CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (77) pilnie DT dla 13 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 14:09 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

grrr... pisze:
aassiiaa pisze:grrr... zapisałam Cię jako opiekunkę ogłoszeń na tej stronie.

Ok, dzięki - tylko poproszę o ogłoszenia. Myślałam, że ja tam jestem na stałe zapisana.

Ogłoszenia dopiero w przygotowaniu :) Dam znać jak plik już będzie gotowy.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon sty 18, 2010 14:11 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

aassiiaa pisze:
grrr... pisze:
aassiiaa pisze:grrr... zapisałam Cię jako opiekunkę ogłoszeń na tej stronie.

Ok, dzięki - tylko poproszę o ogłoszenia. Myślałam, że ja tam jestem na stałe zapisana.

Ogłoszenia dopiero w przygotowaniu :) Dam znać jak plik już będzie gotowy.

A gdzie jest lista chętnych?
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pon sty 18, 2010 14:18 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

grrr... ślę PW.

aassiiaa

Post » Pon sty 18, 2010 14:41 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Dziewczyny - nie bierzcie pod uwagę Sahary ;). Pewien Domek ją zarezerwował, ale na razie wszystko w fazie przygotowań, więc nie chcę zapeszać.

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pon sty 18, 2010 22:04 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

O Lorence nic nie pisałam bo nie wiedziałam na początku jak przebiegnie proces aklimatyzacji. Myślałam, że będzie ciężko...ale Lorena mnie bardzo zaskoczyła. Szybko pokochała nową opiekunkę, a najbardziej jej trzyletnią wnuczkę. Dziewczynka jak na swój wiek bardzo mądra i potrafi delikatnie bawić się ze zwierzątkiem. Ja nie przepadam za dziećmi więc jeśli ja tak ją zachwalam to na pewno tak jest i nie muszę się martwić, że dziecko zrobi kotu krzywdę.Oj dużo się o tym rozpisuje ale poważnie fantastyczne dziecko. Jak mówiłam Paniom żeby uważały na drzwi to dziewczynka wchodząc do pokoju najpierw zapukała i powiedziała "puk, puk czy mogę wejść". Wnuczka mieszka piętro wyżej więc jest częstym bywalcem w domu Lorenki - wspólnie się bawią nowymi zabawkami, a po godzinach szaleństwa przychodzi pora na pieszczoty. Opiekunka koteczki także ją zachwala i zaprasza mnie na kawę. W przyszłym tygodniu jedziemy z mamą :)
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Pon sty 18, 2010 22:06 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

bardzo sie ciesze :ok:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto sty 19, 2010 9:16 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Majkowiec, a jak nazywają się dwa nowe młode koty u Ciebie? Bo słyszałam, że masz nowe tymczasy :twisted: .
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Wto sty 19, 2010 10:51 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

U kogo jest Kairek? :oops:

Dałam wczoraj jego ogłoszenie na gumtree i mam zapytanie o niego - chciałabym przekazać kontakt.
Obrazek

grrr...

Post » Wto sty 19, 2010 11:08 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

grrr... pisze:U kogo jest Kairek? :oops:

W pierwszym poście są wszystkie DT wypisane i tam pisze tak:
"Kot przebywa w DT w Bytomiu u majkowca"

aassiiaa

Post » Wto sty 19, 2010 11:12 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Kair jest u majkowca. Na pierwszej stronie wątku jest info u kogo przebywają koty :wink:

Majkowiec nie pamiętam kiedy Lorena zamieszkała u siebie :wink: Proszę napisz, bo muszę ją zdjąć ze stanu. No i imiona nowych kocurków poproszę :D Również opisy ich charkaterów, bo jak dziewczyny robią ogłoszenia to może by im w pierwszej kolejności. Kocurki są u majkowca, ale długo tam zostać nie będą mogły dlatego to pilne.
U mnie jest zarezerwowany Malwinek. Tylko qrde jakoś pani wolno przekonuje pana do adopcji drugiego kocurka :evil: Mam jednak nadzieję, że się uda, bo to bardzo fajny domek.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto sty 19, 2010 11:23 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Oj, nie wiedziałam. :oops:

Edit: Majkowiec, wysłałam PW.
Ostatnio edytowano Wto sty 19, 2010 13:08 przez grrr..., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

grrr...

Post » Wto sty 19, 2010 13:04 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Powstaje fotogaleria CKotów, aby wszystko było w jednym miejscu.
http://picasaweb.google.pl/azyl.SafeHarbor.pl
Cudowna osóbka powrzuca i posegreguje tam wszelkie aktualne zdjęcia kotów.
DT, które takowych zdjęć nie dały będą ścigane :twisted:

aassiiaa

Post » Wto sty 19, 2010 18:23 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Do Pani od kairka napisałam maila, a jak tylko zrzucę zdjęcia będzie niespodzianka :)
Obrazek

majkowiec

Post » Wto sty 19, 2010 18:36 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

majkowiec pisze:Do Pani od kairka napisałam maila, a jak tylko zrzucę zdjęcia będzie niespodzianka :)

Dziękuję! :D I czekamy na foty!!!
Obrazek

grrr...

Post » Wto sty 19, 2010 19:23 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Machonek:

Obrazek

Obrazek

Hetman ( burasek) to Kocur z Radzionkowa, o którym wcześniej pisała podajże Adria. Jest już starszym kotem, widać, że po przejściach. Gdy do nas trafił miał na grzbiecie jeden wielki kołtun. Bez wyrywania się pozwolił mi wyciąć sobie ten strup sierści, a nawet przy tym lizał mnie po ręce. Jest bardzo wystraszony, choć duży, boi się innych kotów. Całe dnie śpi w klatce, w swoim wiklinowym domku. Jak się go weżmie na ręce to tylko mruczy i międli łapkami. Po prostu przekochany sierściuszek.

A Machonek wprowadził się do kociarni dzisiaj. Wlókł się za Macho kwicząc bezustannie pod samo CK. Nie dało się kota nie zauważyć. Ma ok 4 lata, jest odważny, kociarnia go nie przeraża.

Lorenka została adoptowana 12.01
Obrazek

majkowiec

[poprzednia][następna]