K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 07, 2011 18:22 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

katgral pisze:
Tweety pisze:może już wystarczy...
Wyjście jest jedno, bardzo proste. Jeżeli jest tyle zastrzeżeń do pracy fundacji wystarczy przestać z nią współpracować. Zawsze można założyć własną i pokazać innym jak się to robi aby było dobrze. Pozytywnych wzorców nigdy dosyć. Jeżeli mnie się coś nie podoba to zwyczajnie zabieram swoje zabawki, mówię dziękuję i do widzenia. Krótka piłka i ostre cięcie. W prawo albo w lewo.
Miało być to omówione na zebraniu, nie było chętnych dlatego piszę tutaj. Do niedzieli proszę o ostateczną deklarację (zostanie to tez wysłane na pw aby nie było, że ktoś nie doczytał)[b] co do dalszej współpracy.[/b] I to będzie najzdrowsze wyjście z sytuacji.
Z mojej strony EOT

Przepraszam, że się wtrącę, ale kilka osób napisało że czekało na prw od Tweety, a ja zrozumiałam z Jej wypowiedzi że Aga wyśle do zainteresowanych prw z tym samym co na wątku czyli że czeka do niedzieli na info co do dalszej współpracy, jakby ktoś nie doczytał na wątku

Potem została poddana przez Nią propozycja spotkania, aby kolejny raz wyjaśnić wątpliwości ale chyba nikt się na nie nie zgłosił :/

dokładnie tak.
Muszę tutaj też wyjaśnić, że pozostałe ustalenia z wrześniowego spotkania czyli sprawa publikowania sprawozdań jest zrobiona częściowo tzn Miszelina zobowiązała się, że będzie podliczać wpływy i wydatki z konta i wedle mojej wiedzy ma to zrobione od lipca do listopada. Natomiast rachunkami miała się zająć zgodnie ze swoją deklaracją lutra. Jako, że nikt się po nie nie zgłosił musiałam w końcu oddać do księgowości, bo ci mnie mało już nie zjedli, że tyle czasu przetrzymuję i kto to będzie potem wprowadzał, wobec czego nic z nimi nie zostało zrobione. Publikacja samych wyciągów nie wiele by pokazała gdyż nie wiadomo wtedy ile jeszcze jest faktur do zapłacenia. Ale z tym tematem nie do mnie , bo nie mogę wchodzić w kompetencje organu kontrolnego czyli Rady Fundacji. Kto o co wystąpił ten to dostał.

Osoby rezygnujące ze współpracy proszę o zwrot (te które mają), kluczy do kociarni, jeżeli były opłacone z własnej kieszeni oczywiście dostaną za to zwrot pieniędzy. Proszę też sprawdzić czy gdzieś nie pozostawały transportery lub klatki (oczywiście działa to w obie strony tzn czy nie zostały w domu albo nie ma na kociarni czyichś prywatnych)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 07, 2011 18:25 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

katgral pisze:
jej siostra pisze:ja też czekałam na pw i umowę
adres podawałam co najmniej dwa razy
na spotkanie w grudniu na pewno nie mam czasu

Ja nie mam Twojego adresu, mogę prosić o maila na adres katarzyna.gralak@radioagora.pl

dziękuje za błyskawicznego maila, już wysłałam do Ciebie wszystko
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro gru 07, 2011 19:54 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:Muszę tutaj też wyjaśnić, że pozostałe ustalenia z wrześniowego spotkania czyli sprawa publikowania sprawozdań jest zrobiona częściowo tzn Miszelina zobowiązała się, że będzie podliczać wpływy i wydatki z konta i wedle mojej wiedzy ma to zrobione od lipca do listopada. Natomiast rachunkami miała się zająć zgodnie ze swoją deklaracją lutra. Jako, że nikt się po nie nie zgłosił musiałam w końcu oddać do księgowości, bo ci mnie mało już nie zjedli, że tyle czasu przetrzymuję i kto to będzie potem wprowadzał, wobec czego nic z nimi nie zostało zrobione. Publikacja samych wyciągów nie wiele by pokazała gdyż nie wiadomo wtedy ile jeszcze jest faktur do zapłacenia. Ale z tym tematem nie do mnie , bo nie mogę wchodzić w kompetencje organu kontrolnego czyli Rady Fundacji. Kto o co wystąpił ten to dostał.

Osoby rezygnujące ze współpracy proszę o zwrot (te które mają), kluczy do kociarni, jeżeli były opłacone z własnej kieszeni oczywiście dostaną za to zwrot pieniędzy. Proszę też sprawdzić czy gdzieś nie pozostawały transportery lub klatki (oczywiście działa to w obie strony tzn czy nie zostały w domu albo nie ma na kociarni czyichś prywatnych)

Potwierdzam, zestawienie miesięczne za w. wym. okres mam gotowe, wynika z niego zadłużenie. :( Niestety nie jestem w stanie z wyciągów dokładnie posegregować wydatków, jako że opisane skrótowo, a ja faktur nie widziałam, więc wedle mej wiedzy podzieliłam je na weta, koszty płacowo-osobowe i inne (czyli karma, żwirek, środki czystości, budki itp. kram). Jeżeli spotkanie się odbędzie (a muszę przyznać, że mi termin grudniowy wybitnie nie pasuje :| ), przyniosę to zestawienie.
Ale tak jak napisała Tweety, niewiele z niego wyniknie, bo brak opisu faktur i wszelkich faktur nieopłaconych.

Aha, jeszcze jedno: przejęłam po Etiopii prowadzenie bazy danych z umowami adopcyjnymi. Wszelkie umowy proszę zatem dostarczać do mnie (można nadal do Tweety, odbiorę sobie, można też zostawiać na kociarni)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro gru 07, 2011 20:56 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Zgodnie z wolą Cammi przelewam 146,45zł na konto AFN z bazarku Z szafy Cammi.
Proszę o potwierdzenie wpłynięcia kwoty, gdy wpłynie ;)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro gru 07, 2011 22:05 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Annazoo pisze:Zgodnie z wolą Cammi przelewam 146,45zł na konto AFN z bazarku Z szafy Cammi.

jasne, dziękuję :)

Do domu pojechała dzisiaj Rita, jutro Robert zawozi Meę z Kuflem, w przyszły weekend zawozimy Pestkę i Arbuza do Zakopanego.Wasyl prosto od dr Dudy trafia 20-go do p. Gabrysi
Dzisiaj w końcu dotarła na kociarnię wieki temu zapowiadana geriatria po zmarłej pani: 15-letni biało-czarny Salomon i bury 10-letni Filemon. Są razem w dogu na cat-roomie, łagodne ale wystraszone, Salomon jest na lekach na nadciśnienie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 07, 2011 22:22 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

katgral pisze:
_namida_ pisze:Przepraszam, ale miały być wysyłane pw w tej sprawie, więc czekałam na wiadomość. Nie jest dla mnie jasne, jakie to zasady (mogę dostać na pw?) i czy mogę też dostać umowę wolontariacką?

Prześlij mi proszę maila z Twoimi danymi, oraz "zakresem" który mam wpisać w umowę na adres katarzyna.gralak@radioagora.pl żebym mogła wysłać Ci odpowiedni wzór umowy :)

Ja również przypominam się w kwestii umowy. Wysłałam jakiś czas temu do Ciebie pw w tej sprawie. Dane prześlę na maila, jeżeli chodzi o zakres obowiązków, to konieczne jest podanie orientacyjnego wymiaru czasowego?

