K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 23, 2009 20:24 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro wrz 23, 2009 20:45 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

panikota pisze:
queen_ink pisze:Tylko że te wszystkie zdjęcia są zmniejszane i odchudzane pod picasę (rozmiar, rozdzielczość, profil kolorów), więc mogą się średnio nadawać do wydruków.

No rzeczywiście do wydruków przydałoby się coś lepszego, bo z tego co jest w wątku i galeriach picasaweb to niewiele się nadaje ...

Kosma - Cincian nie ma u siebie jakichś zdjęć jeszcze robionych naszym kociuchom?
np. Mufa miała takie super robione przez niego

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 23, 2009 20:55 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

queen_ink pisze:środa
lutra
anna09/mjs/wet :wink:

czwartek
mjs
.........

piątek
.........
lutra

sobota
..........
mjs

niedziela

lutra
.........

poniedziałek

lutra
edit_f

wtorek

mjs
queen_ink

środa

.............
.............

czwartek

queen_ink
.............

piątek

.............
.............

jutro pustki, pojutrze także, w sobotę i w niedziele pojedyncze wizyty .... Kurcze!
Na stałe przewija się Mjs i Lutra. Czy nie mogą dołączyć jakieś 2-3 osoby, które wezmą kolejne stałe z 2-3 dyżury? W tygodniu jest ich 14. Widzę, że Mjs ma 4, Lutra ma 3, jeżeli dziewczyny mogą (teoretycznie) wziąć te dni to zostaje drugie tyle do obsadzenia. Jak komuś ze stałych coś wypadnie to będzie się szukać zamiany wtedy. Na Wielopolu o tyle prościej, że nie ma komplikacji z kluczami

Tweety

Post » Śro wrz 23, 2009 20:56 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

czwartek
mjs
.........

piątek
anna09
lutra

sobota
elzak3
mjs

niedziela

lutra
.........

poniedziałek

lutra
edit_f

wtorek

mjs
queen_ink

środa

.............
.............

czwartek

queen_ink
.............

piątek

.............
.............

Całe wielopolowanie trzeba przeorganizować. To nie może być łapanka za pięć dwunasta. Tym sposobem na jutrzejsze popołudnie nie ma chętnych, a ja do późna siedzę w pracy i dupa.
A już w głowie mi się nie mieści, że ktoś bywa na Wielopolu, a nie wpisze się na dyżur :roll: I nie do anny09 piję

Proszę o zgłoszenie się osoby, które chcą się podjąć dyżurowania, zdeklarowanie się odnośnie dnia i pory i będziemy dogrywać resztę. Byłoby cudownie, gdyby było 5 takich osób - mamy w tygodniu 14 dyżurów, niech te osoby wezmą powiedzmy po 2 dyżury, ja mogę zostać przy 4. Nie przemęczymy się i sprawa będzie załatwiona. To nie może być zgłaszanie się na ochotnika kiedy nam pasuje, bo raz będzie pasowało 3 osobom, a innym razem nikomu.
Jest lutra, elzak3, ja. Kto jeszcze zgłasza chęć?

Wielopole odrobaczone. Wszyscy oprócz Bercika, który dostał antybiotyk o przedłużonym działaniu i coś przeciwzapalnego. Nie będę pisała jak było,bo nie chcę do tego wracać, poszło w miarę sprawnie dzięki Robertowi i jego magicznym rękawicom :wink:
Myszka dostała RC Calm, smakuje jej. Karma stoi na parapecie okna, Myszka powinna zjeść w ciągu 24h niepełną miseczkę. Można spokojnie dopełniać przy każdej wizycie, bo nowa karma również posmakowała Joasi :roll:

Druga tura odrobaczania była tańsza niż planowałam, wystarczy pieniędzy na karmę Myszki i na Feliwaya, na którego mam już od lutry, queen_ink i solangeliki 30zł. Amelko, ile kosztuje wkład do dyfuzora? Zostawiłabym Ci pieniądze jutro na Wielopolu, zamówisz w krakvecie? Zostawię też 30zł od anna09, zapomniałam dać Robertowi :oops:

