Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Mało tego, on ma na główce jakieś strupki - nie widziałam, wyczułam przy głaskaniu. Jeśli sam nie wyjdzie, dziś go chyba wyciągnę z transporterka, albo przynajmniej zdejmę górę, żeby go lepiej obejrzeć
Aga Ratuszek pisze:OKI pisze:Mało tego, on ma na główce jakieś strupki - nie widziałam, wyczułam przy głaskaniu. Jeśli sam nie wyjdzie, dziś go chyba wyciągnę z transporterka, albo przynajmniej zdejmę górę, żeby go lepiej obejrzeć
OKI to mogą być ślady walk. W końcu tam są cztery niekastrowane kocury.
OKI pisze:Aha, jednak w Adelkowym smarkaniu też jest poprawa - dalej smarka na potęgę, ale już takie rzadsze te gluty, częściowo surowicze. Swoją drogą, z czego to się człowiek ucieszyć potrafi
tillibulek pisze:OKI pisze:Aha, jednak w Adelkowym smarkaniu też jest poprawa - dalej smarka na potęgę, ale już takie rzadsze te gluty, częściowo surowicze. Swoją drogą, z czego to się człowiek ucieszyć potrafi
dokladnie - jedni ze smarkow, inni z q.... do wyboru do koloru
tillibulek pisze:dzieki za wyjasnienia a propos mieska, ja niestety nie moge na razie dawac wolowiny - w ogole powinnam sie wstrzymac z surowym, ale nie mam im co dac, bo zooplus sie ociaga
kalair pisze:Masz OKI nowego tymczasika Wąsika?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 671 gości