PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 20, 2011 15:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Basia ma się dobrze, dziękuję Ci PompOlu, że pamiętałaś o nas!! :1luvu:

Ja mam już dość swojej osranej wegetacji, bo życiem to tego nazwać nie można :evil:
Znów boli mnie gardło... Ileż można do ciężkiej cholery? :evil:
Po pomoc nie mam do kogo się udać. Do specjalisty by trzeba było brać wolne, ale to i tak bez sensu, bo jedna wizyta i tak nic nie da... A szef wolnego też nie da. SZLAG, szlag, szlag!!!!!
Niech mnie ktoś dobije, po co mam się męczyć?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 20, 2011 15:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Nie mam zdjęć na ekranie - albo puste pola albo 3mm pasek, więc na wiarę biorę, że kociaste ładne i władnych pozach.
Faceci poszli na mecz Lecha, a ja zastanawiam się jak niedzielę zagospodarować - powinnam literaturę fachową poczytać ale nie bardzo mam na to chęci.
Wróciłam do starej pracy - po przepracowaniu w nowej 3 miesięcy próbnych i 2tygodni bez umowy ( przecież jest pani zatrudniona, umowa się tworzy, nie doszła, nie doleciała itp) dowiedziałam się, że nie cały etat a pól, nie na stałe a na 2 lata i szlaban na szkolenia, to się wypięłam, poszłam do starej pracy i...mnie przyjęli. Jednym słowem więcej szczęścia miałam niż rozumu.
Nie poprawiłam sobie w życiu , więc postanowiłam poprawić warunki w starej pracy - zakładamy związki zawodowe.
Mam zdjęcia pingwina z murzynem, jak dorwę kogoś to wstawię, żebyście mogły popatrzeć.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie lut 20, 2011 15:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Majencjo, życzę ci, żeby dziś były tylko niestrawności i proste przypadki i żeby buc nagle dostałe młotkiem w łeb i zrozumiał, że życie jest piękne a w tym życiu najpiękniejsza jest doktor Maja :ok:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lut 20, 2011 15:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

8O mimo płynących wprost z serca życzeń Babajagi, mam nadzieję Maju, że nie będziesz miała niestrawności. 8O A na buców nie ma mocnych :? Miłej pracy
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lut 20, 2011 15:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

pomponmama pisze:8O mimo płynących wprost z serca życzeń Babajagi, mam nadzieję Maju, że nie będziesz miała niestrawności. 8O A na buców nie ma mocnych :? Miłej pracy

Przyłączam się do życzeń dla Majencji , niestrawność niech spotka podopiecznych (jak w życzeniach Babyjagi) i tego buca coby do pracy przyjść nie mógł.

Bolkowa

Post » Nie lut 20, 2011 15:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

buc jest niereformowalny :evil: ale ja poczekam , mam czas i odwiozę się jeszcze na dziadzie :twisted:
Już wolę poważne przypadki bo jak o 4.00 jedziesz 20 km bo od 4 dni ma biegunkę i myślał że przejdzie ale nie przechodzi to masz ochotę zastrzelić :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lut 20, 2011 15:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lut 20, 2011 15:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:buc jest niereformowalny :evil: ale ja poczekam , mam czas i odwiozę się jeszcze na dziadzie :twisted:
Już wolę poważne przypadki bo jak o 4.00 jedziesz 20 km bo od 4 dni ma biegunkę i myślał że przejdzie ale nie przechodzi to masz ochotę zastrzelić :evil:

W jakiejś gazecie :?: czytałam wspomnienia lekarza z czasów, gdy w pogotowiu pacował. Wezwano karetke do starszej pani - miała bóle za mostkiem, kilka lat wczesniej miała zawał.
Działo sie to na Mazurach, pani mieszkała, w lesie, trafić było trudno. W końcu dojechali. Wpadają do domu, za stołem, przed telewizorem siedzi babcinka. Pytają, gdzie chora. To ja. Jak ból ? Trochę lepiej, tak długo czekałam, w końcu szałwię sobie sparzyłam, no i trochę pomogło. 8O 8O 8O.
Ale nich pan doktor spojrzy sam, coś trzeba zaradzić, żeby nie nawróciło. I wyjęła sztuczną szczękę...