Prosiłabym także o pw odnośnie zasad.
Jeżeli chodzi o spotkanie, to i w moim przypadku grudzień niestety nie wchodzi w rachubę, będę w Krakowie tylko w dniach 12-16.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Śro gru 07, 2011 22:33 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

mikela pisze:
Ja również przypominam się w kwestii umowy.
Wysłałam jakiś czas temu do Ciebie pw w tej sprawie. Dane prześlę na maila, jeżeli chodzi o zakres obowiązków, to konieczne jest podanie orientacyjnego wymiaru czasowego?

Jeżeli chodzi o spotkanie, to i w moim przypadku grudzień niestety nie wchodzi w rachubę, będę w Krakowie tylko w dniach 12-16.

Hej, ja już wszystkim odpowiedziałam, ostatnie 2 maile wysłałam dzisiaj około 18 stej, jeśli nie dostałaś ode mnie odpowiedzi tzn że moja poczta znowu dała radę :(
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Śro gru 07, 2011 22:43 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

katgral pisze:
mikela pisze:
Wysłałam jakiś czas temu do Ciebie pw w tej sprawie. Dane prześlę na maila, jeżeli chodzi o zakres obowiązków, to konieczne jest podanie orientacyjnego wymiaru czasowego?

Hej, ja już wszystkim odpowiedziałam, ostatnie 2 maile wysłałam dzisiaj około 18 stej, jeśli nie dostałaś ode mnie odpowiedzi tzn że moja poczta znowu dała radę :(

Nic nie dostałam :( .
Pisząc "przypominam się" miałam na myśli pw z prośbą o umowę wysłany 17 listopada. Pewnie umknęło w gąszczu wiadomości...

edit: mój mail: malgorzata.roeske@gmail.com
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt

mikela

Post » Śro gru 07, 2011 22:52 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

mikela pisze:
katgral pisze:
mikela pisze:

Pisząc "przypominam się" miałam na myśli pw z prośbą o umowę wysłany 17 listopada. Pewnie umknęło w gąszczu wiadomości...

Poszło pw, mail idzie, załączniki się ładują :)
Obrazek

katgral

Post » Śro gru 07, 2011 23:06 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

katgral pisze:
mikela pisze:
katgral pisze:
mikela pisze:

Poszło pw, mail idzie, załączniki się ładują :)

Dzięki, już wszystko mam :)
[/url]Obrazek

mikela

Post » Czw gru 08, 2011 8:51 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Ja mam umowę podpisaną. Nie mam wątpliwości.
Gdyby było spotkanie to postaram się przyjść, choć faktycznie czasu brakuje...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw gru 08, 2011 8:53 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:........Do domu pojechała dzisiaj Rita, jutro Robert zawozi Meę z Kuflem, w przyszły weekend zawozimy Pestkę i Arbuza do Zakopanego.Wasyl prosto od dr Dudy trafia 20-go do p. Gabrysi
.......

To cieszy :) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw gru 08, 2011 12:27 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Ja poproszę, żeby ktoś przejął ogłoszenia na Morusku, bo jak robię Gumtree, to tamtego już nie ogarniam.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw gru 08, 2011 16:26 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Annazoo pisze:Zgodnie z wolą Cammi przelewam 146,45zł na konto AFN z bazarku Z szafy Cammi.

Ma rację Jafusia, zwracając mi uwagę, że zrobiłam błąd w podsumowaniu.
Przepraszam i już poprawiam:

Wpłaty: 390,00 przesyłka 26,55, dochód z bazarku 363,45
Zgodnie z wolą Cammi przelałam 146,45zł na konto AFN oraz 146,45 na tymczasy własne (tymczasem na koncie edit_f)
To teraz na każde z kont dopłacam brakującą kwotę 35,27zł

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw gru 08, 2011 19:17 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Filemon mocno zestresowany, na razie nie chce jeść. Grzebyk zresztą też nie. Salomon lepiej.
Milusię trzeba głaskać przy jedzeniu. Reszta ok.
Salomon ma leki - wszystko w kacie.

Co z sobotą?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]