Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:*anika* pisze:Sonia, moja tymczaska, czarno-biała krówka, wzięta z Serocka jako kocię w czerwcu, właśnie pojechała do nowego domu pod Wrocławiem
to moze cos wzamian?
*anika* pisze:jopop pisze:*anika* pisze:Sonia, moja tymczaska, czarno-biała krówka, wzięta z Serocka jako kocię w czerwcu, właśnie pojechała do nowego domu pod Wrocławiem
to moze cos wzamian?
A w życiu!
A tak na serio - na chwilę obecną nie mogę, ale kto wie czy lada moment to się nie zmieni (choć i tak, jak zwykle, będę potrzebowała wsparcia finansowego na leczenie owego tymczasa, ale miejsce się być może znajdzie).
chociaż korci mnie ta srebrna parka![]()
jopop pisze:Ania_EN pisze:Marmurek jest u mnie. Słodki chłopak, ale widać, że chce sie wydostać na zewnątrz. Puściłam go do pokoju, probuje przeniknąć przez szyby.... Aż żal serce ściska... No nic, trzeba mu pokazać, że w domu też jest fajnie....
Nieładnie sra, daję mu Intestinala, bo trochę mam.
Siedzi teraz na parapecie i sprawdza, czy przy ramach nie ma jakiejś szpary przez którą mógłby się wydostac.
dzieki za pomoc... zaatakował mnie po drodze na zajecia...
Agneska pisze:Zasadniczo, to wszystkie kociaki wyszły ładne i miłe. Tylko ciekawe jakie geny przodków się w nich odezwały.![]()
Agneska pisze:Zasadniczo, to wszystkie kociaki wyszły ładne i miłe. Tylko ciekawe jakie geny przodków się w nich odezwały.![]()
Ja mam jeszcze do pokazywania zdjęcia wybitnie pięknej długowłosej-norweskopodobnej koteczki i jej dwóch synków: jeden klasyczny bury i mój wielomiesięczny tymczas czarny Justyś. Obydwa chłopaki przystojne, ale włos krótki jak u syjama.
magaaaa pisze:A możesz powiedzieć dlaczego?
Zaobserwowałaś nieskuteczność szczepionek?
Możesz powiedzieć coś więcej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, Google [Bot] i 144 gości