Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Tolfedyna działa do 24 godzin, także jeśli gorączka będzie rosła powyżej 39,5 możesz jej podawać zastrzyki codziennie - nie bez znaczenia jest to, że mniej ją wtedy boli brzuszek. Biedna kicia. Mocno
OlaLola pisze:Jak to kastrować Nike za miesiąc ??? Czy to nie przesada???? Przecież on nawet poł roku nie ma.....
samo pozbawienie kota jajek nie prowadzi do smierci. Niezaleznie od wieku.Kiedyś juz była sytuacja że kot został wykastrowany za wczesnie i umarł.....
Ja tam specjalista nie jestem ale z tego co wiem to najlepiej kota wyciachac jak zacznie znaczyc.....no chyba ze nie zacznie ( bo i takie są przypadki ) no to wtedy jak ma ten rok czy tam niecały ale on jest za mały!!!!!!
starchurka pisze:Mam wrażenie, że jest kryzys. Trzymajcie kciuki. Dobrze, że tolfedyna jeszcze działa.
agata.g pisze:ps. Przypominam o wysyłaniu zdjęc waszych tymczasów - agueda@interia.eu
agata.g pisze:Przypominam o wysyłaniu zdjęc waszych tymczasów - agueda@interia.eu
grrr... pisze:Bo to nie muszą być tylko aktualne tymczasy? Czy ktoś mógłby się oprzeć np. tej fotce Tenorka?
agata.g pisze:grrr... pisze:Bo to nie muszą być tylko aktualne tymczasy? Czy ktoś mógłby się oprzeć np. tej fotce Tenorka?
Aktualne tymczasy, bo jednak chodzi nam o reklame naszych CK kotów, aby je (np. Edwarda) szybko wydac, oczywiście tylko do wspaniałych domów
![]()
ps. Śliczny Tenorek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 47 gości