Aż raz dostała taką mega, mega wielką... do końca zycia ją ciumkała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lalka999 pisze:Masakra, mimo że zawsze miałam psy, to moja wiedza o nich jest jednak bardzo mała, myślałam że więcej wiem o psach niż o kotach.. myliłam się. To jest strasznie dzwine zwierze:) Dzisiaj poszłam wymienić kaganiec bo w autobusie musze jej zakładać wracając z pracy, a że ten stworek ma krótki i szeroki pysk to cięzko było coś znaleść. No i kupiłam kość, 20 chyba cm, pani mówi no na długo starczy pieskowi, zerzarła w niecałe 2 godziny chybaChrapie jak stary dziad!
Dzisiaj do adopcji poszła Freja, koteczka znaleziona, płacząca w śmietniku obok mojej pracy, miałam ja 2 dni:)
Od mamy TŻa dostałam wielką miche miesa z rosołu, więc zawołałam psa postawiłam miche na ziemi pod nogami i obieram i wrzucam do miski, pies chyba niewiele zjadł, koty jak wpadły to zaraz ją odgoniły;p
w 4 dni przytyła 2 kg, ale dalej chudziutka jest.
Muszka bardzo lubi psa, oraz Józefina, nawet nadstawia się żeby pies ją pyskiem głaskał.
Marlon pisze:Wolontariuszki przychodzą o 13.00, zabierają ze sobą fanty na sprzedaż opisane z cenami, ubiór elegancki, wydrukowane zdjęcia swoich tymczasów (duży format z krótkim opisem). Wysyłam też wszystkim ulotki do wydrukowania, są 4 na jednej stronie, trzeba poprzecinać.
adzi pisze:Przesyłam link do wątku Marczakowych sztuk wystawowychjakby ktoś dał radę podrzucić , byłoby super ! viewtopic.php?f=13&t=133331
Czy są jakieś specjalne wątki szylkretkowe ? U Agi siedzi nieszczęsna Nektarynka, jest jeszcze szylkret Bonon- śliczna i śliczny, ale od kwietnia chyba nie znalazł się amator. Whiskasikowy, trikolor, i śnieżynkowy wątek już wytropiłam. Jakby ktoś coś kojarzył - proszę o info. Pozdrawiam
anula790820 pisze:adzi pisze:Przesyłam link do wątku Marczakowych sztuk wystawowychjakby ktoś dał radę podrzucić , byłoby super ! viewtopic.php?f=13&t=133331
Czy są jakieś specjalne wątki szylkretkowe ? U Agi siedzi nieszczęsna Nektarynka, jest jeszcze szylkret Bonon- śliczna i śliczny, ale od kwietnia chyba nie znalazł się amator. Whiskasikowy, trikolor, i śnieżynkowy wątek już wytropiłam. Jakby ktoś coś kojarzył - proszę o info. Pozdrawiam
Ja tez jestem zainteresowana: czy są jakieś specjalne wątki szylkretkowe ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 35 gości