(5) Moja Rodzina TAM, ja TU...czas koszmarnych rocznic..

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 30, 2019 17:26 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Ech jak się dzieje to na całego :( długo ta kuzynka zostaje? Tak to jest, że i miło się spotkać i kiepsko kiedy koty się stresują.
Biedna ta Notka. Ciągle coś z nią nie tak. Oby wetka trafiła z pomoca :ok:
Strasznie się cieszę z Ufo, tak jak Ci mówiłam. wykonałaś kupę roboty, wbrew wszystkiemu. I z sukcesem. :1luvu: :201494
Gusiek, tutaj też napiszę, brawo za Ufokotka :201494
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Wto lip 30, 2019 17:34 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Prawda.
Od pierwszej rozmowy z gadułą panią z TOZu jak usłyszałam szczegółową relację, kiedy, gdzie i jak się to odbyło byłam pewna, że to Ufo i że został wywieziony. I że tylko i wyłącznie Otwock jest do poszukiwań. Nieraz się sama bałam tej mojej pewności, no ale.. i miałam rację choć przekonać chłopaków do tego pomyslu było okropnie trudno... I nie do końca się udalo, przyznam szczerze. Ale na szczęście gusiek1 i jej mąż się przekonali i działali w terenie, a ja przed kompem.
gusiaku, serdecznie, wielkie, przeogromne dzięki !!!!!!!!! naprawdę - kawał dobrej roboty. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 30, 2019 17:53 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenko, mój Manius też leje jak "obcy" jest w domu i nic nie można na to poradzić poza wyeliminowaniem gościa z domu :(

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Wto lip 30, 2019 18:08 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

A moja tłucze i jestem niczym ochroniarz, bo każdy jej żałuje kiedy ją zamknę, bo miauczy tak żałośnie i smutno, że wszyscy miękną :roll:
Co prawda tylko łapką sierpowe rozdaje, ale raz z pazurkiem, a raz nie. Ciężko wyczuć kiedy "wyciąga ciężką artylerię".
Albo siada na przeciw niczym posąg i się patrzy. Bez chwili przerwy, bez najmniejszego drgnięcia wlepia wzrok w "ofiarę".

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Wto lip 30, 2019 20:01 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chikita pisze:A moja tłucze i jestem niczym ochroniarz, bo każdy jej żałuje kiedy ją zamknę, bo miauczy tak żałośnie i smutno, że wszyscy miękną :roll:
Co prawda tylko łapką sierpowe rozdaje, ale raz z pazurkiem, a raz nie. Ciężko wyczuć kiedy "wyciąga ciężką artylerię".
Albo siada na przeciw niczym posąg i się patrzy. Bez chwili przerwy, bez najmniejszego drgnięcia wlepia wzrok w "ofiarę".

ale kogo tłucze? Innego kota czy człowieka?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lip 30, 2019 20:24 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Człowieka oczywiście.

Chikita

Post » Wto lip 30, 2019 20:26 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chikita pisze:Człowieka oczywiście.

O rany!!! Powaga? :strach:

Marzenia11

Post » Wto lip 30, 2019 20:45 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chyba bym wolała to niż ten paraliżujacy strach, który objawia się laniem po katach :(

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Wto lip 30, 2019 20:47 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Bardzo się boję, bardzo mi smutno...

https://www.youtube.com/watch?v=0p3WLEliRtg

Marzenia11

Post » Wto lip 30, 2019 20:57 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:
Chikita pisze:Człowieka oczywiście.

O rany!!! Powaga? :strach:

Tak. Po akcji z Bąblem jest o mnie piekielnie zazdrosna i tylko ja mogę pogłaskać, dotknąć. Inni robią to na własną odpowiedzialność. Za chiny nie zostawię jej samej z dzieckiem. Nie rzuci się, nie pogryzie, ale drapnąć może. Mojej chrześnicy to szczerze nienawidzi :wink: Trochę to wyszło z mojej winy, bo strasznie nad nią skakałam kiedy się wycofała.
Plus jest taki, że to tylko sierpowe, nie jakieś kosmiczne ataki, ale fakt faktem- terroryzuje wszystkich, a ja muszę setki razy powtarzać Chiko nie, Chiko nie i nie i nie.

Chikita

Post » Śro lip 31, 2019 6:53 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia, kciuki za dobre wieści na dzisiejszej wizycie i całokształt.

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Śro lip 31, 2019 10:43 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

I stał się cud! W jednym momencie: przechodziłam obok sklepu medycznego, zabolala mnie kostka, skojarzylam oba fakty i kupiłam sobie opaskę elastyczna. Do cudu należy dołożyć fakt ze jestem tuż po wypłacie i przed wizytą u wet :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro lip 31, 2019 11:38 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Tylko nie ściskaj za mocno ponieważ zaczną Cię boleć i i puchnąć palce. Owiń tak żeby staw był stabilny .
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro lip 31, 2019 11:44 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

majencja pisze:Tylko nie ściskaj za mocno ponieważ zaczną Cię boleć i i puchnąć palce. Owiń tak żeby staw był stabilny .

Ale to jest taka opaska z pieta, zakłada się jak skarpete, przynajmniej tak jest na obrazku..

Marzenia11

Post » Śro lip 31, 2019 14:29 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

To se kupiłaś taką opaskę stabilizator. No to nie ma problema
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]