Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Cameo, ja tam mam dla Ciebie nowe wyzwanie - zobacz na naszym schroniskowym
Cameo pisze:Georg-inia pisze:Cameo, ja tam mam dla Ciebie nowe wyzwanie - zobacz na naszym schroniskowym
Masz na myśli Flow czy Samiego?
Agulas74 pisze:A czy są tam jeszcze maluchy do wyadoptowania? Chodzi o to, czy mam podrzucać ewentualnym zainteresowanym wątek...
Cameo - jeśli tylko możesz, ro bardzo chętnie wyslę do Ciebie jedną z panienek. Oczywiście testy zrobimy. Jak by coś, to oczywiście ustapimy miejsce w DT u Came biedzie schroniskowej.
Cameo skąd jesteś? Rozejrzałabym się za ewentualnym transportem.
Myszeńk@ pisze:I pytam jeszcze raz: te drewniane koty duże to jeszcze są u Ciebie do wzięcia?
CoolCaty pisze:Myszeńk@ pisze:I pytam jeszcze raz: te drewniane koty duże to jeszcze są u Ciebie do wzięcia?
Nieeee, koty już poszły w świat
Astarael pisze:Hej
CC, nie wiem, czy kojarzysz, ale ja byłam u Ciebie z Ewą K. w środę. Jestem(śmy w sumie, z Teżetem zespół wespół) zainteresowani adopcją na stałe, w rudzielcach się oczywiście trońkę zakochaliśmyPytanie tylko, kiedy moglibyśmy podjechać obejrzeć kocurki
A, chcemy jednego kota/ę, najchętniej dorosłego
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], wistra i 99 gości