Skorek jednooczek we własnym domu [*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 07, 2011 17:55 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

kamari pisze:
vip0 pisze:No bo ja,jak juz pisałam,jestem stara i mądra....jak najstarsi chińczycy :ryk: :ryk: :ryk: .

No i teraz nie wiem, czy powinnam się cieszyć czy obrazić, bo jesteśmy praktycznie w tym samym wieku :(
Ale udzielasz mądrych rad, więc ja chyba też chcę zostać najstarszym chińczykiem :oops:

Kamari,ty jestes piękna i młoda,i mądra do tego....no bo jak wiadomo anioły sa zawsze piękne i młode :D :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 07, 2011 18:00 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

.
Bazyliszkowa pisze:A jednak zadzwoniłam do lecznicy.
Skorek ma się bardzo dobrze :D . Rana ładnie się goi :D . Przed wyjściem będzie miał zdjęte szwy :D .

Dług w lecznicy na dzień dzisiejszy wynosi 338 zł. Z waszych wpłat, drogie cioteczki, oraz z bazarku (jeszcze w toku) mam 215 zł. Czy ktoś mógłby dorzucić mały grosik? :oops:

Dorotka,Plamek w przyszłym tygodniu w środę ma mieć testy białaczkowe i badania,rozmawiałam dzisiaj z dr.Piątkowską i ona tak zadecydowała,stwierdziła,ze nie ma sensu dwa razy go kłuć,bo u niego te żyłki na udach takie cieniutkie...to zrobimy wszystko na raz...o rany,zamotałam się :ryk: ...a,juz wiem,no do tego zmierzam,że jak się sytuacja wyklaruje z Plamem,to coś dorzucę dla Skorka...na razie to sama nie wiem,na czym stoję :(
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lip 07, 2011 18:03 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Nie no, nie żartuj, ty i tak masz ogromne wydatki na Plamka :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lip 07, 2011 18:11 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Z Plamem to jeszcze nie wiadomo,dlatego na razie tylko się wstępnie deklaruję :( .
Ale jak co zostanie,to pójdzie dla Skorka i na inne bidy,Plam się chętnie podzieli.
Dorotka,wyście mi pomogły,ja swoje koty wyżywię,nie mają felixa ani bozity,ale nie głodują,a na zwykłych puszkach też nieźle wyglądają-wystarczy na mojego Punia popatrzeć :ryk: .
Jak była sytuacja podbramkowa,to poprosiłam o pomoc,bo tak bardzo chciałam mu uratować życie!
Teraz jest zdrowy,bo innej ewentualności nie biorę pod uwagę,zostanie przebadany,zaszczepiony,inne też...i już :D .

vip

Post » Czw lip 07, 2011 18:14 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bazyliszkowa

Post » Czw lip 07, 2011 18:15 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

E tam.. :oops: :oops: :oops: .

vip

Post » Czw lip 07, 2011 22:09 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Trzymam kciuki za domeczek :ok:
MIKUŚ

Post » Pt lip 08, 2011 7:07 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Jeszcze tylko dwa dni :D

Bazyliszkowa

Post » Pt lip 08, 2011 7:44 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

:D :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 08, 2011 8:13 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Strasznie szybko leci ten czas :roll:
Ale tym razem to lepiej dla Skorka że tak pędzi zegar :wink:
MIKUŚ

Post » Pt lip 08, 2011 12:06 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

pojutrze...to brzmi pięknie :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 08, 2011 12:10 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Rozumiem, że Skorek ma już zaklepany domek, tak? Ale i tak wczoraj zrobiłam mu kilka zdjęć. Śliczny jest mimo tego biedego oczka, a raczej jego braku. Taka słodzina :)
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 12:23 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Tak, domek czeka, przeprowadzka w niedzielę :D
Jak możesz, to wstaw fotkę, nie widziałam dziubasa już parę dni.

Bazyliszkowa

Post » Pt lip 08, 2011 12:51 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Wieczorkiem. TYlko nie wiem czy całą fotkę czy link, bo to oczko to wygląda kiepsko i wrażliwsi mogą nie być zachwyceni.
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 12:52 Re: Skorek jednooczek - po operacji - czyżby DS???????

Wstaw link, kto nie będzie chciał oglądać, nie będzie musiał.
Do fotek robionych tuż po operacji też wstawiałam same linki.

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]