Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 23, 2010 12:57 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

:ok:
Ostatnio edytowano Czw wrz 23, 2010 21:04 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 23, 2010 20:54 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

I znów nie dotarłam do miejsca zameldowania tej sąsiadki. przepraszam.

Jestem w totalnej rozsypce.
najszczesliwsza

Post » Czw wrz 23, 2010 20:58 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Odpocznij, bo Cię nerwy zjedzą :( Gdzie nie dotarłaś dziś - dotrzesz jutro,albo pojutrze :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt wrz 24, 2010 0:08 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

najszczesliwsza pisze:I znów nie dotarłam do miejsca zameldowania tej sąsiadki. przepraszam.

Jestem w totalnej rozsypce.

easy,wyluzuj.. :) :)

życie jest okrutne ale my musimy się jakoś trzymac :ok: :ok: :ok:
tyle jeszcze kiciów do uratowania a każdy kicio to jak cały świat... :) :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt wrz 24, 2010 12:44 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

No właśnie tyle kotów.... wczoraj jak wracałam z pracy dojrzałam kolejną bura koteńczę w ciąży i to bardzo zaawansowanej. Nie wytrzymam tego, mam wyrzuty sumienia, że jej o razu nie zgarnęłam (pytanie tylko gdzie i co dalej bym zrobiła). Poszłam na to miejsce po 20 znowu i już jej nie było.
Ech, boli to wszystko.
magdajedral

Post » Pt wrz 24, 2010 19:29 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Jak tam nasze Sonieczki ? Madziu napisz coś. Może fotke jakąś ? Taka piękna pogoda, pewnie korzystały ze świeżego powietrza przy otwartym okienku. No i napisz, jak tam sobie radzisz?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt wrz 24, 2010 21:39 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Sonie są naprawdę kochane. Jak do nich wejdę to wyjść nie mogę tym bardziej, że biegną za mną do samych drzwi. Żal się z nimi rozstawać normalnie. Jutro sobota, w pracy jestem do 14 więc po południu trochę więcej wolnego czasu to postaram się zrobić nowe fotki, bo te co mam to już mało aktualne. Zdecydowanie bardziej żywiołowe z nich koteczki i naprawdę widzę to na fotkach.
A jakie czułe. Według mnie wyczuły mój nastrój związany z wykrytą chorobą dymnej koteczki i teraz to już najlepiej nie odstępowałyby mnie na krok. Nawet jak z kuwety wybieram to stoją obok a ja ryczę :(
Sonia1 ze złamanym ogonkiem apetyt ma chyba za nie dwie. Michę mokrego potrafi zjeść w minutę i dobija suchym. Ale troszkę martwi mnie apetyt Soni2. Ona taka chudzinka jest w porównaniu do Soni1, która jakby nie patrzył nabrała ciałka. A to chucherko takie delikatne. Nie czuć co prawda żeberek, ale kręgosłup tak. Nie wiem może ona tak ma, ale boję się, że jednak trochę za mało jada.
magdajedral

Post » Pt wrz 24, 2010 22:32 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

A ja nie trzymam się zupełnie, az wstyd - 30 letnia baba i tylko ryczy. Nie umiem sobie poradzić z informacją o chorobie Dymniaczki.
magdajedral

Post » Sob wrz 25, 2010 0:39 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

magdajedral pisze:No właśnie tyle kotów.... wczoraj jak wracałam z pracy dojrzałam kolejną bura koteńczę w ciąży i to bardzo zaawansowanej. Nie wytrzymam tego, mam wyrzuty sumienia, że jej o razu nie zgarnęłam (pytanie tylko gdzie i co dalej bym zrobiła). Poszłam na to miejsce po 20 znowu i już jej nie było.
Ech, boli to wszystko.

madzia,w takiej syt,bierzesz od razu kicię-ja ją wiozę na aborcyjną do koterii-tam czaka tydzień aż wydobrzeje i wraca na swoje stare śmieci.
to przecież o niebo lepsze dla niej niż nic.
wszystkich uratować i znależć domu im nie możesz ale chociaż tyle zawsze można..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob wrz 25, 2010 21:08 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Tyle się dowiedziałam, że sąsiadki nie zastałam w domu...
Bo właśnie ta ulica co miała w dowodzie, to ona tam mieszka!
A nie na tej co koty były wzięte i co do fundacji było zgłoszone.
No i wiem, że chodzi do szpitala niedaleko do kogoś, więc głupia mam nadzieję, że może jakimś cudem Pani Soń żyje...
Mieliśmy wieczorem podjechać, ale się nie udało, bo Młody ma prawie 39 stopni.

Jak się pierniczy to wszystko na raz...
najszczesliwsza

Post » Sob wrz 25, 2010 23:09 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Trzymam kciuki za wieści o Pani Soń i jej piesku.
Jutro wstawię zdjęcia koteczek.
magdajedral

Post » Nie wrz 26, 2010 12:06 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Boże,gdyby tak pani Soń żyła-byłoby cudownie dać jej znać że Sonie tak świetnie trafiły,a może by i wyzdrowiała jeszcze i wzięła znowu Sonie...ależ byłyby wszystkie szczęśliwe...
nieśmiałe marzenia...

smarti

Post » Nie wrz 26, 2010 12:18 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

smarti pisze:Boże,gdyby tak pani Soń żyła-byłoby cudownie dać jej znać że Sonie tak świetnie trafiły,a może by i wyzdrowiała jeszcze i wzięła znowu Sonie...ależ byłyby wszystkie szczęśliwe...
nieśmiałe marzenia...

To moje skojarzenie, bo sąsiadka mówiła, że kogoś odwiedza w szpitalu i nie rodzinę...
Może dziś tam się przejdę.
najszczesliwsza

Post » Pon wrz 27, 2010 17:49 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Nie dałam rady, mały chory...
Wczoraj około 15 nie było tek babki w domu a później już nie mogłam.

A Safii odezwała się na innym forum...
Dlaczego nie może odezwać się tutaj?
najszczesliwsza

Post » Pon wrz 27, 2010 19:01 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

mam zdjęcia kotek, może uda mi się je wkleić później.....

Podbijam koteczki.
magdajedral

[poprzednia][następna]