1.5 godziny była karmiona, myta , masowany brzuszek i był i kupal a teraz sobie smacznie spi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 26, 2012 2:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

I kolejne karmienie za nami , musze jeszcze tylko pampersowców przewiną i ide spać .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 26, 2012 8:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

shanti_pryia pisze:Moja Pycia i Lusia
I jeszcze jest takie jedno ładne gdzie sie przytulają tylko muszę je znaleźć

shanti_pryia pisze:Lusia mała zazdrośnica,jak tylko przestałam ją głaskać,patrzyła się czy przypadkiem Pyci nie głaszczę jeśli okazało się że tak to mnie gryźć zaczynała

Przyjaźń świnek :) :1luvu:
Obrazek

Jak byłam mała, to mieliśmy świnki: Kasię i Kubusia (a potem nagle jeszcze kilka :roll: )
Ale gdybyś Justyś miała "na wydaniu" świnkę jak w filmie Opowieści na dobranoc (Wyłupka), to biorę!

dla przypomnienia: Wyłupek
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro wrz 26, 2012 8:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

A tu jeszcze zakochane po uszy króliki (Fado i Karol-ka):
Obrazek

Szaleństwa Bartusia:
Obrazek

Odpoczynek:
Obrazek

I kto tu silniejszy? - dwaj panowie, Czort z Bartusiem :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro wrz 26, 2012 12:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Witajcie cioteczki :ok:
Dziś wieczorem maleńka Szilka jedzie do Łodzi :)

A co do ''Wyłupka'' to jak będzie następna świnka szukać domu to zrobimy jej operacie plastyczna :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 26, 2012 12:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Szczęśliwej podróży Szilko :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro wrz 26, 2012 13:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Łoł,ale się cieszę,pozdrawiam tego Ziomka ( kę) ,który pomógł (ogła) :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro wrz 26, 2012 15:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

za szczęśliwą podróż maleństwa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro wrz 26, 2012 15:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

oby sie wszystko udalo z Szilka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
co do wylupka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: oczy takie wielkie niemal jak ten kot ze Szreka :mrgreen:

Justa&Zwierzaki pisze:Dora nie może być dłużej w tym DT w którym jest teraz , są dwa wyjścia - albo wróci do DT gdzie jest wilkowata suczka która jej nie akceptuje i uwiązanie na smyczy obu suk i pełno jajeczny pies lub schronisko a ze doda nie ma aktualnych szczepień to nie została by tam przyjęta , nie mam pomysłu , do domu tez jej nie mogę wziąć :cry: :cry: :cry:
:roll: :roll: :roll: :? :? :? cholera, no!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: i co teraz??

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]