Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:annskr pisze:Marcjanno, dlaczego nie można liczyć na sterylki?
Przecież to okrutne kazać rodzić kotce z połamaną miednicą ...
Nie mozna ich zabrać ze schronu do innej leczncy, chociaż tylko na sterylki?
No z tym jest problem, ale spróbuję :roll:
mawin pisze:Biedna koteczka![]()
czyli szylkrecia urodzi i pewnie od razu wszystkie kociaki uśpią a ona będzie rozpaczać
mawin pisze:Biedna koteczka :cry:
czyli szylkrecia urodzi i pewnie od razu wszystkie kociaki uśpią a ona będzie rozpaczać :cry:
mawin pisze:Pewnie nawet nie próbowali diagnzować tej biedulki tylko od razu uśpili :-(
ossett pisze:mawin pisze:Biedna koteczka![]()
czyli szylkrecia urodzi i pewnie od razu wszystkie kociaki uśpią a ona będzie rozpaczać
Chyba , ze ktos ja zaadoptuje przed rozwiazaniem. No bo na to chyba sie zgadzaja?
ossett pisze:mawin pisze:Biedna koteczka![]()
Chyba , ze ktos ja zaadoptuje przed rozwiazaniem. No bo na to chyba sie zgadzaja?
XAgaX pisze:ossett pisze:mawin pisze:Biedna koteczka![]()
czyli najgorsze rozwiązanie z możliwych, bo rozumiem, że założenie jest NIESTETY takie, aby ten adoptujący ani przed porodem nie ciachnął, ani nie uśpił kociąt. Mam rację?
i mam wielką nadzieję, że NIKT w schronisku na coś takiego nie pójdzie.
trzymam kciuki, żeby te niżej ciężarne udało się ciachnąć "przed", i w ogóle za kocie sprawy
XAgaX pisze:ossett pisze:mawin pisze:Biedna koteczka![]()
czyli najgorsze rozwiązanie z możliwych, bo rozumiem, że założenie jest NIESTETY takie, aby ten adoptujący ani przed porodem nie ciachnął, ani nie uśpił kociąt. Mam rację?
i mam wielką nadzieję, że NIKT w schronisku na coś takiego nie pójdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Patchi, Silverblue i 93 gości