GDYNIA - FUKSIK [*] ... smutno...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 17:03 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Fuksia miała dziś sterylizację i pobraną krew czekamy na wyniki krwi Fuksię czeka jeszcze jeden zastrzyk za tydzień chyba od jutra nawet może iść na DT.Ja mogę ja mieć u siebie do 24-25 lutego potem na 3 tyg musze wyjechać z dzieckiem na operację.Można na moją nieobecnośc przehotelować Fuksię ale to są koszta 20zł za dobę a nie mamy juz funduszy dostałam rachunek za leczenie i zabiegi i jestesmy na minusie.Zaraz uzupełnię fundusze wstawię rachunki za Fuksię.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt lut 05, 2010 17:22 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Może przed wyjazdem uda mi sie zrobić malutki szybki bazarek Cindy przysłała fanty :1luvu: .Fantów jest sporo tylko ja nie dam rady teraz zrobić tylu bazarków jak ktoś chciałby pomóc przejąć część fantów i porobić dla Fuksi bazarki była bym ogromnie wdzięczna.

Teraz wszystkie cioteczki trzymają kciuki za wyniki krwi Fuksi i by już całkowicie zaczęła kuwetkować :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Pt lut 05, 2010 17:25 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Za Fuksię mocne kciuki. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt lut 05, 2010 18:47 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Przelałam na konto Fuksi ze swoich pieniędzy 35zł bo zabraknie na zapłacenie faktury.Może uda mi się zrobić jakis mały bazarek bo niestety nie mam teraz kasy mam okropnie duże wydatki związane z operacją kręgosłupa córki musze brać pożyczki.Jutro zabiorę Fuksię od weta bo nie ma pieniędzy na jej hotelowanie.Jeżeli tu w trójmieście nie znajdzie się DT lub DS dla Fuksi to chyba będziemy musieli skorzystac z propozycji IKA6 ze śląska ale to ostateczność.
Ogólnie wszystko jakos nie idzie tak jak powinno zobaczymy jak Fuksia będzie kuwetkować bo może ale nie wiadomo że TŻ się nią zaopiekuje bo chyba naszymi zwierzakami nie bedzie miał się kto zaopiekować i TŻ będzie musiał zostać w gdyni.Wszystko w każdej chwili moze się zmienić w tym momencie jestem nie pewna nie jestem pewnym DT.
Jeżeli możecie róbcie bazarki.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Pt lut 05, 2010 19:57 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

kinga-kinia pisze:Przelałam na konto Fuksi ze swoich pieniędzy 35zł bo zabraknie na zapłacenie faktury.Może uda mi się zrobić jakis mały bazarek bo niestety nie mam teraz kasy mam okropnie duże wydatki związane z operacją kręgosłupa córki musze brać pożyczki.Jutro zabiorę Fuksię od weta bo nie ma pieniędzy na jej hotelowanie.Jeżeli tu w trójmieście nie znajdzie się DT lub DS dla Fuksi to chyba będziemy musieli skorzystac z propozycji IKA6 ze śląska ale to ostateczność.
Ogólnie wszystko jakos nie idzie tak jak powinno zobaczymy jak Fuksia będzie kuwetkować bo może ale nie wiadomo że TŻ się nią zaopiekuje bo chyba naszymi zwierzakami nie bedzie miał się kto zaopiekować i TŻ będzie musiał zostać w gdyni.Wszystko w każdej chwili moze się zmienić w tym momencie jestem nie pewna nie jestem pewnym DT.
Jeżeli możecie róbcie bazarki.

Pani Kingo!!!Jeżeli zaistniałaby taka konieczność że jedynym wyjściem dla Fuksi byłoby oddanie jej na Śląsk,to ja podejmuję się zapłacić za jej hotelowanie za okres 2-ch tygodni podczas Pani nieobecności.Może chociaż w ten sposób tej biduli pomogę.Jest ona tego warta,za swoją dzielność i chęć do życia!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie można pozwolić aby po tym wszystkim co przeszła męczyć ją jeszcze przewozem na taką odległość....Takie jest moje zdanie....W czasie hotelowania w razie czego może ona liczyć na fachową opiekę weta.Ja swoją Kicię też hotelowałem przez ponad tydzień po sterylizacji bo nie miałem gdzie ją zostawić.
A miała dostawać jakieś zastrzyki a ja nie mogłem jej tego zapewnić...Wyjeżdżałem na urlop.Wy Wszyscy z takim oddaniem pomagacie
stoczniowym futrzaczkom....
Ostatnio edytowano Pt lut 05, 2010 20:34 przez lidjanb, łącznie edytowano 1 raz

lidjanb

Od: Czw paź 08, 2009 7:01

Post » Pt lut 05, 2010 20:30 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

pochłonęłam cały wątek Fuksi i przyznaję, że kilkakrotnie łzy się z oczu cisnęły :(
niesamowite szczęście miała kocina, że na Was trafiła! teraz już musi być tylko lepiej!!!

