Szczytno 6. Kocie dzieci w schronie. BEZ DT ODEJDĄ !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 21:33 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Ależ Basiu- Ty sobie odpocznij! My cierpliwie poczekamy.
Dobrej i spokojnej nocy.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto maja 15, 2012 7:01 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Zastanawiam się czy wyciąganie kotów z naszego schroniska ma jakiś sens. Wczoraj spotkałam osobę pracującą w schronisku i pytam czy mają małe koty, odpowiedziała że nie ale niedługo będą, pytam jak to i słyszę, że oni mają teraz mało kotów, a dzwonią osoby których kotki są w ciąży i są osoby chętne na małe koty.
joanna3113

Post » Wto maja 15, 2012 7:32 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

joanna3113 pisze:Zastanawiam się czy wyciąganie kotów z naszego schroniska ma jakiś sens. Wczoraj spotkałam osobę pracującą w schronisku i pytam czy mają małe koty, odpowiedziała że nie ale niedługo będą, pytam jak to i słyszę, że oni mają teraz mało kotów, a dzwonią osoby których kotki są w ciąży i są osoby chętne na małe koty.

Nic dodać nic ująć wezmą kocięta by miały sznsę sie zarazić pp i póxniej dadza je ludziom by patrzyli na umieranie i poroznoszą pp po mieście i okolicy.Ręce opadają zupełnie.Nie mam już pojęcia jak do nich dotrzeć ,oni nie chcą widzieć problemu los tych zwierząt jest im obojetny.Teraz maja w schronisku mao kotów tylko czy ktoś z nich pomyślał dlaczego przecież nie z powodu adopcji?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto maja 15, 2012 7:42 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Dziewczyny Nowa,Joanna ,WAt a moze się spotkamy i podyskutujemy co możemy zrobić?NIe wiem już sama z TOZ rozmawiam o tym co jakiś czas lecz chyba i tak nie ma on wpływu na decyzję kierownictwa schroniska,nie wiem ręce mi opadły zupełnie.

horacy 7

Post » Wto maja 15, 2012 7:48 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

horacy 7 pisze:Dziewczyny Nowa,Joanna ,WAt a moze się spotkamy i podyskutujemy co możemy zrobić?NIe wiem już sama z TOZ rozmawiam o tym co jakiś czas lecz chyba i tak nie ma on wpływu na decyzję kierownictwa schroniska,nie wiem ręce mi opadły zupełnie.

Moim zdaniem powinniśmy się wybrać to przewodniczącej TOZ, dzisiaj będę do niej dzwonić i mogę zapytać. Możemy się spotkać nie ma problemu. Nie wiem co robić, ale coś trzeba zanim maleństwa zaczną umierać w schronisku.
joanna3113

Post » Wto maja 15, 2012 8:20 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

joanna3113 pisze:
horacy 7 pisze:Dziewczyny Nowa,Joanna ,WAt a moze się spotkamy i podyskutujemy co możemy zrobić?NIe wiem już sama z TOZ rozmawiam o tym co jakiś czas lecz chyba i tak nie ma on wpływu na decyzję kierownictwa schroniska,nie wiem ręce mi opadły zupełnie.

Moim zdaniem powinniśmy się wybrać to przewodniczącej TOZ, dzisiaj będę do niej dzwonić i mogę zapytać. Możemy się spotkać nie ma problemu. Nie wiem co robić, ale coś trzeba zanim maleństwa zaczną umierać w schronisku.

Joanno to umawiaj nas tylko niestety wiem jaki będzie tego skutek,niestety nie wiem czy to coś zmieni w podejściu ludzi ze schroniska ale warto próbować.Więcej nas teraz a to już coś.
Ostatnio edytowano Wto maja 15, 2012 10:00 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Wto maja 15, 2012 9:12 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Jestem za :)
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto maja 15, 2012 9:46 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Pani Ewie pasuje każde popołudnie nawet w sobote, mi też.
joanna3113

Post » Wto maja 15, 2012 10:02 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Ja dam Wam znać kiedy moge jak skontaktuję się z wetką bo jak dzisiaj będzie to pojedziemy na kontrolę i nie podoba mi się bardzo Drops.Martwię się o niego ,te choroby to koszmar jakiś.

horacy 7

Post » Wto maja 15, 2012 10:21 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Bardzo się cieszę, że coś będziecie próbować.
Nie jest łatwo, ale trzeba próbować... szczególnie gdy wydaje się, że trzeba orać morze.

Trzymam kciuki za negocjacje i za kociaste.

Ja niestety jestem za daleko... żeby wesprzeć Was w tej akcji bezpośredniej ale staram się trwać z Wami :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto maja 15, 2012 13:26 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Ja w weekend nie moge. Pasuje mi sroda i czwartek tylko w tym tygodniu :(
Przyszly tydzien tez mam w rozjazdach, wlacznie z nastepnym weekendem i poniedzialkiem. Ale popoludniami w tygodniu powinnam byc w Sz-tnie.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto maja 15, 2012 13:28 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:Ja w weekend nie moge. Pasuje mi sroda i czwartek tylko w tym tygodniu :(
Przyszly tydzien tez mam w rozjazdach, wlacznie z nastepnym weekendem i poniedzialkiem. Ale popoludniami w tygodniu powinnam byc w Sz-tnie.

To dobrze jak pojadę dzisiaj do Olsztyna to może jutro po południu b edzie wiadomo na pewno.

horacy 7

Post » Śro maja 16, 2012 11:01 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Błagamy o pomoc osoby które maja zaszczepone koty takie które mogłyby byc dawcami krwi na surowicę u Joanny jest w tej chwili pp,ma ona nieszczepione kocieta które potrzebuja pilnie pomocy.Moje koty mimo szczepień nie nadają się bo sa chore na mykoplazmozę i chlamydioze która przyniosłam z kotką ze schroniska.Błagamy o pomoc.

horacy 7

Post » Śro maja 16, 2012 12:30 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Moje na dawców jeszcze się nie nadają. Napiszę na wątku na FB.
Biedactwa...
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro maja 16, 2012 13:19 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:Moje na dawców jeszcze się nie nadają. Napiszę na wątku na FB.
Biedactwa...

Muszą być dwukrotnie szczepione drugie szczepienie w ciągu ostatnich trzech miesiecy.Moze masz kogoś kto byłby w stanie przetrzymać tego kota który jest w kuchni w klatce w schronisku by go zaszczepić?To kilkanaście dni tylko.

horacy 7

[poprzednia][następna]