Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:No to czekam na zdjęciai krótkie opisy (przede wszystkim wiek i płeć). Mail podany jest w drugim poście
Agness78 pisze:Gibutkowa pisze:No to czekam na zdjęciai krótkie opisy (przede wszystkim wiek i płeć). Mail podany jest w drugim poście
U mnie wszystko w ogłoszeniuKrysia ( tak się nazywała w DS ) - raczej grupa starszaków
o domek łatwo nie będzie
![]()
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1006722311
Maluszki z kleciny na DT w moich znajomych, wstępnie zarezerwowane także póki co nie będę ich umieszczać na wątku![]()
Agness78 pisze:Dostałam od znajomego maila:
Moi Drodzy,
Poszukuję domu dla moich małych piwnicznych kociaków biedaków. Niestety jeszcze nie posiadam zdjęć. W tej chwili mają ok. 5 tyg. Są przepiękne, albowiem ich futerko jest kilku kolorowe.
Proszę przekażcie wiadomość znajomym, może ktoś chciałby uratować życie tych małych duszyczek.
Kocięta z poprzedniego miotu spotkała tragiczna śmierć, zostały zjedzone przez pchły, ale te jeszcze żyją. Proszę pomóżcie!!!!
ps. Poszukuję dla nich również domu tymczasowego.
Osoba, która chciałaby wziąć malucha otrzyma zdrowego kotka + ew. talony na szczepienia i wyprawkę.
Może jest ktoś kto miałby miejsce w DT dla maluszków ?![]()
![]()
![]()
Jesli tak to proszę o kontakt na PW.
JaEwka pisze:A ja Krysi nie robiłam ogłoszeń jako Megi?? Bo jak tak to muszę imię zmienić i nowe fotki daćBo jak będą ludzie dzwonić to nie będzie wiadomo o jaką kotkę chodzi
Agness78 pisze:JaEwka pisze:A ja Krysi nie robiłam ogłoszeń jako Megi?? Bo jak tak to muszę imię zmienić i nowe fotki daćBo jak będą ludzie dzwonić to nie będzie wiadomo o jaką kotkę chodzi
Dzięki, ale pomyślałam ze skoro tak ją nazwali to może zostawię![]()
Mrgi innej u mnie nie było, z resztą mam 1go tymczasa, skumam![]()
![]()
JaEwka pisze:na alegratce nie chce mi się fotka dodaćNiby ją widać jak edytuje ogłoszenie a jak już je poprawiłam to znika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], KotSib i 100 gości