jejku, faktycznie, same dobre wiadomosci...
Benko, dziękuję serdecznie, to bardzo dużo, nawet nie wiesz, jak przydadzą się te pieniążki właśnie w tym momencie

rozmawiałam wczoraj z Anią Szaszorowską, że p.Hanka prosiła o 250 pln na mięso dla kotów - ostatnie w tym roku. Co prawda z tego co zrozumiałam długi wobec pana od mięska są opłacone, ale nie chce już dawać na kredyt (może dlatego, że święta blisko...). Jeszcze dzisiaj zrobię przelew dla Hanki.
Jeżeli chodzi o leki - głównie do Pini - jeżeli by się dało zrobić tak, że dojdą do mnie do czwartku (do pracy), to ja w sobotę zawiozę do Hanki. Pini, pls odezwij sie na gg to ustalimy szczegóły.
Ania, nie ma sprawy - jak bedzie trzeba to podskoczymy na chwile do Hanki w sobote. Zaraz zapytam veta p. Hanki czy robi sterylki za talony (przy okazji o zadluzenie).
Ania, jak jest z ta fundacja? Dowod wplaty wystarczy? Odpis jest od podatku? Ktos ma moze jakies info na ten temat?
Vivien,
cieszę się ogromnie! prawda, że Lucy jest słodka? To jest bardzo piękna, ale też bardzo drobniutka koteczka - następnym razem jak ją zobaczę powiem jej że ma 'sponsorów'

. Powiedz mi jeszcze proszę, na jakie konto chcesz wpłacać pieniążki - fundacyjne czy moje - prześlę na PW
Cieszę się kurcze!