Cm.Wolski. Kociaki jednak są!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 09, 2010 15:26 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Meggi, podaj mi numer konta, gdzie wysłać pieniążki z mojego bazarku, który się właśnie skończył :D

I jeszcze niespodzianka dla cmentarnych footerek :lol: sprzedałam dla nich też swój termoforek w żabki w opcji "kup teraz" za :1luvu: 36 zł!!! Bardzo spodobał się miss_kumci i dobiłyśmy targu :ryk: czego się nie robi dla koteczków :ryk:

Jak czuje się koteczka Basia? Przy wysyłce pieniążków z bazarku dołożę od siebie jakiś grosik specjalnie dla niej :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie maja 09, 2010 21:22 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Zuzia 96 :1luvu: dziękuje bardzo w imieniu cmentarniaczków.
Dziękuje za wspaniały handelek :D

Kotka Basia , leży sobie spokojnie na kocyku , do pani Wiesi wywala swój
brzuszek do miziania, a jak mnie zobczy w drzwiach to chowa się po kątach.
Co do stanu zdrowia, nie bardzo che jeść karme Urinary , a za to z wielkim apetytem zjada pasztecki Animondy te lecznicze.
Musze w tygodniu kupic saszetki Urinary na próbe i dokupic Animondy, bo ona musi byc na takiej karmie bo ma kamienie.
Bardzo nadal cuchnie z pysia, ząbki nie ciekawie wyglądają, widziłam 1 ułamany.
Basia bardzo spokojna , bezproblemowa kotka , bardzo miziasta.
W czwartek idziemy na badanie krwi tak sobie życzyła pani dr, bo jezeli wyniki
nie będą dobre to wtedy dalej będzie dostawać ten sam antybiotyk - Ceporex.
Przy podawaniu kroplówek robi się coraz bardziej niespokojna już chce uciekac.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro maja 12, 2010 8:56 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Przelałam właśnie pieniążki z bazarku termoforkowego, razem 124 zł - 74 zł jest z bazarku dla cmentarniaków, a 50 zł ode mnie na leczenie Basi
Pozdrawiam :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro maja 12, 2010 18:44 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Zuziu dziękuje w imieniu kotki Basi i cmentarniaczków. :1luvu:

Dziękuje za wpłaty ; :D

- 135zł kotydwa
- 60zł taizu
- 25zł Kasia_czy
- 150zł osoba anonim
- 100zł Szymkowa
- 100zł Satoru
- 25zł alareipan - bazarek BOZENAZWISNIEWA
- 25zł anonim
- 124zł zuzia96 -bazarek, miss_kumcia,Hanulka,Violawi,aka_nina
- 50zł Aguteks
- 22zł Szymkowa / eski - bazarek
- 22zł Szymkowa / meggi2 - bazarek

Wydatki;

- wizyta i zastrzyki do domu 111zł
- 11 saszetek UrinoVetu 19,50
- 20 saszetek Animondy Nieren 70,20
- 20 saszetek Animondy Struvit 65,80
- puszki bytowe 83,28
- badanie krwi + mocz 75zł
- Phytophale tabletki 45zł
- pasta Calo-Pet 46zł
- 10 saszetek Urino-Vet 15zł
- Purina 15 kg 125zł
- puszki 72 sztuki 97,20zł

---------------------------------------------------------

Jeszcze raz z całego serca dziękuje za wpłaty, osobomo którym
nie jest obojetny los kotki Basi i kotów z cmentarza wolskiego. :1luvu: :1luvu:
Dzięki Waszym pieniążkom można było zająć się leczeniem kotki Basi, kupic jej odpowiednie jedzonko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zostało sie jeszcze troche pieniążków , ale musze zostawić
na jutrzejsze pobranie krwi i na wizyte w piątek.
Mam nadzieje , że bedzie już lepiej.
Chciałabym jeszcze kupic worek 15 kg suchego .
Pani Wiesia jest bardzo wdzięczna za pomoc :D :D

Prosze pamiętajcie o kotach z cmentarza.
Ostatnio edytowano Nie maja 23, 2010 21:43 przez meggi 2, łącznie edytowano 9 razy
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro maja 12, 2010 21:15 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Ania posłałam do Ciebie 50 zeta - za bazarek i dodatkowo prezencik od kogoś :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw maja 13, 2010 12:34 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

alareipan pisze:Ania posłałam do Ciebie 50 zeta - za bazarek i dodatkowo prezencik od kogoś :ok:

Dziękuje pieniązki dotarły z Twojego bazarku , który wygrala Bożena z Wisniewa
w kwocie 25zł , oraz wpłata od anonima 25zl .
Bardzo dziękuje :1luvu:

Kicia juz po pobraniu krwi , ma zrobiona morfologie i całą biochemie
oraz udało się pani Wiesi pobrac mocz bezposrednio do pojemnika.
Teraz czekamy na wyniki i co dalej?
Martwi nas troche duzy brzuszek u kotki, lekarze tez tak uważaja ale nie wiedzą co to moze byc.
Na zębach jest makabryczny kamień i stan zapalny i dlatego nie bardzo chce jesc suche.
Jak się troche podleczy to bedzie trzeba pomyśleć o usunięciu kamienia.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Czw maja 13, 2010 12:38 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Poproszę numer konta, gdyż jutro kończy się bazarek. Wygląda na to, że kokosów nie będzie, ale zawsze to cosik :oops:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Czw maja 13, 2010 12:45 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Agnieszka16 pisze:Poproszę numer konta, gdyż jutro kończy się bazarek. Wygląda na to, że kokosów nie będzie, ale zawsze to cosik :oops:

Agniesiu liczy sie Twoja chęć pomocy , za co Ci dziękuje. :1luvu:
Napisze Ci pózniej numer konta bo teraz musze juz wychodzic do pani Wiesi na antybiotyk i kroplówke dla Basi.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Czw maja 13, 2010 21:43 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Przyjezdziemy na poczatku przyszlego tygodnia. Przywieziemy karme i sr.opatrunkowe i inne (m.in. dla Pani Wiesi!)

Mam nadzieje, ze ten maly transport dojdzie do skutku. Pozdrawiam
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 16:31 przez alysia, łącznie edytowano 1 raz

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Pt maja 14, 2010 11:07 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Alysiu przekaże pani Wiesi wiadomośc na pewno się ucieszy :D

Za zgodą pani Wiesi zdjecie z kotką Basią.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
zaraz idziemy do weta , ciekawe jakie te wyniki :(
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pt maja 14, 2010 12:35 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

zuzia96 pisze:Przelałam właśnie pieniążki z bazarku termoforkowego, razem 124 zł - 74 zł jest z bazarku dla cmentarniaków, a 50 zł ode mnie na leczenie Basi

Zuziu , nie wiem co się stało ,do chwili obecnej ten przelew nie dotarł.
Czy na dobre konto dokonalaś wpłaty - to juz 3 dni.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pt maja 14, 2010 19:00 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Przypomnę nieśmiało o numerze konta :wink:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pt maja 14, 2010 19:28 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

meggi 2 pisze:
zuzia96 pisze:Przelałam właśnie pieniążki z bazarku termoforkowego, razem 124 zł - 74 zł jest z bazarku dla cmentarniaków, a 50 zł ode mnie na leczenie Basi

Zuziu , nie wiem co się stało ,do chwili obecnej ten przelew nie dotarł.
Czy na dobre konto dokonalaś wpłaty - to juz 3 dni.

O cholercia 8O :evil: przelew zrobiłam w środę rano z mojego konta internetowego, pieniądze mi z konta zdjęło, teraz skopiowałam sobie ten numer podany przez Ciebie i ten, na który przelałam i wszystko się zgadza, numer ten sam (na pw Ci skopiuję ten mój przelew).
Nie dotarły pieniądze na pewno? Sprawdzałaś? Bo od środy to na pewno powinny już dojść. Meggi, proszę sprawdź jeszcze raz...

W takim przypadku mogę chyba jedynie w poniedziałek iść do banku i spróbować wyjaśnić sprawę, nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby pieniądze wysłane i z konta mojego zdjęte nie dotarły, nie wiem, co się robi w takim przypadku. Spotkał się ktoś z czymś takim???
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob maja 15, 2010 12:38 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

Zuziu już wyjaśnione wszystko , pieniązki są na koncie bardzo dziękuje :1luvu:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob maja 15, 2010 13:00 Re: Cm.Wolski. Koty bardzo głodne - pomóżmy p.Wiesi!

dokładam się do tego co najbardziej potrzeba, w poniedziałek 50 zł powinno dotrzeć na konto
i mam nadzieję że od połowy czerwca będę mogła przychodzić w środy ze dwa razy w miesiącu
pozdrawiamy
Merlin i Dominik

Obrazek

Aguteks

Od: Wto wrz 30, 2003 9:14

[poprzednia][następna]