:ok:
postaram się wysłać jakieś pieniążki na Fuksię, ale to po 10-tym :)

akaem1985

Od: Pon paź 26, 2009 22:54

Post » Pt lut 05, 2010 20:38 `12w3456ty78u9op\]">/,m nbvm

nieustające :ok: :ok: za Fuksię
na jej konto dzisiaj z bazarku poszło 75 zł
zostało sporo rzeczy, czekam aż Poker71 się odezwie, można by jeszcze raz wystawić
mam czas, mogę porobić kolejne bazarki, może tym razem pójdą lepiej

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Pt lut 05, 2010 22:07 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

ja tez wysle jutro pare groszy, (tylko, ze bedzie trwalo troche dluzej, bo za expres placi sie zbyt duzo) ale wysle napewno, zeby tylko mogla hotelowac u weta - tyle przeszla, ze nie mozna ryzykowac zadnynch dalekich podrozy - damy rade :D A Topbie Kingo nie zazdroszcze sytuacji i mocno trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze ukladalo

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt lut 05, 2010 22:14 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Cindy pisze:ja tez wysle jutro pare groszy, (tylko, ze bedzie trwalo troche dluzej, bo za expres placi sie zbyt duzo) ale wysle napewno, zeby tylko mogla hotelowac u weta - tyle przeszla, ze nie mozna ryzykowac zadnynch dalekich podrozy - damy rade :D A Topbie Kingo nie zazdroszcze sytuacji i mocno trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze ukladalo

Jasne że damy radę!!!! :ok: :ok: :ok: Nie możemy pozwolić aby Fuksia poniewierała się po całej Polsce!!!!Ona jest Pomorzanką i musi tu pozostać!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:W koncu 2 czy 3 tygodnie to nie wieczność!!!!

lidjanb

Post » Pt lut 05, 2010 22:25 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

No w sumie wielkie dzieki za dobre checi, ze Ika chciala ja przygarnac - ale to byloby rzeczywiscie moze zbyt ryzykowne dla tego bezogoniastego stworzonka - zeby tylko dalsze lelczenie dalo rezultaty i zeby znalazla DS niezbyt daleko - jako, ze Pomorzanka :1luvu:

Cindy

Post » Pt lut 05, 2010 22:50 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Cindy pisze:No w sumie wielkie dzieki za dobre checi, ze Ika chciala ja przygarnac - ale to byloby rzeczywiscie moze zbyt ryzykowne dla tego bezogoniastego stworzonka - zeby tylko dalsze lelczenie dalo rezultaty i zeby znalazla DS niezbyt daleko - jako, ze Pomorzanka :1luvu:

Jasne że tak!!!Przecież Fuksia ma jeszcze nie zakończone leczenie i lepiej aby dalej była pod opieką tego samego weta.Tylko on wie co
Fuksi ordynował i jaki sposób leczenia stosował-w końcu ten wet "postawił ją na łapki"Najlepiej też byłoby dla Fuksi gdyby w czasie nieobecności Pani Kingi hotelowana była u tego samego weta.Dla jej dobra.....Ika też przecież chciała jak najlepiej i dzięki Jej za dobre serce oraz chęci!!! :D :D :D

lidjanb

Post » Pt lut 05, 2010 22:55 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

no postawil :ryk:

Cindy

Post » Pt lut 05, 2010 23:01 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Cindy pisze:no postawil :ryk:

No chyba nie wierzycie w to że nie znajdzie się dla Fuksi DS.I to na Pomorzu.!A może gdzieś bliżej?
:ok: :ok: :ok: Napewno się znajdzie!!!Widać Fuksia jest "dzieckiem szczęścia"!!! :D :D :D

lidjanb

Post » Pt lut 05, 2010 23:28 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

Oby tak bylo! ale jak dotychczas jej koci los nie okazal sie dla niej zbyt laskawy :? Gdybym mogla - chetnie bym ja wziela, bo mam juz bardzo podobna kotke (8 lat) ale niestety nie moge :(

Cindy

Post » Sob lut 06, 2010 12:02 Re: GDYNIA-CIĘŻKO CHORA FUKSIA-POTRZEBNA POMOC! nowe foty 25str

nikt się jeszcze nie zgłosił jako dt dla fuksi?
poprosiłam AGONIS, dziewczynę, która tymczasowała ryska 2 żeby zapoznała się z jej wątkiem, może ona go weźmie choć na 3 tyg? kinga nie zapominaj że kocie hotele biorą tylko koty zupełnie zdrowe, z uwagi na możliwość zarażenia innych kotów. także w jej przypadku nie wierzę że znalazłybyście hotel. no chyba, ze dalej będziecie płacić dr łukuciowi za hotelowanie.
trzymam kciuki za dom tymczasowy u agonis, dostała by żywnośc, żwirek i w razie potrzeby opiekę u zaleskich. bo agonis jest z gdańska.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

[poprzednia][następna]