Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 8:59 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

zzuzu pisze:mama zakochana w Leosiu i z ulgą mogę już oznajmić, że z wzajemnością :mrgreen:
przez weekend jak byliśmy Leoś był trochę zestresowany i wycofany, ale byłam na tyle niedobra :twisted:, że ciągle wyciągałam go z róznych dziur i przynosiłam do ludzi do miziania. i podziałało, bo jak jeszcze w niedziele trochę się chował, tak w poniedziałek rano wstał jak my i się łasił ... i z relacji mamy wynika, że już tak zostało. rano musi być porcja miziania. popołudniu jak mama wraca z pracy, Leoś czeka pod drzwiami i najpierw mame molestuje o zobawę przynosząc jej myszkę do rzucania, a później doprasza się wieczornej porcji miziaków. mam relacje codziennie z rana i wieczorem (dawno tak często mama do mnie nie dzwoniła :wink:, a na dodatek po cichu powiedziała mi "dałaś mi chyba najfajnieszego kota" (chdziło jej, że z moich :twisted: ) )
więc historia Leosia zakończona bardzo pozytywnie. dla mnie również, bo to że jest u mojej mamy i że mogłam obserwować jak się czuje coraz lepiej w nowym otoczeniu, no i pomóc mu w tym - to dzięki temu nawet nie ryczałam :wink: . no i w ogóle jakby był ciągle mój, tylko daleko (pewnie się dopiero poryczę, jak przyjadę do mamy i się okaże, że on już ją kocha bardziej niż mnie :oops: :wink: )
a mnie pociesza Anika. jest mi tak wdzięczna, że wywiozłam od nas tego drugiego (Baltka chyba mi już podarowała), że kocha mnie teraz jak nigdy. dam jej się chwile nacieszyć tym stanem :wink: .

cudowne wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw lut 24, 2011 10:30 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Normalnie bajera :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt lut 25, 2011 19:15 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

No takie zakończenia to ja kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ogromnie się cieszę. Leoś jest szczęściarzem, po takim trudnym życiu wreszcie los mu sprzyja :1luvu: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt kwi 08, 2011 20:34 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Jakieś nowe wieści od Leosia są może? :)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon kwi 11, 2011 7:46 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

bulba pisze:Jakieś nowe wieści od Leosia są może? :)

co telefon do mamy to są wieści :wink: .
mama zakochana w Leosiu, chyba z wzajemnością. jedziemy teraz na weekend tam i już sie obawiam, że Leoś już nie będzie chciał sie do mnie przytulać bo mam nową Dużą :oops: ... no ale i tak wiem, że lepszego domku nie mogłam mu znaleźć, więc buzia sie uśmiecha.
łobuz z niego straszny :mrgreen: . mama nie nadąża z kupowaniem zabawek, ale ostatnio stwierdziła, że Leoś z długopisu potrafi sobie zabawkę zrobić, więc przestała sie przejmować że chłopak się nudzi, bo mu zabawki poginęły :wink: . oczywiście obowiązkowo śpi z mamą (nie wiem co na to mój tata jak na święta przyjedzie :twisted: ). w nocy śpi obok, ale rano podobno jest "walka" o poduszkę. mama tylko głowę trochę przesunie i Leoś już na poduszce wyłożony.
a ostatnio nawet zaczął się zaprzyjaźniać z psem dziadka. a tego najbardziej sie obawialiśmy.
podsumowując- Leoś to szcześliwy łobuz, który daje dużo radości mojej mamie.
(a ja ciągle za nim tęsknię i już nie mogę doczekać się weekendu :oops: )

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Pon kwi 11, 2011 9:31 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

:-) :-) :-) miło się czyta takie wieści :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon kwi 11, 2011 10:10 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Super :D :1luvu: :D :1luvu:
Ale szczęśliwie Leonek trafił :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Pon kwi 11, 2011 14:21 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Zdjęcia :D
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pon kwi 11, 2011 14:29 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

turkawka pisze:Zdjęcia :D

pojedziemy na weekend to porobimy zdjęcia :kotek:
właśnie miałam telefon od mamy, bo musiała mi powiedzieć, że Leoś w nocy znalazł sobie nową zabawę - zrzucanie wszystkiego z półek na podłogę ... mówi do mnie "łobuz jest!" ... i się cieszy :wink:

zzuzu

Post » Pon kwi 11, 2011 14:39 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

zzuzu pisze: mówi do mnie "łobuz jest!" ... i się cieszy :wink:

:lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Śro kwi 20, 2011 8:57 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Leoś to beksa :wink: (najlepiej, żeby wszyscy byli w domu i jeszcze w tym samym pokoju, bo jak w róznych, to on nie wie z kim ma siedzieć i przerazliwie zawodzi z tego tytułu ... )
dzisiaj popołudniu postaram sie kleić te obiecane zdjecia z wizyty :)
byłyśmy też z Leosiem u weta w poniedziałek. młody jakiś lekko przeziębiony, no i zęby jednak fatalne - kamień koniecznie do usunięcia. póki co dostał zastrzyk w tyłek na to przeziębienie i stan zapalny dziąseł, a za dwa tygodnie reszta. a poza tym ok. waży już 4,6 kg więc cały czas powolutku przybiera na wadze (chociaż mama mówi, ze strasznie wybredny się zrobił jeżeli chodzi o jedzenie 8) )
no to tyle. a później zdjęcia :mrgreen:

zzuzu

Post » Czw kwi 21, 2011 8:02 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Obrazek

Obrazek

zzuzu

Post » Czw kwi 21, 2011 17:33 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw kwi 21, 2011 21:02 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Ale się chłop urządził :D
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pt kwi 22, 2011 7:59 Re: Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

zzuzu pisze:Obrazek

Obrazek

dla chłopaka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i dla Twojej Mamy za wielkie serce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]