martka pisze:Właśnie wróciłam z moimi dziewczynami od weta. Niestety podłapały od maluszków wirusa....
Dlatego trzeba koty regularnie szczepić. Wirusa mogłaś im równie dobrze przynieść na butach lub ubraniu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Właśnie wróciłam z moimi dziewczynami od weta. Niestety podłapały od maluszków wirusa....
Kicia_ pisze:martka pisze:Właśnie wróciłam z moimi dziewczynami od weta. Niestety podłapały od maluszków wirusa....
Dlatego trzeba koty regularnie szczepić. Wirusa mogłaś im równie dobrze przynieść na butach lub ubraniu.
mawin pisze:aż boję się spytać jak tam stan kotów w naszym schronie...
Pani ze schroniska mówi jednak, że więcej ludzi przychodzi oddawać koty niż zabierać.
Kicia_ pisze: Trikolorka Tuśka, Kićka oddana, bo dzieci wyjechały do Anglii i kicia, której opiekunkę dzieci oddały do domu starców znalazły domki. Dymny wrócił do formy, znowu z radościa podchodzi do wyjścia z klatki na głaskanko i wygląda wspaniale. Duży Czarny, dziś dostał imię Stefan, jeszcze jest.
Mruczeńka1981 pisze:To są piękne przytulaste kocury!!Potrzebne dla nich domki na cito,bo obydwaj siedzą już strasznie długo w ostatnim pokoiku w baraku
Kicia_ pisze:Trzyłapcia z oczkiem coraz gorzej
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Magda_lena i 393 gości