Do wszystkich.cz. I - informacyjna
Po roku zamykamy zbiorczy wątek eksmitków z poznańskiego Wilczaka. Tak się złożyło, że robię to ja, zabers - wątkowy Ebenezer Scrooge.
Podsumowując po raz ostatni, myślę że warto zrobić ostateczne zestawienie.
W sumie zabrałysmy 37 kotów
Z Przyborówka 26 kotów : 21 eksmitków i 5 z kociarni
Eksmitki: Sagala, Kikuju, Mbati, Stella, Kropek, Zuzia, Denis, Pixi, Forca, Gaspar, Fabia, Paproch, Misia, Miki, Trixi, Olaf, Alba, Amelka, Rysio, Dixel, Albi
Kociarnia : Misiek, Rysio/Gangster, Lulu, Niunia, Wojtek
Z Fundacji ZiM i DT współpracującego z ZiM :11 kotów :
Z Fundacji ZiM - 9 kotów:
kociaki: Kasia, Kalinka, Falka,Tosia-Gizmi, Lulek, Klara, Fufek
dorosłe: Gryzelda, Fiona
DT współpracującego z ZiM - 2 koty:
Ptyś, Balbinka
33 koty znalazły DS
KROPEK, KASIA, FUFEK, FALKA, FIONA , GASPAR, DENIS , ZUZIA, MIKI, MISIEK, TRIXI, OLAF, KIKUJU, MBATI, SAGALA [*], NIUNIA, RYSZARD, LULU, PAPROCH, WOJTEK, BLACKI, FORCA, GANGSTER RYSIO, SZYMEK, LULEK, KLARA, MISIEŃKA, FABIA ,AMELKA , STELLA [*], ALBA, TOSIA, PTYŚ
W DT z w pełni zabezpieczonym tzw. bezpiecznym jutrem.
ALBI, DIXEL - Matahari (kotki są wpisane na wirtualne adopcje, równolegle szukają domów)
BALBINKA - filo
MICKEY, FILUŚ - honia (szuka im domów indywidualnie)
7 kotów w czasie tego roku odeszło za TM

KALINKA, LILKA, PIXIE, GRYZELDA /odeszła w DT 23.10.2009/, CALINECZKA (BRAK ZDJĘCIA), SAGALA/odeszła w DS 29.12.2009/, STELLA/odeszła w DT 28.01.2010/
Zestawienie wpływów i wydatków (biorę pod uwagę tylko tę cześć finansów, którymi sama zarządzałam):
zebrano: 5137,00 PLN
wydano: 5137,21 PLN
stan "kasy: 0,00 PLN
Informacje, linki, rozliczenia dotyczące bazarków (1-30), bazarków forumowiczów, wydatków - patrz IV cz. wątku, s.1.
viewtopic.php?f=1&t=101508&start=0V cz. s. 1
- bazarki 31-37 (tytyły, aktywne linki), bazarki forumowiczów, wpłaty indywidualne, rozliczenia wpływów i wydatków biezących
- uzupełnienie (aktualne linki+rozliczenie) bazarków nr 3 i nr 4 (po zmianie serwera linki były nieaktywne)
- podsumowanie ogólne wpływów i wydatków
Cały czas mam w domu opasłą kopertę pełną rachunków, faktur z lecznicy, ze sklepów internetowych, paragonów. Nie wklejam ich zdjęć tutaj, bo są na nich prywatne dane poszczególnych osób, ale w każdej chwili chętnie je udostępnię. Proszę tylko o PW.