Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Przelałam na konto Fuksi ze swoich pieniędzy 35zł bo zabraknie na zapłacenie faktury.Może uda mi się zrobić jakis mały bazarek bo niestety nie mam teraz kasy mam okropnie duże wydatki związane z operacją kręgosłupa córki musze brać pożyczki.Jutro zabiorę Fuksię od weta bo nie ma pieniędzy na jej hotelowanie.Jeżeli tu w trójmieście nie znajdzie się DT lub DS dla Fuksi to chyba będziemy musieli skorzystac z propozycji IKA6 ze śląska ale to ostateczność.
Ogólnie wszystko jakos nie idzie tak jak powinno zobaczymy jak Fuksia będzie kuwetkować bo może ale nie wiadomo że TŻ się nią zaopiekuje bo chyba naszymi zwierzakami nie bedzie miał się kto zaopiekować i TŻ będzie musiał zostać w gdyni.Wszystko w każdej chwili moze się zmienić w tym momencie jestem nie pewna nie jestem pewnym DT.
Jeżeli możecie róbcie bazarki.
Cindy pisze:ja tez wysle jutro pare groszy, (tylko, ze bedzie trwalo troche dluzej, bo za expres placi sie zbyt duzo) ale wysle napewno, zeby tylko mogla hotelowac u weta - tyle przeszla, ze nie mozna ryzykowac zadnynch dalekich podrozy - damy radeA Topbie Kingo nie zazdroszcze sytuacji i mocno trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze ukladalo
Cindy pisze:No w sumie wielkie dzieki za dobre checi, ze Ika chciala ja przygarnac - ale to byloby rzeczywiscie moze zbyt ryzykowne dla tego bezogoniastego stworzonka - zeby tylko dalsze lelczenie dalo rezultaty i zeby znalazla DS niezbyt daleko - jako, ze Pomorzanka
Cindy pisze:no postawil
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], uga i 76 gości