Niewidomy Elwis MA DOM!!! Dziekuję wszystkim :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 11:32 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Cioteczki, mocno trzymajcie kciuki za domek dla mnie. Duża mówiła, że wszędzie jest dużo moich ogłoszeń, ale narazie nikt nie dzwonił :(
Ostatnio pobiłem się z Aspazją, bo nic jej nie robiłem a ta prychała na mnie i wrzeszczała strasznie...no to ją ugryzłem a ona mnie walnęła łapą w nos i mam szrame :twisted:
Tutaj jest fajnie, jest dużo kolegów z którymi mogę się bawić ale jest też dużo takich, którzy mnie nie lubią..ja ich zresztą też :twisted: Bardzo lubie też spać w łóżku i przytulać się do boksera Maxa :) Najbardziej jednak chciałbym mieć swój własny domek :oops:
Elwis
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon sty 10, 2011 23:04 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Adria pisze:i mam szrame

no to chłopaka już pasowali na rycerza :mrgreen:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw sty 13, 2011 19:59 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Rakea pisze:
Adria pisze:i mam szrame

no to chłopaka już pasowali na rycerza :mrgreen:

:ryk:

Teraz Elvisek jak indianin trochę.. blizny z dumą może nosić po bojach srogich ;)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro sty 19, 2011 10:23 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Tak, śmiejcie się :twisted: Elwis to największy łobuz z wszystkich moich kotów. Nie boi się nikogo, nieczego i podejmie każde wyzwanie. Wczoraj z drapaka postanowił wspiąć się na firankę i niestety razem z nią wylądował na podłodze. Firanka była króciutka więc trochę na dół leciał na szczęście materiał zamortyzował upadek. Elwis oczywiście jakgdyby nigdy nic wstał i poszedł dalej szukać swoich ofiar :twisted:

Elwis pilnie szuka domku. On już dawno powinien mieć kochającego człowieka i swój bezpieczny kącik. To jest cudny kot :1luvu: Szczególnie wtedy kiedy nie będzie miał na głowie tej całej kociej i psiej ferajny 8) Chodzi mi o to, że kiedy nie będzie musiał poświęcać tyle czasu na lokalizowanie i nękanie innych kotów, chętnie poświęci ten czas człowiekowi mrucząc mu na kolanach :)
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro sty 19, 2011 19:32 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

A to łobuziak.

Gdzie znajdę link do banerka? Mam wolne miejsce, chętnie wkleję.
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Śro sty 19, 2011 21:08 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

panikota pisze:No to mamy banerek dla chłopaka :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.cc/elwisw][img]http://tiny.cc/elwisb[/img][/url]

Kciuki za dom :ok: :ok: :ok:

Tutaj jest link do banerka Elwiskowego :)

monika794 pisze:A to łobuziak.

Gdzie znajdę link do banerka? Mam wolne miejsce, chętnie wkleję.

Bardzo dziekuje za wklejenie Elwiska do podpisu :kotek:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro sty 19, 2011 21:18 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Dziękuję za linka. :ok: :ok: :ok: za domek ciągle trzymam.
Obrazek

monika794

Post » Nie sty 30, 2011 18:34 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Co tu taka cisza? Jakieś dobre wieści?
Obrazek

monika794

Post » Śro lut 02, 2011 23:49 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Wieści dobrych nie ma ...Elwisek ciagle czeka:( Jest to chyba kot, który ma najwiecej ogłoszeń ..i nic. Zero tel, maili :(

Elwis, żyje swoim rytmem, czyli kilka godzin spania, czas na jedzenie, na gnebienie Lorda, gonitwe itp. Tak sie paskudnie nauczył, że jak jestem w kuchni i coś kroje to, żeby sprawdzić co kroje musi sie wdrapać po mojej nodze :evil:
Robi to tak sprawnie i szybko, że moje reakcja jest za wolna :evil:

Na dwie rzeczy Elwis reaguje błyskawicznie, obojetnie w której czesci domu jest:
- na otwarcie drzwi na taras- moze być, mróz, śnieg...on to kocha:)
- na szeleszczące papierki- otwierany batonik, cukierek itp.. najukochańsze zabawki Elwiska :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MiauKot

Od: Nie lut 14, 2010 15:31

Post » Czw lut 03, 2011 1:23 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

MiauKot pisze:Na dwie rzeczy Elwis reaguje błyskawicznie, obojetnie w której czesci domu jest:
- na otwarcie drzwi na taras- moze być, mróz, śnieg...on to kocha:)
- na szeleszczące papierki- otwierany batonik, cukierek itp.. najukochańsze zabawki Elwiska :)

:roll: :D kochany niewidomy kocur, nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
a gdzie Elwis jest ogłaszany?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt lut 04, 2011 8:53 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Gdzieś tu MartynaP wkleiła liste portali, na których wrzuciła Elwiska. Poszukam :)
Chyba, że Martyna pamięta 8)

Mam nowe fotki Elwiska, oczywiście gdzie...w łóżku i na tarasie :) Tylko mam nowy aparat i nie współpracuje z moim kompem..wrr. Pracuje nad tym.
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Pt lut 04, 2011 12:44 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lut 05, 2011 0:19 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

zrobie elwiskowi jeszcze ogloszen w najblizszym czasie
narazie to niewiem jaki dzien jest dzis i jak sie nazywam
z domu do pracy z pracy do domu i tylko to :(
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie lut 06, 2011 19:23 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Życzę szczęscia Elwisku :1luvu:
Jestem nowa na forum i chętnie umieściłaby banner Elwisa ale nie wiem jako to zrobić, może ktoś doświadczony mi powie?
ObrazekObrazek
Obrazek

AlayaShirin

Od: Sob sty 29, 2011 15:08

[poprzednia][następna]