1969ak pisze:Znajdzie, znajdzie U nas najdłużej futro siedziało 5 miesięcy. Jak pamiętam to Kida u Lu siedziała ponad pól roku.
Kida była u nas ponad 8 miesięcy
Dorotko, nie smutaj się Mała. są ludzie, którzy chcą adoptować bardziej dorosłe koty, bo kociaki niszczą i trzeba ich wszystkiego nauczyć, więc i Twoja Pumcia znajdzie domek skoro Kida znalazła...
Dziękuję za słowa otuchy Pumcia jest taka przeurocza.Wybrała sobie mojego TŻ za przewodnika. Tylko on może głaskać i miziać,tylko do niego przychodzi.Ja jestem od karmienia
BAMBI I TROLKA "Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi."
pani Ania??? sympatyczni ludzie i to bardzo, ale ten ich synek... coś chyba z tym chłopcem nie tak, bo ja rozmawiałam z wetami w tej sprawie i wyszło, że to ja miałam rację. HA!
Nie wiem czy to Pani Ania,ale pytała mnie jakie choroby przeszła kotka.Czy miała kk,chlamydię? Mówiła coś o synu.Mają 4 miesięcznego kotka.Ciekawe skąd?
BAMBI I TROLKA "Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi."