KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 04, 2013 14:55 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Schron w Mysłowicach jest, ale słyszałam, że nie ma tam wolontariatu, więc kto chodzi z puszkami?

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pon lis 04, 2013 14:58 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

masKotka? pisze:
MarKotek pisze:
masKotka? pisze:PS. Czy w Mysłowicach jest schronisko dla zwierząt?? Bo u mamy na Pogoni chodzili chłopcy i zbierali kasę na to schronisko - bez identyfikatorów, bez niczego co mogłoby potwierdzić ich wiarygodność

jest-wystarczy wpisac w google ;)
ale to nie zmienia faktu ze powinni mieć identyfikatory
a pozatym chyba do zbierania pieniedzy sa specjalne akcje a nie takie chodzenie kiedy i się podoba (?)

Nie wpadłam na to, bo byłam przekonana, że nie ma. Poza tym jak im mama powiedziała, że zaraz przyjdzie córka, która ma kontakt ze schroniskiem i będą mogli sobie pogadać, to uciekli!! Zatem nie zostawili mi wątpliwości :D

Z tego co sie orientuje to oni nie mają wolontariatu-przynajmniej pół roku temu jeszcze nie było.
Działają tylko dziewczyny poza nim aby psy z innych miast tam nie trafiły bo na temat tego schronu nic dobrego nie ma.

Małe gnojki :evil:najlepiej to jak sie takich zobaczy to nie podchodzić tylko na Policję zadzwonić.
Ostatnio edytowano Pon lis 04, 2013 15:00 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 04, 2013 14:59 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

The Szops pisze:
mir.ka pisze:co to za ślicznotki? :D

Obrazek

Obrazek

Mniejsza i Większa, czyli Emilka i Kamilka, nigdy nie wiedziałam, która jest która :mrgreen: Mniejsza ukrywała przed nami ciążę prawie do porodu, niestety kociak nie przeżył był niedorozwinięty. Ale to było dawno, jak wskazuje fotka ze 100 kilo temu :mrgreen:

Mniejsza ukrywała ciążę, a Większa ukrywała płeć, bo na początku była uważana za kocura ze względu na gabaryty i wyraz twarzy :mrgreen:

Iwona11

Post » Pon lis 04, 2013 15:00 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

CatAngel pisze:
masKotka? pisze:
MarKotek pisze:
masKotka? pisze:PS. Czy w Mysłowicach jest schronisko dla zwierząt?? Bo u mamy na Pogoni chodzili chłopcy i zbierali kasę na to schronisko - bez identyfikatorów, bez niczego co mogłoby potwierdzić ich wiarygodność

a pozatym chyba do zbierania pieniedzy sa specjalne akcje a nie takie chodzenie kiedy i się podoba (?)

Nie wpadłam na to, bo byłam przekonana, że nie ma. Poza tym jak im mama powiedziała, że zaraz przyjdzie córka, która ma kontakt ze schroniskiem i będą mogli sobie pogadać, to uciekli!! Zatem nie zostawili mi wątpliwości :D

Z tego co sie orientuje to oni nie mają wolontariatu-przynajmniej pół roku temu jeszcze nie było.
Działają tylko dziewczyny poza nim aby psy z innych miast tam nie trafiły bo na temat tego schronu nic dobrego nie ma.

Małe gnojki :evil:

Mysłowice - mordownia podobno, podobnie jak Olkusz i wiele innych...

Iwona11

Post » Pon lis 04, 2013 15:02 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Iwona11 pisze:
CatAngel pisze:
masKotka? pisze:
MarKotek pisze:

Małe gnojki :evil:

Mysłowice - mordownia podobno, podobnie jak Olkusz i wiele innych...

No mordownia :evil: a pracownicy w sumie to jeden pracownik-taka menda za przeproszeniem :evil:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 04, 2013 15:03 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

No nic, my tu gadu gadu, a tam koty czekają niewykastrowane. Idę na łapankę, trzymajcie kciuki, bo jest coraz trudniej. Te odważne już wyłapałam, zostały strachulce, co się trzymają na dystans.

Iwona11

Post » Pon lis 04, 2013 15:05 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

nie wiem co się dzieje,ale już trzy razy zeżarło mi posta :twisted:

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon lis 04, 2013 15:06 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

więc teraz w dwóch zdaniach:
Badi ma apetyt,i się bawi,ale bardzo kicha.
Miłek nic nie chce jeść.

balbina38

Post » Pon lis 04, 2013 16:55 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

A ktoś wie, jak czuje się Rossek, co z jego dupcią? :roll:

regularkate

Od: Czw paź 17, 2013 8:11

Post » Pon lis 04, 2013 18:34 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Trafiony - zatopiony :piwa: Kotka złapana :mrgreen:

Zmiana turnusu, rano wypuściłam poprzednią kocicę , wyprałam pontonik i inne posłanka, umyłam miseczki, jutro odbieram z lecznicy następną "wczasowiczkę". Ta wypuszczona rano jest świetna - nie uciekała jak te poprzednie, tylko witała się ze wszystkimi w stadzie, ocierała się, barankowała, miauczała, chodziła zadowolona z postawionym ogonem, zrobiła wydarzenie ze swojego powrotu :D

Iwona11

Post » Pon lis 04, 2013 19:04 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Iwona11 pisze:Trafiony - zatopiony :piwa: Kotka złapana :mrgreen:

Zmiana turnusu, rano wypuściłam poprzednią kocicę , wyprałam pontonik i inne posłanka, umyłam miseczki, jutro odbieram z lecznicy następną "wczasowiczkę". Ta wypuszczona rano jest świetna - nie uciekała jak te poprzednie, tylko witała się ze wszystkimi w stadzie, ocierała się, barankowała, miauczała, chodziła zadowolona z postawionym ogonem, zrobiła wydarzenie ze swojego powrotu :D

a ta wypuszczona,to ta która okazała się być" niedzika"?
to ile ich jeszcze zostało?

balbina38

Post » Pon lis 04, 2013 19:16 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Tak, to ta co oszukiwała :D . Właśnie dokładnie nie wiem ile ich zostało. Tam jest dużo zakamarków i one się chowają, nigdy nie pokazują się wszystkie na raz. Dzwoniłam dzisiaj do pana, który je dokarmia. Mam się z nim spotkać na miejscu i zrobić przegląd. Zrobię listę tych, które są już "zrobione", pooglądamy stado i ustalimy ile i jakie są jeszcze do złapania.
Ta wypuszczona dzisiaj z charakteru mi przypominała Michałową, cichutka, jakby jej nie było, wygłaskana ożywiała się i zabierała za jedzenie. Jako jedyna nie robiła demolek w klatce pod koniec turnusu i nawet ani razu nie wylała wody.

Iwona11

Post » Pon lis 04, 2013 21:35 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Bazarek ksiązkowy viewtopic.php?f=20&t=158052 (Agata ukradłam opis Rosska :oops: nie mam coś weny :oops: )
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 04, 2013 21:48 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Dorota Wojciechowska pisze:Bazarek ksiązkowy viewtopic.php?f=20&t=158052 (Agata ukradłam opis Rosska :oops: nie mam coś weny :oops: )

ja podkradłam od Marty i trochę przerobiłam :oops:

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Pon lis 04, 2013 22:11 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

regularkate pisze:A ktoś wie, jak czuje się Rossek, co z jego dupcią? :roll:

No właśnie, jak się ma dziś Rossek?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]