Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nika28 pisze:Ja jeżdżę do Olsztyna, ale w wakacje, bo tam mam ciocię...
Na wątek transportowy zaglądałam, ale nie ma nic z Łodzi do Olsztyna...![]()
Jeszcze zobaczę na dogo...
Cameo pisze:nika28 pisze:Ja jeżdżę do Olsztyna, ale w wakacje, bo tam mam ciocię...
Masz czas?ile kosztuje taki bilet do Olsztyna?
jakaś zbióreczka i Zibi pojedzie do domku, jakby nie było transportu
kurcze, przyznam że sama nie wiem ile kosztują weekendówki, bo najczęściej podróżuje samochodem
![]()
Oby transport się jednak znalazł
Cameo pisze:nika28 pisze:Ja jeżdżę do Olsztyna, ale w wakacje, bo tam mam ciocię...
kurcze, przyznam że sama nie wiem ile kosztują weekendówki, bo najczęściej podróżuje samochodem
![]()
Dama Ya pisze:A były już jakieś poważne rozmowy z domkiem? Nie chcę zapeszać, ale żeby się nie okazało, że Zibi będzie wracał z tego Olsztyna tak szybko jak dojedzie.
nika28 pisze:Cameo pisze:nika28 pisze:Ja jeżdżę do Olsztyna, ale w wakacje, bo tam mam ciocię...
![]()
No właśnie tego czasu za bardzo nie mam...Nie wiem ile kosztuje bilet, poczekamy jeszcze trochę, może coś się znajdzie...
On strasznie miauczy i próbuje wydostać się z transporterka w czasie przewożenia...
rybcie pisze:arturprodex na wątku transportowym poszukuje transportu dla szczeniaka W-wa -Olsztyn lub Bartoszyce lub okolice
spróbuj się z nim skontaktować Niki28 - może już coś złapał?
rybcie pisze:arturprodex na wątku transportowym poszukuje transportu dla szczeniaka W-wa -Olsztyn lub Bartoszyce lub okolice
spróbuj się z nim skontaktować Niki28 - może już coś złapał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 261 gości