Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 10:53 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Z bazarku kadzidełkowego uzbierałam 138zł!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
i stosowny przelewik poleciał z wiosennym powietrzem do smarti :D

Nieustająco zapraszam na bazarki:

dla Promyka viewtopic.php?f=20&t=125463&start=0
dla Edisi viewtopic.php?f=20&t=125464&start=0
viewtopic.php?f=20&t=125745
na dt smarti viewtopic.php?f=20&t=125186&start=0
i na moje wolnozyjące - kilka bazarków, bo ja już sprzedaję naprawdę drobiazgi.. :roll:
viewtopic.php?f=20&t=125551&start=0
viewtopic.php?f=20&t=125550&start=0
viewtopic.php?f=20&t=125557&start=0
viewtopic.php?f=20&t=125631
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 23, 2011 13:49 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Marzenia11 pisze:smarti - dzięki - ale nie będę już wozic Notki, przynajmniej na razie, tak daleko. Być może uda mi się odebrac zdjęcia rtg na płytce to Ci podrzuce z prosbą o pokazanie wetce Ani.

Skąd wiadomo, ze Edisia ma lamblie? Cos mi się kojarzy, ze jest jakies badanie w tym kierunku... :?:
Trisia jednak przezywa bardzo....niestety tego się obawiałam...

a w pozostałych sprawach to ja już się kompletnie pogubiłam i nawet nie wiem kto jest kto.

smarti pamiętaj koniecznie o kosztach wizyt u weta plus tych z 8 i 9 marca - trzeba uzupełnić rozliczenia :wink:

8O 8O 8O 8O

no norrrmalnie zabiję... :mrgreen:

super że bazarek poszedł :D

Dzięki wszystkim kupującym :1luvu: i dzięki dającym fanty :1luvu:

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 23, 2011 13:52 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Apropos fantów... mogę coś dać tylko nie bardzo wiem co się daje :oops:
Marzeniu, Smarti - może byście oświeciły dziecko we mgle co może być przydatne na bazarek?
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro mar 23, 2011 13:56 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Ano wszystko. Począwszy od dorbiazgów a skończywszy na grubych rzeczach :mrgreen: naprawdę: zabawki, kubki, szklanki, firanki, ołówki, bizuteria no po prostu wszystko...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 14:03 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

zarówno nowe jak i lekko uzywane-wszystko co może się komuś przydac.
np ciuszki nietrafione które załozyłaś raz albo wcale ..właśnie wygrzebałam dwie kiecki nawet z metkami-dwa lata nie załozone :roll: grzebię dalej-
wiosenne porządki to super okazja.. :D :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 23, 2011 14:12 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

z drugiej strony wiosenne porządki to też trochę więcej miejsca w szafie :D
podczytuję i pozdrawiam
i ślę nieustanne :1luvu: dla Promyka
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro mar 23, 2011 14:14 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

turkusowa pisze:z drugiej strony wiosenne porządki to też trochę więcej miejsca w szafie :D
podczytuję i pozdrawiam

no, no :D na bazarkowe zakupy :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 14:15 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

otóż to :mrgreen:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro mar 23, 2011 14:16 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

smarti pisze:zarówno nowe jak i lekko uzywane-wszystko co może się komuś przydac.
np ciuszki nietrafione które załozyłaś raz albo wcale ..właśnie wygrzebałam dwie kiecki nawet z metkami-dwa lata nie załozone :roll: grzebię dalej-

... buty, torebki, ręczniki, kocyki, kosmetyki (nawet rozpoczęte), rzeźby, obrazy, pocztówki, słodycze, alkohole.... :D

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 14:18 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

smarti pisze:
Marzenia11 pisze:a w pozostałych sprawach to ja już się kompletnie pogubiłam i nawet nie wiem kto jest kto.

8O 8O 8O 8O

no norrrmalnie zabiję... :mrgreen:

ano :roll: jak mi wczoraj opowiadałaś kto z kim co lubi i robi i siedzi i się bawi i pójdzie do ds i dlaczego nie z tamtym to z rozbolała mnie głowa i zapamiętałam z tego tylko to, że Bella jest piękna :oops: :ryk: :ryk: :ryk:
a wieczorem uzupełniłam info, ze jakies koty maja grzyba a Edisia lamblie. To na tyle jeśli chodzi o pojemność mojego mózgu... :roll:
jedno jest najważniejsze - liczyć umiem i nad rozliczeniami panuję :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 14:20 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Witajcie :1luvu:
Jak tam wiosna? Zawitała już do Was?
U nas jeszcze chłodno, ale powietrze już inne.

Jus87 pisze:Apropos fantów... mogę coś dać tylko nie bardzo wiem co się daje :oops:
Marzeniu, Smarti - może byście oświeciły dziecko we mgle co może być przydatne na bazarek?

Jus, u mnie na bazarku rzeczy średnio szły, więc wystawiłam na pchli targ:
viewtopic.php?f=27&t=124339

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 23, 2011 14:30 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:zarówno nowe jak i lekko uzywane-wszystko co może się komuś przydac.

... buty, torebki, ręczniki, kocyki, kosmetyki (nawet rozpoczęte), rzeźby, obrazy, pocztówki, słodycze, alkohole.... :D

...ksiązki, filmy, płyty cd, notesy, gadżety, skarpety... :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 14:37 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Marzenia, alkoholu się chce?
Może tego winka Smarti? :mrgreen:

Erin

Post » Śro mar 23, 2011 14:55 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Erin pisze:Marzenia, alkoholu się chce?

czemu pytasz? cos nie tak? :roll: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 15:01 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Marzenia11 pisze:
Erin pisze:Marzenia, alkoholu się chce?

czemu pytasz? cos nie tak? :roll: :mrgreen:

Ależ skund - potrzeba jak najbardziej zrozumiała.
W końcu człowiek nie wielbłąd, pić musi :wink:
A do winka najlepsze są pierogi :P

Erin

[poprzednia][następna]