K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 20:48 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Gratuluję zbiórki galeriowej. Wynik przedni, choć pogoda była przeciwko Wam. Ja dowiedziałam się, ile jednostek osp jest na terenie gminy niepołomice, ilu strażaków działa w małopolsce i dlaczego samochód zomo dziś myje ulice w niepołomicach. wiedzę tę mogę sprzedać na bazarku.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie wrz 25, 2011 20:52 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

lutra pisze:Gratuluję zbiórki galeriowej. Wynik przedni, choć pogoda była przeciwko Wam. Ja dowiedziałam się, ile jednostek osp jest na terenie gminy niepołomice, ilu strażaków działa w małopolsce i dlaczego samochód zomo dziś myje ulice w niepołomicach. wiedzę tę mogę sprzedać na bazarku.

kupuję

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie wrz 25, 2011 21:22 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Pozdrowienia od Misia :D

Obrazek
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie wrz 25, 2011 21:24 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

jej siostra pisze:
lutra pisze:Gratuluję zbiórki galeriowej. Wynik przedni, choć pogoda była przeciwko Wam. Ja dowiedziałam się, ile jednostek osp jest na terenie gminy niepołomice, ilu strażaków działa w małopolsce i dlaczego samochód zomo dziś myje ulice w niepołomicach. wiedzę tę mogę sprzedać na bazarku.

kupuję

Wystaw koniecznie :)
anno, jak wizyta?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie wrz 25, 2011 21:27 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

queen_ink pisze:
jej siostra pisze:

kupuję

anno, jak wizyta?

to było na "kup teraz" i już jest moje i nie oddam

jej siostra

Post » Nie wrz 25, 2011 21:36 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

jej siostra pisze:
queen_ink pisze:
jej siostra pisze:

kupuję

anno, jak wizyta?

to było na "kup teraz" i już jest moje i nie oddam

Ale przecież nikt nie napisał, że dostępna tylko jedna sztuka ;)

queen_ink

Post » Nie wrz 25, 2011 22:21 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

napisał, nie napisał, grunt że mam

jej siostra

Post » Nie wrz 25, 2011 22:28 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Szukan do spontanicznej adopcji rudego ,młodego kota, najlepiej z zielonymi oczami. ZNajoma była dzis u
karaluch na zastrzyku i zakochala sie w rudym (przypomina jej poprzedniego kota). Tylko rudy podobno niespecjalnie jest zainteresowany kontaktami innymi kotami, a mialby byc towarzyszem dla imigranta, wiec moze sa inne kandydatury?

00

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie wrz 25, 2011 22:52 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Może znajdzie w schronisku. Dużo tam kociaków.

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Nie wrz 25, 2011 23:25 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Lila_iwa pisze:Może znajdzie w schronisku. Dużo tam kociaków.

To nie jest dobry pomysł w jej przypadku. Ma połrocznego, nieszczepionego jeszcze kociaka po operacji. Wzięla go ulcy, bo był w potrzebie, nie zastanawiająć sie czy jest zdrowy, miły itp. Koty w schronisku tez sa w potrzebie, ale ona nie odwazy sie wziac w ciemno drugiego kota, gdy ten juz jest.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon wrz 26, 2011 10:54 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

koty u Edytal mają drgawki poszczepienne, Zorro się przewraca, komisja na kociarni, Myślenice i Wasyl, koty z Hyraxa do Jafusi, kotka do ciachniecia do złapania pod Sanepidem, druga na Dąbrowskiego, dowóz leków i karmy dla Kubusia białaczkowego i parę pomniejszych zadań na dziś... to tak czasowo, a do baku kotowozu zaraz będziemy pluć, bo my też już nie mamy pieniędzy aby go tankować ....
Lubię poniedziałki :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 26, 2011 10:58 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Tweety pisze:koty u Edytal mają drgawki poszczepienne, Zorro się przewraca, komisja na kociarni, Myślenice i Wasyl, koty z Hyraxa do Jafusi, kotka do ciachniecia do złapania pod Sanepidem, druga na Dąbrowskiego, dowóz leków i karmy dla Kubusia białaczkowego i parę pomniejszych zadań na dziś... to tak czasowo, a do baku kotowozu zaraz będziemy pluć, bo my też już nie mamy pieniędzy aby go tankować ....

Ja tez lubie. Telefon o Zorro odebrał mi cheć do zycia. :evil:
Przy okazji: o intestinalu pamietałaś?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon wrz 26, 2011 11:07 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

miszelina pisze:Ja tez lubie. Telefon o Zorro odebrał mi cheć do zycia. :evil:

A co się stało? :(

queen_ink

Post » Pon wrz 26, 2011 11:16 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

miszelina pisze:
Tweety pisze:koty u Edytal mają drgawki poszczepienne, Zorro się przewraca, komisja na kociarni, Myślenice i Wasyl, koty z Hyraxa do Jafusi, kotka do ciachniecia do złapania pod Sanepidem, druga na Dąbrowskiego, dowóz leków i karmy dla Kubusia białaczkowego i parę pomniejszych zadań na dziś... to tak czasowo, a do baku kotowozu zaraz będziemy pluć, bo my też już nie mamy pieniędzy aby go tankować ....

Ja tez lubie. Telefon o Zorro odebrał mi cheć do zycia. :evil:
Przy okazji: o intestinalu pamietałaś?

oczywiście, że zapomniałam, przecież dzisiaj gwiazdorzę cały dzień w różnych radiostacjach zamiast zarabiać pieniądze :evil: Już dam znać Robertowi

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 26, 2011 12:11 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Też lubię poniedziałki ....
Od samego rana się wszystko chrzani ...
Ręka się paprze coraz bardziej nie ukrywam że zaczynam się z tego powodu bać ....

Ech ........

Tweety zamiast żyrafy trzeba adoptować słonia one produkują straszne ilości gazu ...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]