mama Plamki i Ryski to ta kotka z dworca PKS
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kassja pisze:moniu3a czy ta kotka z dworca PKS została złapana?
XmonikaX pisze:Ta biało-czarna kotka z dworca PKS? Czy chodzi o inną, wcześniejszą kotkę?
Oj gdyby Ci się udało byłoby bosko.
Właściciel mieszkania nie musi o tym wiedzieć. Kicie na początku mieszkają w klateczce (nie niszczą, szybciej się cywilizują)
nie musielibyście ponosić kosztów ew leczenia - cioteczki dwoją się i troją żeby opłacić leczenie potworków. Poza tym możesz mu powiedzieć, że dotąd nikt nie został z kiciem jeśli sam tego nie chciał. Po prostu każdy znajdzie wcześniej czy później swojego amatora.Takim ślicznym tygryniom daję ze 2 tyg max na wyadoptowanie się. Ostatnio ws szarych Gamiątek dzwoniło z 5 osób...
Ja kiedyś Nokię zamykałam w szafie jak właściciel mieszkania przychodził po haracz Dostawała w tym czasie coś pysznego, coby nie darła twarzy. Do końca nie wiedział, że w jego mieszkaniu mieszka KOT
monia3a pisze:kassja pisze:moniu3a czy ta kotka z dworca PKS została złapana?XmonikaX pisze:Ta biało-czarna kotka z dworca PKS? Czy chodzi o inną, wcześniejszą kotkę?
Dokładnie ta sama, biało-czarna miziasta koteczka - mama moich podopiecznych Plamki i Ryski. Z tego co sie dowiedziałam nie ma tam innej kotki więc w obu przypadkach była to ta sama kotka.
XmonikaX pisze:monia3a pisze:kassja pisze:moniu3a czy ta kotka z dworca PKS została złapana?XmonikaX pisze:Ta biało-czarna kotka z dworca PKS? Czy chodzi o inną, wcześniejszą kotkę?
Dokładnie ta sama, biało-czarna miziasta koteczka - mama moich podopiecznych Plamki i Ryski. Z tego co sie dowiedziałam nie ma tam innej kotki więc w obu przypadkach była to ta sama kotka.
O jak ja się ciszę nie macie pojęcia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ona taka była spokojniutka i tak lgnęła do ludzi....
A co z nią dalej będzie?
AniHili pisze:Aguś, będę mogła w niezadługim czasie podesłać 4 kociaki do wrzucenia na kotkowo? Siostra dostała info od ciotek, że w Augustowie koło działki letniskowej łażą 4 kocięta, takie oswojone i podrośnięte no i jedzie je zabrać (chyba w ten weekend).
monia3a pisze:Wystawa kotów w Białymstoku: viewtopic.php?f=10&t=99408&hilit=Bia%C5%82ystok&start=15
Tu może warto się wkręcić mozna by sporo kaski nazbierać na sterylki
Jeśli ma ktoś chęć przy tym pochodzić tzn. wkręcić się tam to zapraszam.
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 170 gości