KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc! Wkrótce dojdą maluchy :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 17:43 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

No widzisz co ja z Tobą mam :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto sty 03, 2012 21:14 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

Ja jak ja, ale nie chcę wiedzieć co myślą o Twoim sponsoringu same koty :D
Przyjeżdża babsko, łapie, wywozi w siną dal, a potem futerka tu i ówdzie brakuje ;)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto sty 03, 2012 21:30 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

Kinya dopiero teraz otworzyłaś mi oczy na Twoją działaność :mrgreen: Przecież to podchodzi pod ustawę o znęcaniu się, do trzech lat za to grozi a mnie za współudział to zawiasy jak nic 8O Muszę jeszcze przemyśleć swój sponsoring :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto sty 03, 2012 21:38 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

:D

Przy okazji mały off: proszę o karmienie piesków http://spechato.cz/dogs/rankings/
Ponieważ głosów przybywa bardzo powoli, a czas jest tylko do 15 stycznia, głosujemy na psy, którym brakuje najmniej.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Śro sty 04, 2012 12:38 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

a krakowskie schronisko nie wysterylizuje za darmo kotow? jak nie to dlaczego?
gerardbutler

Post » Śro sty 04, 2012 13:12 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

Możesz spróbować zadzwonić do TOZ-u krakowskiego, może mają jeszcze darmowe sterylki. Co do schronu, nie wiem. Może zapytaj dziewczyn na wątku schronu
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro sty 04, 2012 13:17 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

ewan pisze:Możesz spróbować zadzwonić do TOZ-u krakowskiego, może mają jeszcze darmowe sterylki. Co do schronu, nie wiem. Może zapytaj dziewczyn na wątku schronu

chodzi mi o koty z klaja
gerardbutler

Post » Czw sty 05, 2012 11:15 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

gerardbutler pisze:
ewan pisze:Możesz spróbować zadzwonić do TOZ-u krakowskiego, może mają jeszcze darmowe sterylki. Co do schronu, nie wiem. Może zapytaj dziewczyn na wątku schronu

chodzi mi o koty z klaja

Nie ma takiej możliwości. Z kilku względów.

Smutka najchętnie przebywa w budce. Kiedy wkładam tam rękę i zaczynam ją miziać, to niemal od razu zaczyna mruczeć. Kiedy ją wyciągnę i trzymam na rękach, mruczy i przytula się. Ale wypuszczona z rąk od razu zachowuje sie jak kompletny dzikus, ucieka i chowa się w ciemny kąt. Wczoraj wyskoczyła na stół, a potem do wysokiego pudła kartonowego, które na tym stole stało. Ucieszyło mnie to o tyle, że widać poprawę w sprawności operowanej łapki :ok:

Obrazek

Ma bardzo dobry apetyt, je dużo i nie wybrzydza. Jest czyściutka, od samego początku załatwia się wyłącznie do kuwety.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw sty 05, 2012 13:13 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

Słodziutka Smutka :lol: A co z nią ma się dziać - do adopcji czy do wypuszczenia :?:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw sty 05, 2012 13:16 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

ewan pisze:Słodziutka Smutka :lol: A co z nią ma się dziać - do adopcji czy do wypuszczenia :?:

Nie mam sumienia jej wypuszczać. Już i tak została bardzo skrzywdzona :(
Muszę jej znaleźć dobry, cieplutki dom.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pt sty 06, 2012 0:10 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

gerardbutler pisze:a krakowskie schronisko nie wysterylizuje za darmo kotow? jak nie to dlaczego?

bo to koty nie z Krakowa

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob sty 07, 2012 13:02 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

Kłajskie rodzeństwo Kasia i Kajtek od dwóch dni w nowym domu :ok: Razem, co ogromnie mnie cieszy :)

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Sob sty 07, 2012 17:32 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

Mnie też cieszy :lol: Śliczniutkie kuleczki, bądźcie szczęśliwe w nowym domku :ok:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Nie sty 08, 2012 15:43 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw sty 12, 2012 15:50 Re: KŁAJ!!!!Chore koty proszą o pomoc na zimę! CZY PRZEŻYJĄ?

Ewan, wpłata dziś dotarła, serdecznie dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

XAgaX (czekam na potwierdzenie z lecznicy) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dług za kłajskie koty znacznie się zmniejszył, ale i tak wisi jeszcze 300 zł :(
Ostatnio edytowano Czw sty 12, 2012 15:51 przez Kinya, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Kinya

[poprzednia][następna]