Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:8O
czekamy!~
trzeba Karoli chłopca załatwić![]()
będą malutkie żółwiki
Ja-Ba pisze:Gibutkowa, to miał być żart![]()
Mówimy stanowcze NIE wszelkim pseudohodowlom
jasdor pisze:Zgłaszam oficjalnie, że stan mojego konta zwiększył się o 188,13![]()
Pieniążki zostały dodane do Specjalnego funduszu dla kotki Murki, która wybiera się w daleką podróż do własnego domku zagranicą.
Rozliczenia można śledzić na wątku viewtopic.php?f=1&t=128251 w pierwszym poście.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję
Gibutkowa pisze:Zaczęło się głosowanie w KV!!!
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 7&start=15
Etiopia pisze:HELP DO OPERACJI BRAKUJE 300 ZŁ
OPERACJA WE WTOREK
BEZ OPERACJI MŁODA ODEJDZIE .
MI JUŻ BRAKUJE POMYSŁÓW SKĄD WZIĄĆ PIENIĄDZE
JEŻELI KTOŚ MOŻE PORATOWAĆ PSICĘ GROSIKIEM BARDZO PROSZĘ
![]()
![]()
![]()
Ag_konin pisze:Schronisko w Koninie już jest obrzucane błotem, bo chcemy pomóc zwierzakom... Znowu przegramy i nie dość, że zwierzaki nie dostaną nic to my jeszcze dostaniemy po tyłkach od ludzi z miau. Super...
Podniosę chociaż Fundusz Pokrzywkowy, może ktoś zajrzy i zdecyduje się dołączyć
Anna Rylska pisze:Dzień dobry.
Chciałam zapytać, czy fundusz mógłby sposób pomoc kotom z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=129406
W Brwinowie pod Warszawą ( cmentarz ) rozgrywa się prawdziwa tragediakotów jest strasznie dużo,wszystkie pozostawione same sobie, nie karmione, nie leczone, nie sterylizowane, zagłodzone! samych kociąt 8-tyg. ponad 10, kotki karmiące, z lejącym się mlekiem,bez oczu, cierpiące.
Koteria nie może pomóc ze sterylkami, a potrzebne są na już! Potrzebna jest karma, leki, DT. Wczoraj zabrałam 5 kociąt 8 tyg. wszystkie straszliwie chore, jeden bez oczka. Jedne wielki dramat zgotowany przecz człowieka
Ja-Ba pisze:Chcę już teraz zgłosić kandydaturę do pomocy na sierpień: viewtopic.php?f=1&t=130373
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szprocik i 73 gości