no jest piękna ale dawno nie czytałam żadnych informacji na jej temat
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
to na litość kobieto zmień tytuł! ty wiesz jak się martwiłam cały czas?!
Witam. W imieniu czii wstawiam najnowsze (nówka-sztuka, jeszcze ciepłe, z początku marca ) zdjęcia Czesi. Oto pani na włościach - Marcowa Czesia. Voila!
не шалю, никого не трогаю, починяю примус Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024 Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']
Dzięki, Olu, ja jestem gapa i nie umiem, zdjęcia dostałam wczoraj z niemieckiego domku, również wiadomość po niemiecki, ale nie bardzo umiem przetłumaczyć. Czuje się dobrze i jest szczęśliwa, to najważniejsze.