honda11 pisze:12 ) dziewczynka
21 ) dziewczynka
8 ) dziewczynka
13 ) chlopczyk
15 ) chlopczyk
19 ) chłopczyk
potrzebne domki !!!
PILNIE DT......dla nich to szansa na przezycie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
honda11 pisze:12 ) dziewczynka
21 ) dziewczynka
8 ) dziewczynka
13 ) chlopczyk
15 ) chlopczyk
19 ) chłopczyk
potrzebne domki !!!
aga9955 pisze:Wnerwiona jest coraz bardziej wnerwiona...czuje sie dobrze ale nie wylazi wcale z domku..siedzi w nim i dziczy. Zal mi jej strasznie. Wiem ze ta zmiana jest dla niej koszmarna. Jest sama, nie ma sie do kogo przytulic....i boi sie mnie. A ja jej....boje sie kiedys mi skoczy na twarz...jest zle:(
safiori pisze:aga9955 pisze:Wnerwiona jest coraz bardziej wnerwiona...czuje sie dobrze ale nie wylazi wcale z domku..siedzi w nim i dziczy. Zal mi jej strasznie. Wiem ze ta zmiana jest dla niej koszmarna. Jest sama, nie ma sie do kogo przytulic....i boi sie mnie. A ja jej....boje sie kiedys mi skoczy na twarz...jest zle:(
Ja podpatrzyłam kiedyś Grazynę jak oswajała kocice. Miała na patyku przyczepione ptasie pióro (dosyc duże) i tym piórem głaskala kota. Bezpieczna była ręka i z czasem kot polubil tego typu pieszczoty i potem juz szło ręką i to całkiem sprawnie i szybko.
safiori pisze:aga9955 pisze:Wnerwiona jest coraz bardziej wnerwiona...czuje sie dobrze ale nie wylazi wcale z domku..siedzi w nim i dziczy. Zal mi jej strasznie. Wiem ze ta zmiana jest dla niej koszmarna. Jest sama, nie ma sie do kogo przytulic....i boi sie mnie. A ja jej....boje sie kiedys mi skoczy na twarz...jest zle:(
Ja podpatrzyłam kiedyś Grazynę jak oswajała kocice. Miała na patyku przyczepione ptasie pióro (dosyc duże) i tym piórem głaskala kota. Bezpieczna była ręka i z czasem kot polubil tego typu pieszczoty i potem juz szło ręką i to całkiem sprawnie i szybko.
Ania Z pisze:praca nad wsparciem finansowym dla leczenia Stelli w toku
mam nadzieję że jeszcze dzisiaj uruchomimy środki
aga9955 pisze:Ania Z pisze:praca nad wsparciem finansowym dla leczenia Stelli w toku
znaczy sie po ludzku przelew poszedl:) dzieki Anka w imieniu Iwci.
Ania Z pisze:aga9955 pisze:Ania Z pisze:praca nad wsparciem finansowym dla leczenia Stelli w toku
znaczy sie po ludzku przelew poszedl:) dzieki Anka w imieniu Iwci.
jeszcze nie poszedł, czekam na potwierdzenie i jeden papier i pójdzie
niestety Fundacja to masa biurokracji
jerzykowka pisze:Aniu, wielkie dzieki za przelew dla Iwci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozmawialam z Magda, antybiotyk udalo sie podac dzieki rekawicom ZabersNie dostal tylko ten kotek swiezo wykastrowany, dostanie w przyszlym tygodniu. Nie dostala tez Marcysia, bo jest na odchuchaniu u Madzi. Je pieknie, czuje sie dobrze, a jesli bedzie trzeba dostanie potrzebne leki.
Nadal blagamy o DT
aga9955 pisze:jerzykowka pisze:Aniu, wielkie dzieki za przelew dla Iwci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozmawialam z Magda, antybiotyk udalo sie podac dzieki rekawicom ZabersNie dostal tylko ten kotek swiezo wykastrowany, dostanie w przyszlym tygodniu. Nie dostala tez Marcysia, bo jest na odchuchaniu u Madzi. Je pieknie, czuje sie dobrze, a jesli bedzie trzeba dostanie potrzebne leki.
Nadal blagamy o DT
Asiu a poprawki sterylek???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 142 gości