Bolkowa

Post » Nie lut 20, 2011 16:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

U nas tez były bóle za mostkiem - raz to było za sztuczną szczęką, a drugi raz za mostkiem .....na rzeczce chodziło o dojazd :twisted:
Kiedyś przywiozło pogotowie kobitę i mówią - mamy krwotok.No to pielęgniarka zadzwoniła na ginekologię , lekarz kazał przyjąć i przywieźć na oddział. Chce babę badać na koźle a ona- panie ale jo mom krwotók z żylaka na nodze bo mi pynk i do kapcia mie sie leje
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lut 20, 2011 16:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:U nas tez były bóle za mostkiem - raz to było za sztuczną szczęką, a drugi raz za mostkiem .....na rzeczce chodziło o dojazd :twisted:
Kiedyś przywiozło pogotowie kobitę i mówią - mamy krwotok.No to pielęgniarka zadzwoniła na ginekologię , lekarz kazał przyjąć i przywieźć na oddział. Chce babę badać na koźle a ona- panie ale jo mom krwotók z żylaka na nodze bo mi pynk i do kapcia mie sie leje

Pisz wspopmnienia :lol: :lol:

Bolkowa

Post » Nie lut 20, 2011 16:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Wspomnienia lekarskie - bezcenne 8O tez uwazam ze majencja powinnas pisac wspomnienia :!:

A moje plany raczej ulegna zmianie. Nie zadzwonili do mnie z Katowic, co oznacza, ze najwidoczniej zbyt malo wdziekow pokazalam na rozmowie o prace. Pal szesc wdzieki, najgorsze jest to ze zbliza sie koniec miesiaca a ja nie mam na oplaty i na zycie. Perspektywa pracy tez sie odsuwa w czasie.
Kuzwa mogliby chociaz odpowiadac ze nie chca/nie potrzebuja juz nikogo jak wysylam cv po raz kolejny... Nie mam sily dziewczyny. Naprawde nie mam sily....

na dodatek lupia mnie zatoki, boli oko, gardlo i chyba mam temperature bo mnie dreszcze lapia. wezme polopiryne i klade sie do lozka.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 20, 2011 16:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

witam siostry niedzielnie :kotek:

moje kociaste nie łażą po stołach, ale może dlatego, że stół i kuchnia na dole i psy też więc maja respekt póki co :wink:
nasza poprzednia kotecka łazi wszędzie i dokarmiała psowate 8O raz kiełbaską, a raz kotlecikiem szkoda, że jej nie ma z nami :(
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Nie lut 20, 2011 17:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Bolkowa pisze:Nie mam zdjęć na ekranie - albo puste pola albo 3mm pasek, więc na wiarę biorę, że kociaste ładne i władnych pozach.
Faceci poszli na mecz Lecha, a ja zastanawiam się jak niedzielę zagospodarować - powinnam literaturę fachową poczytać ale nie bardzo mam na to chęci.
Wróciłam do starej pracy - po przepracowaniu w nowej 3 miesięcy próbnych i 2tygodni bez umowy ( przecież jest pani zatrudniona, umowa się tworzy, nie doszła, nie doleciała itp) dowiedziałam się, że nie cały etat a pól, nie na stałe a na 2 lata i szlaban na szkolenia, to się wypięłam, poszłam do starej pracy i...mnie przyjęli. Jednym słowem więcej szczęścia miałam niż rozumu.
Nie poprawiłam sobie w życiu , więc postanowiłam poprawić warunki w starej pracy - zakładamy związki zawodowe.
Mam zdjęcia pingwina z murzynem, jak dorwę kogoś to wstawię, żebyście mogły popatrzeć.

Bardzo dobrze zrobiłaś Bolkowo!! Trzeba chamów uczyć rozumu, chociaż to orka na ugorze :evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 20, 2011 17:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

córuni Prezeski przesyłamy głaski i życzymy coby się wszy dobrze zrosły..
Sol, Aniołku - do łóżka i leżeć.. wiem że ciężko jest jak się nie ma pracy, ale toć kobita jesteś dziarska i obrotna - znajdziesz coś, nie poddawaj się..
Reszcie Mietełek - wytrwałości i siły .. trzymajcie się nadchodzi nowy tydzień.. bliżej wiosny..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie lut 20, 2011 18:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Spojrzałam w kalendarz - dzisiaj 20ty więc mogę rozpocząć głosowanie -głos mój na

Avian i Jerzykówkę

Bolkowa

[poprzednia][następna]