Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Rakea pisze:OKI pisze:Wiem![]()
Sama przed sobą się tłumaczę chybaA w zasadzie sobie tłumaczę na głos, że nie-nie-nie mogę, nie teraz
skąd ja to znam...zwłaszcza w wydaniu mojego TŻ
Też tak ma?![]()
Ja już na Kociarnię nie wchodzę, bo tylko ryczę i budzi się we mnie odruch zbieraczy![]()
Mała Dzikuska pisze:A Te już drugi dzień o kotletach gadają!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rakea pisze:
on jest taki niby sceptyczny i niechętny w temacie..a potem hyc i już kotek jest jego.
Przywłaszczyłby Brendę Ewar, a teraz przywłaszczył sobie Szejka który miał być tylko na przechowalni u nas.
drżę trochę o Shy'a ()
Cud, że maluchy grudniowe udało się wyadoptować (po szczepieniach, też chciał je już ładować do naszych kotów..)
skaranie boskie z tym chłopem..![]()
nie będę dt bo jestem boidupa (o rezydentów) a z drugiej strony zaraz miałabym 20 kotów..bo ten żadnego by nie oddał..
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:A Te już drugi dzień o kotletach gadają!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co Ty? Z lasu się Dzikusko urwałaś?![]()
Mała Dzikuska pisze:Rakea pisze:
on jest taki niby sceptyczny i niechętny w temacie..a potem hyc i już kotek jest jego.
Przywłaszczyłby Brendę Ewar, a teraz przywłaszczył sobie Szejka który miał być tylko na przechowalni u nas.
drżę trochę o Shy'a ()
Cud, że maluchy grudniowe udało się wyadoptować (po szczepieniach, też chciał je już ładować do naszych kotów..)
nie będę dt bo jestem boidupa (o rezydentów) a z drugiej strony zaraz miałabym 20 kotów..bo ten żadnego by nie oddał..
Muszę mojemu Tż powiedzieć, że są inni!Ucieszy się, bo już chyba zaczął dochodzić do wniosku, ze "coś z nim nie tak jest"...
kocurzyca41 pisze:Żeby było trochu urozmaicenia chciałam ci fotkę z Milkowego polowanka przesłać,ale net znowu na piechutę chodzi i przesyła się już z pół godziny
Rakea pisze:Mała Dzikuska pisze:Rakea pisze:
drżę trochę o Shy'a ()
Muszę mojemu Tż powiedzieć, że są inni!Ucieszy się, bo już chyba zaczął dochodzić do wniosku, ze "coś z nim nie tak jest"...
to powiedz mu, że z "innymi" jest coś nie tak![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Dla ciekawości przesyła się nadal.![]()
A ja to pies?Tacia nie dla mnie?![]()
I tak obaczyłam,cudeńko
OKI pisze:
Rakea pisze:OKI pisze:
uwielbiam takie miny "zbuczanych" kotów![]()
ta twoja Taćka to garfield jakich mało!
TACIOFAN brzmi z deka kuriozalnie ale co tam...mogę być TACIOFANKĄ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 88 gości