Agn pisze:Witajcie.
Po drobnych perypetiach doszło do ustaleń - Steve/Sonek z elbląskiego schronu mieszka u mnie. Niniejszym wyrażam oficjalną zgodę na używanie wizerunku Sonka, jako emblematu Klubu Ślepaczków.
Niestety, jest to jedyne, co mogę zrobić w ramach wsparcia, gdyż oprócz Sonka mam pod opieką 20 innych kotów, w tym spore grono niepełnosprawnych na różne sposoby.
Agn, Twoja zgoda względem wizerunku Sonka dla klubu to super interes, jak pomysle, ile nas by to kosztowało...
to wystarczająca oferta i super,że trafiłas do nas- ja troche za szybko i za dużo biegam ti i tam, więc czasem coś sie pomyli starszej pani

, wązne,że już wyjaśniło sie
jako wkupne jednak nie odpuścimy i domagamy sie fotoreportazu z pierwszych wrażeń Sonka

nie ma tak łatwo
Kiciu, koteczka jest już na pierwsej stronie z prośbą o pilne dt oraz na nk w mojej galerii kotków wyjątkowych z takim samym apelem
Marcjanna, dopisz mnie do głosów na Lunę, pzry okazji
Delfinku wilekie

, oczywiście za szybko latałam i nie doczytałam informacji,że koteczka juz po wizycie u dr Garncarza, teraz tylko operacja jak najszybciej i wyzdrowienie Luny najwazniejsze, resztę znajdziemy