Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:gadka szmatka- każdego znas to może spotkać ja nie zbieraczk a mój Cekin się zaraził nie ma reguly coc zasady usza ycprzestrzegne
teraz zjednoczmy się wszyscy
viewtopic.php?f=1&t=155265
BOZENAZWISNIEWA pisze:pieknie wyglada "maleństwo"-jeszcze troche to beczułke z niego zrobisz jak Dorcia 44 ze swoich
BOZENAZWISNIEWA pisze:agula76 pisze:gadka szmatka- każdego z nas to może spotkać ja nie zbieraczka a mój Cekin się zaraził nie ma reguly choc zasady musza być przestrzegane
lepiej im kupic cykloferon...zamiast zyleksisu,taniej będzie i maluszkom opakowanie starczy na 2 koty...
jest gostek na forum jaki ma kilka opakowań...
BOZENAZWISNIEWA pisze:agula76 pisze:gadka szmatka- każdego znas to może spotkać ja nie zbieraczk a mój Cekin się zaraził nie ma reguly coc zasady usza ycprzestrzegne
lepiej im kupic cykloferon...zamiast zyleksisu,taniej będzie i maluszkom opakowanie starczy na 2 koty...
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:agula76 pisze:gadka szmatka- każdego znas to może spotkać ja nie zbieraczk a mój Cekin się zaraził nie ma reguly coc zasady usza ycprzestrzegne
Wszystkie koty dostały immunostymulator ale nazwy wet mi nie wpisał w książeczkę ...wet mówił że dobry...dwa nie dostały za tydzień bo trzy tygodnie temu podawałam zylexis i by było teraz za wczesnie..
tomek84 pisze:Ślepy kot sam sobie znalazł hamaczek, którym wzgardziło pozostałe towarzystwo i tylko z lenistwa go nie zdjąłem:
Mulesia pisze:Kopiuję z FB
BARDZO PROSZĘ O POMOC !!! Szukam właścicieli tych dwóch kotów ! Kotki zostały zabrane Wojciechowi L. i ze wszystkich kotów tylko ich nie zdążył zabić ! Jednak potrzebuje znaleźć osoby które oddały mu te koty do adopcji !!! Adopcja odbyła się w maju a 3 czerwca kotki zostały mu odebrane .Jest to naprawdę ważne ! Kontakt : 793645745. Udostępniajcie gdzie się da !!! Dzięki Waszej pomocy udało się ustalić adopcje kotów i znalazło się wielu właścicieli . Bardzo dziękuję !
https://www.facebook.com/asia.copik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 827 gości