Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:w koncu padly i spiaszkodniki z nich okropne. rozlanych misek z woda nie policze, zwirek wysypany z kuwety chociaz kupilam nowa, duza z taka burta zapobiegajaca wysypywaniu
nie jest to dla nich problem, dzis nawet zdjely ta obudowe wyborazasz sobie?
mam wrazenie, ze one caly dzien spia zeby potem robic demolke jak ja z pracy wracam
agul-la pisze:w koncu padly i spiaszkodniki z nich okropne. rozlanych misek z woda nie policze, zwirek wysypany z kuwety chociaz kupilam nowa, duza z taka burta zapobiegajaca wysypywaniu
nie jest to dla nich problem, dzis nawet zdjely ta obudowe wyborazasz sobie?
mam wrazenie, ze one caly dzien spia zeby potem robic demolke jak ja z pracy wracam
vega36 pisze:Ajszus, gratuluję i jestem pełna uznania. Wspaniałe, naprawdę wspaniałe kociątko. Pomyśl - wszystko zawdzięcza Tobie.Jesteś SUPER
vega36 pisze:Ajszus, gratuluję i jestem pełna uznania. Wspaniałe, naprawdę wspaniałe kociątko. Pomyśl - wszystko zawdzięcza Tobie.Jesteś SUPER
agul-la pisze:lusia (kluska) jak ja biore na rece lubi obejmowac minos lapkami i gryz w niego albo lizac w zaleznosci od humorumam nowe wariacje na temat imion malych. tygrys to rysiek
kluska to lusia
nawet mi sie podoba
agul-la pisze:wszystkie ryski to fajne chlopaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 455 gości