Bercika trzeba obserwować! Zwrócić uwagę, czy kaszle i czy wydaje jakieś dźwięki oprócz mruczenia. Pod koniec tygodnia mam zadzwonić do weta i zdać relację o stanie zdrowia Berta. Bardzo proszę o relacje w wątku, bo będę na Wielopolu jutro, a potem w sobotę dopiero.
Ostatnio edytowano Śro wrz 23, 2009 21:38 przez mjs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro wrz 23, 2009 21:02 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Pirat ma FIP. Woda podeszła do płuc.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro wrz 23, 2009 21:11 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Akima pisze:Pirat ma FIP. Woda podeszła do płuc.

Matko Boska.....
Obrazek

mjs

Post » Śro wrz 23, 2009 21:18 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

dobry wieczor,

Tweety, ja wstepnie sie chce zameldowac do pomocy przy imprezie - takze prosze mnie wpisac na liste uczestnikow sobotniego spotkania :) Stawie sie na nim z
- pienkiem dla kociakow
- kocykiem dla kotow

Potrzeba jakiegos pudelka? :)

mjs, ja sie dolacze do grafiku na wielopole tylko musze potwierdzic jeszcze dwie wizyty u lekarza. mysle ze najpozniej jutro bede wiedziala co i jak.

o ktorej rano trzeba byc na wielopolu?

Akima, strasznie mi przykro z powodu Piratka...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro wrz 23, 2009 21:25 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

solangelica pisze:
mjs, ja sie dolacze do grafiku na wielopole tylko musze potwierdzic jeszcze dwie wizyty u lekarza. mysle ze najpozniej jutro bede wiedziala co i jak.

o ktorej rano trzeba byc na wielopolu?

Cieszę się :)
Nie ma ustalonych godzin. Jak jadę przed pracą to jestem u nich przed siódmą, gdy jest weekend to można się wyspać.
Obrazek

mjs

Post » Śro wrz 23, 2009 21:33 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

szlagbyto :cry: Biduś kochany :cry:

Tweety

Post » Śro wrz 23, 2009 21:43 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Tweety pisze:

on teraz wsunal z pół kg mięcha a ja siedzę i becze. tego tez mu nie oszczedziło zycie.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro wrz 23, 2009 21:44 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Akima pisze:
Tweety pisze:

on teraz wsunal z pół kg mięcha a ja siedzę i becze. tego tez mu nie oszczedziło zycie.

Bardzo bardzo mi przykro...

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro wrz 23, 2009 21:47 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Tweety pisze:
otwieram listę sobotniego spotkania, godz 16;00, Kocimska

1. Noemik
2. Lutra
3. Maja215
4. Miuti
5. Milu
6. Anna09
7. Markopolo00
8. Solangelica
9. Ogocha
.
.
.
Tweety

kogoś pominęłam?
napoje gorące zapewnione, doniosę tylko trochę zastawy stołowej, nie będzie to może miśnieńska porcelana ale i nie plastik

Tweety

Post » Śro wrz 23, 2009 21:50 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Akima pisze:
Tweety pisze:

masz podjąć decyzję czy ma jeszcze szanse pożyć troszkę bez cierpienia?

Tweety

Post » Śro wrz 23, 2009 22:02 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Przyjdzie ktoś jutro po południu na Wielopole? Ja będę rano bardzo wcześnie, będzie im trudno wytrzymać ponad 24h do następnej wizyty...
Ręce mi całkiem opadły :?
Obrazek

mjs

Post » Śro wrz 23, 2009 22:13 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Ja nie dam rady jutro, mam na głowie panny O w krakvecie i polowanie w prokocimiu, chyba że ktoś pojedzie do prokocimia ok. 21.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]