Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:W tym tygodniu moje afrykańskie dzieciaki zostały wykastrowane/wysterylizowane.
Kenusia słodko wygląda w kaftaniku.
Dziś do ds pojechał Sudanek, domek wygląda na dobry, zwierzolubny, balkon zabezpieczony.
Wszystko wygląda pozytywnie a mnie jest smutno, cóż, standard.
Ja wiem, że to są tymczasy, do adopcji, ale to jest ta strona rozsądkowa, a serce wie swoje...
I znowu jest płacz...
justyna8585 pisze:mar9 pisze:W tym tygodniu moje afrykańskie dzieciaki zostały wykastrowane/wysterylizowane.
Dziś do ds pojechał Sudanek, domek wygląda na dobry, zwierzolubny, balkon zabezpieczony.
Ja wiem, że to są tymczasy, do adopcji, ale to jest ta strona rozsądkowa, a serce wie swoje...
I znowu jest płacz...
Trzymam kciuki...
Biało-rudy nadal bez domu?
anulka111 pisze:Trzymam kciuki za brzuszki 8i adopcje - u mnie Gucio dlugi czas mial nadwrazliwe jelita - unormowal go rc intestinal......problem sie rozwiazal,ale bardzo zle reaguije na zmiany karmy.
Bede zamawiac dla moich kotów zwirek przed Nowym Rokiem- to zamowie tez ciut intestinala na probe- jakos sie dogadamy odnosnie przekazania
mar9 pisze:justyna8585 pisze:mar9 pisze:W tym tygodniu moje afrykańskie dzieciaki zostały wykastrowane/wysterylizowane.
I znowu jest płacz...
Trzymam kciuki...
Biało-rudy nadal bez domu?
O Pawła i Gawła nikt nie pyta.
W sumie to nie wiem, czy mają ogłoszenia.
Kwestia ich ogłoszeń była załatwiana poza mną ale nie wiem, czy doszła do skutku.
Najprawdopodobniej jednak nie bo inaczej byłyby pytania o nie a pytań niet.
justyna8585 pisze:
Może Pani wysłać zdj. i ich opisy Sylwii?Ona robi tańsze ogłoszenia niż Cat&angel.Ja zapłace za nie.
mar9 pisze:justyna8585 pisze:
Może Pani wysłać zdj. i ich opisy Sylwii?Ona robi tańsze ogłoszenia niż Cat&angel.Ja zapłace za nie.
jakiej Sylwii?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 66 gości