Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Gratuluję zbiórki galeriowej. Wynik przedni, choć pogoda była przeciwko Wam. Ja dowiedziałam się, ile jednostek osp jest na terenie gminy niepołomice, ilu strażaków działa w małopolsce i dlaczego samochód zomo dziś myje ulice w niepołomicach. wiedzę tę mogę sprzedać na bazarku.
jej siostra pisze:lutra pisze:Gratuluję zbiórki galeriowej. Wynik przedni, choć pogoda była przeciwko Wam. Ja dowiedziałam się, ile jednostek osp jest na terenie gminy niepołomice, ilu strażaków działa w małopolsce i dlaczego samochód zomo dziś myje ulice w niepołomicach. wiedzę tę mogę sprzedać na bazarku.
kupuję
queen_ink pisze:jej siostra pisze:lutra pisze:Gratuluję zbiórki galeriowej. Wynik przedni, choć pogoda była przeciwko Wam. Ja dowiedziałam się, ile jednostek osp jest na terenie gminy niepołomice, ilu strażaków działa w małopolsce i dlaczego samochód zomo dziś myje ulice w niepołomicach. wiedzę tę mogę sprzedać na bazarku.
kupuję
Wystaw koniecznie
anno, jak wizyta?
jej siostra pisze:queen_ink pisze:jej siostra pisze:lutra pisze:Gratuluję zbiórki galeriowej. Wynik przedni, choć pogoda była przeciwko Wam. Ja dowiedziałam się, ile jednostek osp jest na terenie gminy niepołomice, ilu strażaków działa w małopolsce i dlaczego samochód zomo dziś myje ulice w niepołomicach. wiedzę tę mogę sprzedać na bazarku.
kupuję
Wystaw koniecznie
anno, jak wizyta?
to było na "kup teraz" i już jest moje i nie oddam
Lila_iwa pisze:Może znajdzie w schronisku. Dużo tam kociaków.
Tweety pisze:koty u Edytal mają drgawki poszczepienne, Zorro się przewraca, komisja na kociarni, Myślenice i Wasyl, koty z Hyraxa do Jafusi, kotka do ciachniecia do złapania pod Sanepidem, druga na Dąbrowskiego, dowóz leków i karmy dla Kubusia białaczkowego i parę pomniejszych zadań na dziś... to tak czasowo, a do baku kotowozu zaraz będziemy pluć, bo my też już nie mamy pieniędzy aby go tankować ....
Lubię poniedziałki
miszelina pisze:Ja tez lubie. Telefon o Zorro odebrał mi cheć do zycia.![]()
miszelina pisze:Tweety pisze:koty u Edytal mają drgawki poszczepienne, Zorro się przewraca, komisja na kociarni, Myślenice i Wasyl, koty z Hyraxa do Jafusi, kotka do ciachniecia do złapania pod Sanepidem, druga na Dąbrowskiego, dowóz leków i karmy dla Kubusia białaczkowego i parę pomniejszych zadań na dziś... to tak czasowo, a do baku kotowozu zaraz będziemy pluć, bo my też już nie mamy pieniędzy aby go tankować ....
Lubię poniedziałki
Ja tez lubie. Telefon o Zorro odebrał mi cheć do zycia.![]()
Przy okazji: o intestinalu pamietałaś?
Tweety pisze:koty u Edytal mają drgawki poszczepienne, Zorro się przewraca, komisja na kociarni, Myślenice i Wasyl, koty z Hyraxa do Jafusi, kotka do ciachniecia do złapania pod Sanepidem, druga na Dąbrowskiego, dowóz leków i karmy dla Kubusia białaczkowego i parę pomniejszych zadań na dziś... to tak czasowo, a do baku kotowozu zaraz będziemy pluć, bo my też już nie mamy pieniędzy aby go tankować ....
Lubię poniedziałki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 103 gości