PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 13:28 Re: LOLA...nim będzie za późno- Schr. Łódź

ruru, jak już coś będzie wiadmo, to daj znać co z tym sponsorowaniem Loli - ile jest potrzebne i do kogo wysłać, to puszczę namiary do dziewczyny z FB.

A za Loluśkę to kciuki oczywiście nieustające...
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Wto wrz 14, 2010 13:45 Re: LOLA...nim będzie za późno- Schr. Łódź

myrzapl pisze:ruru, jak już coś będzie wiadmo, to daj znać co z tym sponsorowaniem Loli - ile jest potrzebne i do kogo wysłać, to puszczę namiary do dziewczyny z FB.

dobrze, zaraz się dowiem, czy na kotylion czy jak
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 15, 2010 17:48 Re: LOLA...nim będzie za późno- Schr. Łódź

No to szukamy transportu
Łódź - Łomianki
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro wrz 15, 2010 18:20 Re: LOLA...nim będzie za późno- Schr. Łódź

o witam :)
widzę że szukacie już transportu do mnie :ryk:
Obrazek

Mylić jest rzeczą ludzką,
przyznanie do błędu wymaga wysiłku, na który nie każdego niestety stać.

niebieskawck

Od: Śro wrz 15, 2010 18:17

Post » Śro wrz 15, 2010 19:31 Re: LOLA...nim będzie za późno- Schr. Łódź

niebieskawck pisze:o witam :)
widzę że szukacie już transportu do mnie :ryk:

Witaj na forum :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro wrz 15, 2010 21:18 Re: LOLA...nim będzie za późno- Schr. Łódź

pomyłka miało być pw :wink:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro wrz 15, 2010 21:56 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

Lola to jest kotunia bardzo słaba psychicznie.
Ma szczęście wyniki krwi ma dobre i w nocy wszamała dwie miski mięska.
Biochemia krwi idealna, morfologia trochę słaba, ale krew pobierana była po zabiegu, przy którym Lola jednak straciła trochę krwi, a druga sprawa to pobyt w chronisku, który jednak zawsze morfologię osłabia.
Bardzo zmartwiłam się tym, że Lolka cały dzień dziś spała w kuwecie. Tak samo zachowywała się w schronisku.
Brana na ręce mruczy i się przytula. Wywleczona z klatki ociera się o nogi, robi grzbieciki. To kolejny kot, któreo uratuje to, że znajdzie się w domu - tak czuję.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro wrz 15, 2010 22:01 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

no to szybko transport !!! i będzie w domku miziana jak nie przezmnie to przez mąmamę lub wspólokatorkę
na dodatek w domu zawsze ktoś jest :1luvu:
już my ją do życia przywrócimy
Obrazek

niebieskawck

Post » Śro wrz 15, 2010 22:10 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

Jeśłi ktoś mógłby pojechać, ma auto i ma czas a nie ma kasy, to ja chętnie opłacę transport Lolki.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro wrz 15, 2010 22:13 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

Pilnie potrzebny transport dla LOli
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw wrz 16, 2010 6:40 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

właśnie wysłałam wiadomość do koleżanki, która ma samochód, czy mogłaby pomóc... coś czuję, że do Łodzi to się pewnie nie wybierze, bo mamę ma chorą obłożnie w ciężkim stanie, ale może chociaż udałoby się kotunię z Dworca CEntralnego do Łomianek zawieźć?
Czy to mogłaby być jakaś opcja? Podróż pociągiem z Łodzi niedługa... :roll:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Czw wrz 16, 2010 8:48 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

Powiem tak, jeśli w weekend to my z Piotrkiem moglibyśmy zawieźć kotkę, ale mamy niestety problemy z kasą teraz :oops:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw wrz 16, 2010 10:42 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

magdaradek pisze:Powiem tak, jeśli w weekend to my z Piotrkiem moglibyśmy zawieźć kotkę, ale mamy niestety problemy z kasą teraz :oops:

Madziu byłoby fantastycznie, pieniądz zwrócimy, kicia ma obiecanego sponsora, a jak nie to ja z CC sie zrzucimy :ok: :ok:

myrzapl pisze:ruru, jak już coś będzie wiadmo, to daj znać co z tym sponsorowaniem Loli - ile jest potrzebne i do kogo wysłać, to puszczę namiary do dziewczyny z FB.

Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw wrz 16, 2010 10:52 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

CoolCaty pisze:Jeśłi ktoś mógłby pojechać, ma auto i ma czas a nie ma kasy, to ja chętnie opłacę transport Lolki.

Magda byłoby super, CoolCaty finansowo się zaoferowała.
Ja wydzwaniam i kombinuję i najwcześniej mam transport w poniedziałek, a Lola znów depresyjnie, więc czas jest na wagę złota !!!
Odbiór z dworca nie byłby problemem dla mnie tylko stresem dla kici dodatkowym ;/ Opcja transportu poniedziałkowa też jest z odbiorem z centralnego. Mam kontenerek, więc wrazie co mogę ją przywieżć do domu choćby autobusem, byle jak najszybciej. Pomocy, ona jest osłabiona po operacji. Te pare dni mogą zaważyć na jej zdrowiu ;(
Obrazek

niebieskawck

Post » Czw wrz 16, 2010 11:06 Re: LOLA...nim będzie za późno-SZukamy transp. Łódź-podWarszawa

Ja niestety Łomianek nie znam. Nigdy tam nie byłam. Wiem, że jest za Warszawą, więc dojadę w jakieś strategiczne miejsce, nie dam rady kluczyc po Łomiankach.
niebieskawck Tobie obojętne jest czy to sobota czy niedziela?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]