Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 24, 2009 12:31

mar_tika pisze:Moje futra podczas niedzielnej drzemki:)
Obrazek

Niezła kocia piramida! A tak w ogóle ogłaszam wszem i wobec, że nie mogę oglądać zdjęć Bateryjki, bo mnie tak chwyta za serducho, jest taka słodziutka, że momentalnie się rozklejam no:) Ucałuj ją ode mnie!!!!
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Nie maja 24, 2009 12:37

terenia1 pisze:
mar_tika pisze:to ja trochę z innej beczki.Dzis jestem na etapie ogloszeń.Robię ogłoszenia w sieci i papierówki i tak mnie cos tknęło .Weszła na allegro i z racji tego że mam "super"dzień pojechalam sobie po wszystkich rozmnazaczach którzy ogłaszaja kocieta na allegro.No coż już jest odzew:

"Kotki mądralo nie bede kaleczyc a cała 5 kociąt jest juz w dobrych rekach i na przyszłość nie życze sobie tego typu maili , uwagi zachowaj dla siebie, bo nie wiesz na kogo możesz trafić. Z poważaniem "

SUPER.XXI wiek i kompletna ciemnota :(

Cholera debile jedne :twisted: trzeba by zrobić jakąś akcję przeciw takim debilom, a jak sprzdają za kasę złożyć anonim albo do no do Urzędu Skarbowego, oni nawet anonimy musza badać :twisted:

Popieram, jak by im się Urząd Skarbowy do dupy dobrał to może zaczęli by inaczej śpiewać... wkurza mnie takie pierniczenie o "kaleczeniu", sami są k...a okaleczeni, bezmózgi!!!! Wszędzie tylko kasę chcą wyrwać, a zastawiają się pseudo humanitaryzmem powiązanym z doktryną katolicko-guślarską, ciemno wszędzie...eh co to będzie...Jak słyszę i patrzę na takich debili, to jestem za aborcją!!!!
Ostatnio edytowano Pon maja 25, 2009 17:30 przez Maleficarum, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Post » Nie maja 24, 2009 13:05

Obrazek

Jak widać w Twoim kotostanie hierarchia jest już ustalona :lol: :lol: , Bateryjka bidulka najniżej :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie maja 24, 2009 13:29

Kropeczka13 pisze:Witaj Moni
No przecież Pepe Cię pcha w ramiona Twojego T.Ż-a bo gdyby spał między Wami, zapierał się nogami o Ciebie i spychał T.Z-a to wtedy sprawa podejżrzna....
zakochany i zazdrosny i chce się pozbyć rywala z łóżka
Pozdrowienia dla Was i głaski dla wszystkich Kociastych po równo

Pepe czyta forum :crying:
Dzis spal miedzy nami :lol:
Glaski dla Waszej gromadki !

mar_tika, cudna reklama Twoich kotow :)
Biore wszystkie !
Moze byc z transporterkami ! :lol:

Bateryjko, kocham Cie, znajdz szybko DS, bo mi serce peknie !

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Nie maja 24, 2009 15:35

Obrazek

świetny widok :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie maja 24, 2009 16:36

Hop do góry po południu
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie maja 24, 2009 19:18

Kropeczka13 pisze:Marta super układ, ale Adik wydoroślał...no już teraz to Adolf 8O Bateryjka też super :D

Wiesiu Adik to nadal Adik .Może duży i pod wąsem,ale on z typu kocurów takich jak Liroy.Duzy gabarytowo,w głowie wieczna wiosna i strachulec jak cholerka.Ktos tupnie na korytarzu a on po nogach ze strachu leje 8O :wink:

Bubor hierarchia nie taka zła .Zwarz proszę że baby górą :wink:
Na szczycie niedzielnej piramidy śpi moja kotka szylkretowa Agi :wink:

Jeżeli chodzi o adopcje Bateryjki to powiem szczerze same niepoważne domki dzwonią .Poprostu koszmar

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie maja 24, 2009 22:01

"Maleficarum: do dupy dobrał ... sami są k...a okaleczeni, bezmózgi!!!! doktryną katolicko-guślarską, ciemno wszędzie...eh co to będzie...Jak słyszę i patrzę na takich debili, to jestem za aborcją!!!!:)

Forum schodzi na psy.... Proszę o NIE mieszanie wulgaryzmów, obrażania wiary (mojej) KATOLICKIEJ z chęcią pomagania kotom...

Martusia zdjęcia Lucka prześlę Ci na e-maila. Uszy czyste, kupka piękna, z ciotką Kamą spox :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pon maja 25, 2009 0:04

Nesca38 pisze:Forum schodzi na psy.... Proszę o NIE mieszanie wulgaryzmów, obrażania wiary (mojej) KATOLICKIEJ z chęcią pomagania kotom...

Nesca spokojnie tu nikt nikogo nie chce urażać, ani obrażać :( to nie miejsce ani czas na rozważania tego rodzaju :( Gosia na pewno nie miała zamiaru nikogo urazić :) ani obrazić :)
na kociarni wszystko ok tygryski szaleją, mamuśka Kredka szaleje i warczy na inne kociaste musiałyśmy cały jej boks zasłonić ręcznikami :( reszta towarzystwa w całkiem dobrej formie :) kurcze i tak myślę przydałaby się mi duża klata królicza - Nesca może dałabyś radę domówić taką klatę jak widziałaś u mnie , bo ta poszłą do Kleo, a ja jak bym miała klatę to zabiorę część towarzystwa myślałam o którejś z mamusiek z małymi :)
A tak w ogóle to najlepsze życzeia urodzinowe dla Kleo :balony: :balony:
I następna sprawa dziewczyny kwestia ogłoszeń - niby wszyscy mają obsadzone portale do robienia ogłoszeń, ale nie jestem pewna czy ogłoszenia są robione :oops: może jedna albo dwie osoby zobowiązały by się do rbienia ogłoszeń w internecie - jeśli jest ktoś chętny to proszę o zgłoszenia :!: :!: :!: tak by było najwygodniej, dla dorosłych kociaków trzeba robić indywidualne ogłoszenia, a dla mauszków można robić ogłoszenie zbiorcze :) więc czekam na chetnych co mają stały dostęp do internetu, ogłoszenia są bardzo ważne, bo niestety adopcje od pewnego czasu leżą :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 25, 2009 0:24

Nesca38 pisze:
"Maleficarum: do dupy dobrał ... sami są k...a okaleczeni, bezmózgi!!!! doktryną katolicko-guślarską, ciemno wszędzie...eh co to będzie...Jak słyszę i patrzę na takich debili, to jestem za aborcją!!!!:)

Forum schodzi na psy.... Proszę o NIE mieszanie wulgaryzmów, obrażania wiary (mojej) KATOLICKIEJ z chęcią pomagania kotom...

Martusia zdjęcia Lucka prześlę Ci na e-maila. Uszy czyste, kupka piękna, z ciotką Kamą spox :D

Sory Nesca38, że Cię uraziła moja wypowiedź, ale cholernie się zdenerwowałam. Chodziło mi o to że ludzie zastawiają się wiarą i często robią sobie z niej parawan wymówki dla swojej głupoty i obłudy, a tylko koty na tym cierpią (w tym przypadku akurat), chyba wiesz co mam na myśli, jeśli Cię uraziłam, to przepraszam raz jeszcze, a wulgaryzm był efektem mojej ogromnej złości. Tutaj bezpośrednio zasłanianie się wiarą nie było, ale już niejednokrotnie się z tym spotkałam, więc dlatego moja wypowiedź poszła tak ostro. Sory.

Maleficarum

Post » Pon maja 25, 2009 8:06

Hop do góry!
Obrazek

majencja

Post » Pon maja 25, 2009 8:21

Jeżli chodzi o ogloszenia to aktualne koty do adopcji znajduja sie na allegro na moim koncie martyna1231.
Robię jeszcze alegratke i ogloszenia papierowe.

Jezeli toś chce moge wyslać do druku ogloszenia .Można je w jakimś fajnym punkcie przelotowym(np:sklep zoo)wywiesić.

Podrzucę też pare ogloszeń na kociarnię.

Czekam na fotki od Cleo,Nesci i błekintnej.
Dorotka wyjeżdża na urlop i bedzie później problem z drukowaniem ogłoszeń dlatego proszę sprężcie się!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 25, 2009 8:24

majka przecudne masz te dzieciaki :1luvu: Aż mi truudno uwuierzyć że udalo ci się je uratować :king:
majencja pisze:Aa aa kotki dwa - poznajecie te malizny z pudełka??
Obrazek
A to ten który miał być,,uszkodzony" :D
Obrazek skacze po parapetach i meblach, a tu c ciocią Zołzebią
na drapaku Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon maja 25, 2009 9:10

Ach będę skromna , w końcu rence które leczom :D A tak na poważnie sama się dziwię. Odchowałam z najgorszego a wczoraj czarnej Miśce o mały włos a obcięłabym głowę zamykając drzwi od zmywarki- wlazła pod :strach: Została mi jeszcze Borówa, która też przeżyła chociaż przyjechała chora, ale jest problem z oczkami- efekt kociego kataru. Ma owrzodzenia na rogówce. Dobrze że koleżanka okulistka ludzka ma również serce dla zwierzątek i konsultuje od kotków przez żółwie , szczurki do rybek włącznie :D W końcu oko to oko nie ważne czyje jak powiedziała. I ma rację :lol:
Obrazek

majencja

Post » Pon maja 25, 2009 10:28

do góry maleństwa, hop po domki

Maleficarum

[poprzednia][następna]