....
Jeno wyjmij mi z tych oczu
szkło bolesne - obraz dni,
które czaszki białe toczy
przez płonące łąki krwi.
Jeno odmień czas kaleki,
zakryj groby płaszczem rzeki,
...
a przez płonace łąki biegną koty na drugą stronę TĘCZY

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Jarek, a co można zrobić? Masz jakiś pomysł? Pomoc była, karma dostarczana regularnie, a jak się to skończyło?
XAgaX pisze:napisałam do koleżanki z TOZ, opisałam sprawę, obiecała się zastanowić. Ten facet nie powinien mieć zwierząt, jeśli nie chce czy nie może się nimi porządnie zająć- żywić, leczyć, zapobiec rozmnażaniu.
DO TVN można napisać kolektywnie- jako społeczność forum, albo zalać ich mailami w tej sprawie. Chętnie rozpropaguję ten pomysł na FB.
ewar pisze:XAgaX pisze:napisałam do koleżanki z TOZ, opisałam sprawę, obiecała się zastanowić. Ten facet nie powinien mieć zwierząt, jeśli nie chce czy nie może się nimi porządnie zająć- żywić, leczyć, zapobiec rozmnażaniu.
DO TVN można napisać kolektywnie- jako społeczność forum, albo zalać ich mailami w tej sprawie. Chętnie rozpropaguję ten pomysł na FB.
Fakt, nie powinien .
Co do FB, zrób to, jeśli możesz.Nie mam tam konta .
ewar pisze:Jak ma wyglądać taki list?
ewar pisze:OK, dzięki.Zrobię to wieczorem.
ewar pisze:Czekam na wiadomość od Jarekm ( nie odebrał jeszcze mojego pw).Napiszę wtedy.Przepraszam.
XAgaX pisze:napisałam do koleżanki z TOZ, opisałam sprawę, obiecała się zastanowić. Ten facet nie powinien mieć zwierząt, jeśli nie chce czy nie może się nimi porządnie zająć- żywić, leczyć, zapobiec rozmnażaniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 200 gości