Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 07, 2009 13:19 Re:

kicia91 pisze:Ja mam pytanie. A czy kotki mają jakieś domki na zimę? Piękne jest to co robicie!

Kotki maja chyba 3 domki, ale wiecej nie ma gdzie stawiac bo sa wyrzucane
ale najgorsze ,ze ostatnio według relacji karmicieli
sa likwidowane miejsca karmienia.

Karmienie za grobem, pana Kozdrowicza zostało juz zlikwidowane ,
prawdopodobnie rodzina sobie tego nie zyczy, oraz przy kosciele.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob maja 01, 2010 18:35 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu..

Ten wątek juz jest nieczynny
tu jest link do następnej czesci losów kotów z cmentarza wolskiego

viewtopic.php?f=1&t=85399
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro kwi 03, 2013 17:17 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Odświeżam wątek.
Do czasu pojawienia się nowego wątku wolszczaków napisze na tym starym, że sytaucja się skomplikowała. Pani Bożena bardzo chora unieruchomiona i z zapaleniem oskrzeli nie chodzi karmić na cmentarz. Na górce bardzo chory kot do złapania i ciężarówki.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro kwi 03, 2013 19:11 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Znalazlam wątek kotów z cmentarza, ale to chyba inny niz w ubiegłym tygodniu.

zyzik

Od: Pon mar 25, 2013 11:28

Post » Śro kwi 03, 2013 19:22 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Przepraszam, ale nie moge wysłać odpowiedzi na wiadomości otrzymane od fleur i madzik85 i na wiadomość z kropkami od alysi (nie wiem co to znaczy), bo w otrzymanych wiadomościach nie ma opcji wysyłania, Jak będzie możliwość to się odezwe. Nie moge znależć poprzedniego wątku.

zyzik

Post » Śro kwi 03, 2013 20:36 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Poprzedni jest zamknięty, bo przekroczył setkę. Ten to stary, przerwany, bo wygodniej było, żeby wątek prowadził ktoś z W-wy, związany z cmentarzem i aktualnymi na nim wydarzeniami, co odzwierciedlało się w łatwiejszych zmianach tytułu.
Czekamy na założenie przez ewaw kontynuacji starego wątku. Póki co, można tam trafić klikając w mój banerek. Będzie nowy wątek, to zmienię adres w banerku i podam wszystkim nowy kod.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro kwi 03, 2013 20:46 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Zyzik, gratuluje blyskotliwosci :lol: . Jak na "nowicjusza" na forum predko udalo ci sie znalezc ten watek! Musialas przekopac chyba kilkaset stron :ryk:

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Śro kwi 03, 2013 20:59 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Się melduję
W zależności od sytuacji mogę być w piątek, a przynajmniej w dalszych partiach
Do łapania niestety nie za bardzo jestem przydatna, ale podrzucić karmy jak najbardziej
Zdrowia pani Bożenie :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro kwi 03, 2013 22:36 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Do alysi, jestem osobą inteligentną i bez problemu znalazłam wątek na 1 stronie forum. Patrz kilka postów wyżej z dzisiejszego dnia. :D
Ostatnio edytowano Śro kwi 03, 2013 22:46 przez zyzik, łącznie edytowano 1 raz

zyzik

Post » Śro kwi 03, 2013 22:46 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Do zyzik i alysi - załóżcie sobie na Koci Łapci wątek i tam się przekomarzajcie. Na ludzkich kłótniach i wybujałych ambicjach w końcu zawsze ucierpią koty.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Czw kwi 04, 2013 15:01 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Rozumiem mziel Twoja troske o koty, mnie samej los ich lezy na sercu. Uwaga Twoja jednak o klotniach i wybujalych ambicjach chyba nie do mnie winna byc adresowana? Szkoda, ze pani pod nickiem zyzik predko po Twoim ostatnim poscie zmienila tresc swojego (patrz wyzej). Tresc i ton jej ostatniego postu byly pierwotnie zupelnie inne...kto przeczytal, ten wie.. (pani zyzik tez) :?

EOT

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Pt kwi 05, 2013 10:09 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

alysia pisze:Rozumiem mziel Twoja troske o koty, mnie samej los ich lezy na sercu. Uwaga Twoja jednak o klotniach i wybujalych ambicjach chyba nie do mnie winna byc adresowana? Szkoda, ze pani pod nickiem zyzik predko po Twoim ostatnim poscie zmienila tresc swojego (patrz wyzej). Tresc i ton jej ostatniego postu byly pierwotnie zupelnie inne...kto przeczytal, ten wie.. (pani zyzik tez) :?

EOT
:ryk: Autor tekstu musi zawsze znać jego treśc, a pani się nie udało ale nie ma czego żałować. Żegnam i zycze kotom wolskim pełnych misek i rozwiązania problemu dokarmiania, a nie łapania za słówka . Ode mnie co niedziela dostają w okolicach parkanu na górce.

zyzik

Post » Pt kwi 05, 2013 12:15 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Kochani, tu jest nowy wątek:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152120

a ten dobrze by było zamknąć, żeby nie robić zamieszania.

Zapraszam na nowy wątek wolszczaków i przepraszam Was,
że tak długo na niego czekaliście :oops: :oops: :oops:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt kwi 05, 2013 12:41 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

Wysłałam pw do osób wcześniej aktywnych na wątku cmentarniaków oraz do osób wspierających.
Jeśli kogoś pominęłam, to niechcący, przepraszam.
Zapraszamy na nowy wątek i prosimy o zamknięcie tego, bo robi się zamieszanie.
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Czw kwi 18, 2013 17:09 Re: Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu

PROSIMY O ZAMKNIĘCIE WĄTKU
Obrazek

ewaw

[poprzednia][następna]