Ale bigos z Gagą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SALDO = -187,9 (7.11.2010)
seja pisze:Węgiel jest wszędzie... pościel co tydzień piorę,bo wygląda jakbym z kominiarzem w tej pościeli spała...
taizu pisze:Hm... Nie żebym się wtrącala, ale czy nie możesz tego węgla w zamknięciu przechowywac i najwyżej 1 węgielek na dzień wydzielać? Wiaderko z przykrywką (na kłódkę), albo w ostatecznosci jakąś skrzyneczkę czy kosz z pokrywą?
taizu pisze:Musi być wiadro na kłódkę
seja pisze:taizu pisze:Musi być wiadro na kłódkę
![]()
Obawiam się , że wtedy by mi zeżarły klucza od kłódki
taizu pisze:seja pisze:taizu pisze:Musi być wiadro na kłódkę
![]()
Obawiam się , że wtedy by mi zeżarły klucza od kłódki
Parafinka ew. lewatywa
seja pisze:Rozgrywki węglowe dalej są na tapecie...łącznie z grzybem... będziemy szczepić na grzyba, bo już nie mogę...
seja pisze:Kalunia ostatnio biega z przechylonym łebkiem i tak się zastanawiam czy mam przywidzenia czy nie?
seja pisze:Kalunia ostatnio biega z przechylonym łebkiem i tak się zastanawiam czy mam przywidzenia czy nie?
mpacz78 pisze:Też to zauważyłam, ale nie byłam pewna czy tak sama przekręca czy coś się dzieje - ale chyba jednak coś się dzieje skoro obie to zauważyłyśmy. Koniecznie sprawdź u weta jej uszy pod kątem zapalenia ucha wewnętrznego - u Agi Marczak jest kotka, która z powodu zbyt późno zdiagnozowanego zapalenia ucha środkowego już została z przekrzywioną główką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości