K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 25, 2009 19:10

Tweety pisze:
kastapra pisze:Kolejne pytanie techniczne :)
Czy Negrita jest do adopcji czy wypuszczenia??? W pierwszym poście widze ze do wypuszczenia, a zaraz potem że miziak i sie tuli, to chyba do domku, tak?

Czy maluchy z Wielopola mam już ogłaszać, te zdjęcia w wątku są dość zachęcające (pociąg, zupa z kota :) )

Jakiekolwiek uwagi dot. ogłoszeń, adopcji??

Rehabilituje się......... :!: :!: :!:

bardzo słuszna koncepcja, cześć i chwała Ci za to :1luvu:
niefortunnie napisałam z Negritą, tylko Pepita jest do wypuszczenia, Negrita do domu. Fabio, Foxa i Vito już chwilę nie ma na pierwszej stronie, staram się na bieżąco robić poprawki.
Maluchy chyba można już ogłaszać ale o tym najlepiej będą wiedzieć osoby, które tam ostatnio chodzą na ile dzieciaki się cywilizują.
Ja może zaraz dorzucę jeszcze czwóreczka ode mnie, właśnie ściągam zdjęcia i może zdążę obrobić zanim dziecko wróci i mnie wyrzuci z kompa

No tak, ale przy 75 to 3 w tą 3 w tamtą-można niezauważyć :P Z rozpędu wystawiłam Fabio, ale usunę. Jestem w locie, zrobiłam część, reszta w nocy, reszta reszta jutro..........

Patka powiedz czy dasz rade robic wiecej stron?

Kto chętny pomóc :P ??

Aguś, weź pieczątkę na spotkanie :) (muszę to wreszcie podbić :twisted:

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Czw cze 25, 2009 19:10

Tweety pisze:Karola, czekaj chwilę, bo muszę zaktualizować kwestię szczepień i sterylek

zmienione.
Teraz może jeszcze zdążę ze swoimi tymczasami

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw cze 25, 2009 19:30

jutro zawieziemy starszą czwóreczkę do p. Zosi z Zapolskiej, bardzo nam pomogła w wakacje w ubiegłym roku z kocimi maluchami, znajduje świetne domy

Tweety

Post » Czw cze 25, 2009 20:30

Moja maleńka już jedzie razem z siostrzyczką do ogochy. A że ponoć jest najmniej urodziwa z całego rodzeństwa, ale niewątpliwie najbardziej inteligentna i urokliwa to bardzo prosimy (ja i anna09) koleżankę ogochę, żeby kicia trafiła do wyjątkowo dobrego domku, bo na taki zasługuje. Biedusia sama sobie mruczała do snu.....Bardzo grzeczna była, mnie umyła szyję, Annie 09 dłonie :lol: Apetyt jej dopisywał, wiec pewnie żeberka niebawem znikna pod tłuszczową kołderką :D Mlaska strasznie przy jedzeniu :roll: Cieszę się, że już będzie z rodzeństwem, bo bardzo tęskniła za przedstawicielami swojego gatunku.
Ogocha..., będę Cię teraz do upierdliwości nagabywać o tę małą.... 8)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw cze 25, 2009 20:38

kastapra pisze:Biję się w pierś odnośnie ogłoszeń, ale....muszę się trochę usprawiedliwić, bo akurat tylko ja nie olałam sprawy tak do konca, bez słowa przestając robić ogłoszenia nie mówiąc nic nikomu, jak niestety zrobiły to Kasia (Noemik)i Antypatyczna. Ja rozumiem, że ktoś nie może ale dać znać lub odpisać na maila to chyba można. Dobrze że dołączyła Patka, ale chyba będzie musiała dobrać stron :twisted:
Obiecuję, że dzis i jutro odświeżę Allegro, miau oraz zrobię na innych stronach.
I dzięki Tweety za pierwszą stronę, beztego byłoby trudno, bo...każdy chce wydać kota, a mało kto wysyła maile z opisami i zdjęciami. Nadrobimy to wszystko jakoś.
Patka, daj znac jakie stronki robisz w weekend i plis-potrzebna trzecia osoba. Wnmiarę dostępna, odpisująca na maile :twisted:
Wsio?
Zapisuje sie na spotkanie :P

Ja mogę ogłaszać. Nie mam problemu z dostępem do kompa i odpisuję na maile ;).
Mogę też w razie czego robić zdjęcia, ale żaden ze mnie fachowiec.

W niedzielę jeszcze nie wiem, kiedy będę w Kraku, ale na pewno po południu.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw cze 25, 2009 20:40

mjs pisze:Moja maleńka już jedzie razem z siostrzyczką do ogochy. A że ponoć jest najmniej urodziwa z całego rodzeństwa, ale niewątpliwie najbardziej inteligentna i urokliwa to bardzo prosimy (ja i anna09) koleżankę ogochę, żeby kicia trafiła do wyjątkowo dobrego domku, bo na taki zasługuje. Biedusia sama sobie mruczała do snu.....Bardzo grzeczna była, mnie umyła szyję, Annie 09 dłonie :lol: Apetyt jej dopisywał, wiec pewnie żeberka niebawem znikna pod tłuszczową kołderką :D Mlaska strasznie przy jedzeniu :roll: Cieszę się, że już będzie z rodzeństwem, bo bardzo tęskniła za przedstawicielami swojego gatunku.

ale na pewno nie zamieniłabyś jej za moją urokliwą srebrna Daisy, wrednego ogona, który owszem, mizia się, ale tylko kiedy sama chce :twisted:

Tweety

Post » Czw cze 25, 2009 20:48

queen_ink pisze:

uroczo :1luvu: zapraszamy serdecznie!

Tweety

Post » Czw cze 25, 2009 20:52

BarbAnn pisze:
poleca barbann chwilowo stojąca z boku

Basieńko ale może zajrzysz do nas w niedzielę?

Tweety

Post » Czw cze 25, 2009 20:52

Tweety pisze:
mjs pisze:Moja maleńka już jedzie razem z siostrzyczką do ogochy. A że ponoć jest najmniej urodziwa z całego rodzeństwa, ale niewątpliwie najbardziej inteligentna i urokliwa to bardzo prosimy (ja i anna09) koleżankę ogochę, żeby kicia trafiła do wyjątkowo dobrego domku, bo na taki zasługuje. Biedusia sama sobie mruczała do snu.....Bardzo grzeczna była, mnie umyła szyję, Annie 09 dłonie :lol: Apetyt jej dopisywał, wiec pewnie żeberka niebawem znikna pod tłuszczową kołderką :D Mlaska strasznie przy jedzeniu :roll: Cieszę się, że już będzie z rodzeństwem, bo bardzo tęskniła za przedstawicielami swojego gatunku.

ale na pewno nie zamieniłabyś jej za moją urokliwą srebrna Daisy, wrednego ogona, który owszem, mizia się, ale tylko kiedy sama chce :twisted:

Ja uważam, że mała jest najcudniejsza na świecie,nawet jeśli ma najbardziej pospolitą fizjonomię z całego rodzeństwa :D
Taką chimeryczną kotką jak Daisy była też moja Rozalka. Ma to swoje dobre strony, bo niezwykle docenia się fakt, że kot da się pomiziać, takie małe święto raz na jakiś czas :wink:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw cze 25, 2009 21:02

Flora, Waldi, i Eva, urodzone w drugiej połowie maja. Uratowane przed utopieniem, bo to ponoć najlepszy sposób na zmniejszenie populacji kotów na wsiach polskich . Cudowne rozrabiaki, wiecznie bawiące się i napychające brzuszki do wypęku. Czekają na szczepienie i swój dom już za około 2 tygodnie. Odrobaczone

Flora

Obrazek

Obrazek

Waldi

Obrazek

Obrazek

Eva

Obrazek

Obrazek

Tweety

Post » Czw cze 25, 2009 21:31

Tweety pisze:
queen_ink pisze:

uroczo :1luvu: zapraszamy serdecznie!

Postaram się zdążyć, ale jeszcze nie wiem na 100%, czy będę, bo nie wszystko ode mnie zależy. Jednakowoż proszę o namiar na miejsce.

Jak Ryśka? Mam gdzieś podrzucić jej książeczkę?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw cze 25, 2009 21:41

Ostatni kocurek na bielanach złapany więc klatka łapka jest juz do dyspozycji. właśnie wróciłam do domu i co zastalam.... Esma otworzyła sobie lodówke. Chyba zglodniala dziewczyna bo chrupki też zjedzone. Moje dziewczyny stracily nadzieję, że wróce do domu :-)
Jutromusze lodówkę rozmrażac, ale dopiero po Wielopolu bo jutro szykuję się do szorowania podłóg.
Padam a budzik zadzwoni jutro znowu o 5:45 :cry:

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw cze 25, 2009 21:58

mam pytanko które z ogłaszanych przeze mnie kotków można już zdjąć ze stron bo nie mogę się doczytać które już w domach:Kolik,Esma,Barnaba,Bercik,Kicia,Kama,Finka,Tiga,Artuś,Daisy,Majorka,Misiamilusia,Bączek ,Leon??

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pt cze 26, 2009 6:00

Tweety pisze:czyli niedziela popołudnie godz. 17-sta

1. Lutra
2. Akima
3.Patka
4. Miuti
5. Anna09
6. Kastapra
7. Kinya
8. Ogocha