Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Zastanawiam się czy wyciąganie kotów z naszego schroniska ma jakiś sens. Wczoraj spotkałam osobę pracującą w schronisku i pytam czy mają małe koty, odpowiedziała że nie ale niedługo będą, pytam jak to i słyszę, że oni mają teraz mało kotów, a dzwonią osoby których kotki są w ciąży i są osoby chętne na małe koty.
horacy 7 pisze:Dziewczyny Nowa,Joanna ,WAt a moze się spotkamy i podyskutujemy co możemy zrobić?NIe wiem już sama z TOZ rozmawiam o tym co jakiś czas lecz chyba i tak nie ma on wpływu na decyzję kierownictwa schroniska,nie wiem ręce mi opadły zupełnie.
joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:Dziewczyny Nowa,Joanna ,WAt a moze się spotkamy i podyskutujemy co możemy zrobić?NIe wiem już sama z TOZ rozmawiam o tym co jakiś czas lecz chyba i tak nie ma on wpływu na decyzję kierownictwa schroniska,nie wiem ręce mi opadły zupełnie.
Moim zdaniem powinniśmy się wybrać to przewodniczącej TOZ, dzisiaj będę do niej dzwonić i mogę zapytać. Możemy się spotkać nie ma problemu. Nie wiem co robić, ale coś trzeba zanim maleństwa zaczną umierać w schronisku.
Nowa_Sztno pisze:Ja w weekend nie moge. Pasuje mi sroda i czwartek tylko w tym tygodniu
Przyszly tydzien tez mam w rozjazdach, wlacznie z nastepnym weekendem i poniedzialkiem. Ale popoludniami w tygodniu powinnam byc w Sz-tnie.
Nowa_Sztno pisze:Moje na dawców jeszcze się nie nadają. Napiszę na wątku na FB.
Biedactwa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 79 gości