Witajcie Kochani
Mało mnie ,ale takie życie
W sobotę pomogliśmy odejść kochanej 17letniej Babuni
Długo walczyła z rakiem ,ale niestety przerzut na płuca był,dziewuszka a raczej babuleńka była cały czas wesoła,jadła,piła,wydalała ,przytulała się i pozwalała czesać,och jak ona kochała czesanie
w sobotę jakaś słaba była co mnie zaniepokoiło,nagle z noska poszła krew i Babunia zaczeła kaszleć
wydawało się że krwawienie ustało,ale Kotusia stawała się bardzo blada i słaba
ściągaliśmy na cito weta z okolicy bo trzeba było szybko działać ,no niestety nie było już szans
wyglądało na to że rak uszkodził jakąś żyłę bo Babunia zwymiotowała ogromna ilość krwi
Pomogliśmy jej odejść.To wszystko działo się tak nagle,wiedziałam że przyjdzie czas rozstania ,ale to był szok bo co innego gdy kot powoli słabnie ,ale tu stało się tak nagle
Kochana Babunia,obiecałam jej że niedługo wiosna że będziemy spacerować po łące
Znowu blizna na sercu,ale nigdy nie zapomnę tej kochanej Kociny ,tego przytulaska
Mam wszędzie zaległości że względu na stan mojego zdrowia i przepraszam za to
w grudniu otrzymałam Fundusz Maciejkowy w wysokości 300zł
Dziękuję Wszystkim Darczyńcom z całego serca
rozliczenie zrobię w pierwszym poście
Kociaki mocno chorowały i nadal kilkoro choruje więc wydatków sporo na leczenie mamy
zakupiłam tez karmę dla dziczków
Dziękuję jeszcze raz za wsparcie
Ja ze sobą mam tez problem bo lekarze szukają igły w stogu siana
mam dosyć latania na badanie ,ale trzeba
słabnę coraz bardziej i czuję się jak bita śmietana
Walczę w sumie sama ze sobą takie mam wrażenie
Dobrze że mam Madzię która mnie rozumie i wspiera
Do walki i do zycia zmuszają mnie Koty,one mnie potrzebują bardzo no i moja dzika ferajna
co rano bazie wiłają i sarenki też zaglądają i inne stworki kochane
Na coszień to z łozka na tel coś poklikam ,ale za małe to ustojstwo więc mało,teraz siedze przy komputerze to lepiej widzę
Postaram się być częściej ,ale nic nie mogę obiecać
Jestem z Wami nawet gdy mnie tu na forum nie ma ,całym sercem jestem i myśle o Was wszystkich
Ściskam Was mocno
IWA