Szarotka - polipy w uszach, gluchota i obj. neurolog. Pomoz

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 11, 2010 10:27 Re: Szarotka - polipy w uszach, gluchota i obj. neurolog. Pomoz

Szarotko, życzę dużo zdrowia :ok:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pon lis 15, 2010 3:01 Re: Szarotka - polipy w uszach, gluchota i obj. neurolog. Pomoz

KMagda pisze:Dzięki za kciuki :) Szarotka jest wyjątkowym kotem i rzeczywiście bardzo wrażliwym, stres działa na nią przerażająco :( Inne koty wiedząc, że szykuje się wizyta u weta lub podawanie leków zwiewają, chowają się po szafach, bronią się zebami i pazurami :evil: ;) a ona po prostu zamiera w miejscu :( Nie ucieka, nie chowa się, po prostu kuli się i tylko oczy ma takie wielkie ze strachu :( Mam nadzieję, że przynajmniej przeziębienie jej niedługo przejdzie, kicha już mniej, i nie będę jej musiała podawać zastrzyków i tylu leków. A jeszcze na dodatek dzisiaj jeden z moich kotów zwymiotował żywe glisty, blee, i teraz się boję, że mi się wszystkie zarażą + dziecko + my :roll:

podczytuję i trzymam kciuki
i zeby Wam się życie wewnętrzne nie rozwinęło

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon lis 15, 2010 21:30 Re: Szarotka - polipy w uszach, gluchota i obj. neurolog. Pomoz

U Szarotki na razie nie najgorzej, w tym momencie dostaje tylko krople do uszu i scanomune. Objawy neurologiczne nie powtórzyły się jak do tej pory. Niestety w domu rozszalał mi się wirus, to przeziębienie Szarotki to była zdaje się jego łagodna postać, niestety część moich kotów nie miała tego "szczęścia", w czwartek jeden z nich trafił do weta w ostatniej chwili - wcześniej było podejrzenie, że problemem są robaki, a okazało się, że one się po prostu ewakuowały :roll: Teraz codziennie jestem z dwoma kotami na kroplówkach, kolejne dwa są w domu leczone antybiotykami, i mam tylko nadzieję, że reszta kotów nie złapie tego paskudztwa :roll:
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Wto lis 16, 2010 10:11 Re: Szarotka - polipy w uszach, gluchota i obj. neurolog. Pomoz

Zdrowia, zdrowia, zdrowia...!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia]