Niezła kocia piramida! A tak w ogóle ogłaszam wszem i wobec, że nie mogę oglądać zdjęć Bateryjki, bo mnie tak chwyta za serducho, jest taka słodziutka, że momentalnie się rozklejam no:) Ucałuj ją ode mnie!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:mar_tika pisze:to ja trochę z innej beczki.Dzis jestem na etapie ogloszeń.Robię ogłoszenia w sieci i papierówki i tak mnie cos tknęło .Weszła na allegro i z racji tego że mam "super"dzień pojechalam sobie po wszystkich rozmnazaczach którzy ogłaszaja kocieta na allegro.No coż już jest odzew:
"Kotki mądralo nie bede kaleczyc a cała 5 kociąt jest juz w dobrych rekach i na przyszłość nie życze sobie tego typu maili , uwagi zachowaj dla siebie, bo nie wiesz na kogo możesz trafić. Z poważaniem "
SUPER.XXI wiek i kompletna ciemnota
Cholera debile jednetrzeba by zrobić jakąś akcję przeciw takim debilom, a jak sprzdają za kasę złożyć anonim albo do no do Urzędu Skarbowego, oni nawet anonimy musza badać
Kropeczka13 pisze:Witaj Moni
No przecież Pepe Cię pcha w ramiona Twojego T.Ż-a bo gdyby spał między Wami, zapierał się nogami o Ciebie i spychał T.Z-a to wtedy sprawa podejżrzna....
zakochany i zazdrosny i chce się pozbyć rywala z łóżka
Pozdrowienia dla Was i głaski dla wszystkich Kociastych po równo
Kropeczka13 pisze:Marta super układ, ale Adik wydoroślał...no już teraz to AdolfBateryjka też super
"Maleficarum: do dupy dobrał ... sami są k...a okaleczeni, bezmózgi!!!! doktryną katolicko-guślarską, ciemno wszędzie...eh co to będzie...Jak słyszę i patrzę na takich debili, to jestem za aborcją!!!!:)
Nesca38 pisze:Forum schodzi na psy.... Proszę o NIE mieszanie wulgaryzmów, obrażania wiary (mojej) KATOLICKIEJ z chęcią pomagania kotom...
Nesca38 pisze:"Maleficarum: do dupy dobrał ... sami są k...a okaleczeni, bezmózgi!!!! doktryną katolicko-guślarską, ciemno wszędzie...eh co to będzie...Jak słyszę i patrzę na takich debili, to jestem za aborcją!!!!:)
Forum schodzi na psy.... Proszę o NIE mieszanie wulgaryzmów, obrażania wiary (mojej) KATOLICKIEJ z chęcią pomagania kotom...
Martusia zdjęcia Lucka prześlę Ci na e-maila. Uszy czyste, kupka piękna, z ciotką Kamą spox
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1807 gości