RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 02, 2013 8:43 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Nie ładuje się obrazek ze zdjęciem Rudego podpisach osób, które sobie go wstawiły. Odwołanie do wątku zostaje OK. Może ktoś znający się na tym mógłby pomóc?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sty 02, 2013 15:51 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

A czy ogólnie wiadomo coś bliżej, co u Rudolfa ?
To już trzeci Rudolf :mrgreen: rudy , którego zapoznałam na forum i każdy piękny jest szalenie i niebywale 8O oraz grzeczny ponad miarę.
To imię, albo kolor niesie dobrą karmę i szałowe wibracje 8O

Wszystkie rude-Rudolfy są miłe niesłychanie i piękne nad podziw - jestem w szoku :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro sty 02, 2013 18:41 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

wiadomo :wink:
chłopak ma się świetnie ,trafił na opiekunkę która dokarmi i dopieści ,co jakiś czas ja z Ewą do niego popjedziemy ,dziś była Ewa sama ,obejrzała kawalera który przywitał ją tak jak by na nią czekał ,baranki ,fikołki ,mruczando i gadanie ,gadanie ,gadanie :D
Uszy się leczą,chociaż nimi trzepie .
Apetyt dopisuje .
Oby tak dalej :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 02, 2013 19:51 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

No to świetne wiadomości, ufff-am Gosi :ok:
Już ona go wyprowadzi na ludzi . Stop . Na koty .
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pon sty 07, 2013 10:11 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Byłam wczoraj u Gosi i Mendoza ew dr .Watson :lol:
Pojechałam z Ewą którą też w to wkręciłam.
Kot kwitnie ,przywitał nas w drzwiach w ramionach swojej opiekunki :wink: oboje wyglądali pięknie :1luvu:
No i nie ma to jak zejdą się 3 kociary :ryk:
Wzięłam aparat ,niestety nie naładowałam baterii :oops: mam tylko ze 4 -6 fotek i jeszcze nie wiem jakiej jakości. :|
Kot w końcu trafił do łóżka ,sam i z własnej woli powalił się na poduszkę i poszedł spać ,radości nie było ,więc pytam wygnała s go ? nie przeniosłam się w nogi :mrgreen:
Gosiu jestem ci niezmiernie wdzięczna za rudzielca .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 07, 2013 10:17 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

O rany.
Cieszę się ogromnie, że Rubens, Rudolf... czy jak mu tam :wink: zasłużenie króluje... a służba zachowuje się poprawnie. :mrgreen:
Dużo szczęścia dla Gosi i Jaśnie Wielmożnego :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 07, 2013 10:33 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

a jaki z niego gaduła ,ty słowo on dziesięć :lol: micha musi być pełna bo to sens życia :wink:
uszka ładnie się leczą ,a gdzieś za miesiąc powtórzymy badania ,chyba że sytuacja nas przymusi zrobimy to wcześniej.
Z modlitwą na ustach aby test wyszedł ujemnie. :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 07, 2013 10:39 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

dziś wstawię fotki.
Ostatnio edytowano Wto sty 08, 2013 9:40 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 07, 2013 13:28 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Dorciu,

Dostałam takie pytanie na maila (to z ogłoszeń Rubensiastego,robiłam 2x 50 ogłoszeń):

Witam,
czy kot znalazł już nowy dom?
Pozdrawiam

Przesyłam ci profilatycznie na PW także mail do Pana.
Bo bez uzgodnienia nic nie będę odpowiadać. :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 07, 2013 22:50 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Obrazek niech będzie tam gdzie mu będzie najlepiej i gdzie kochany będzie jak najmocniej Obrazek

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 9:51 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 09, 2013 15:43 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

no i nikt nas nie podziwia :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 09, 2013 15:53 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

podziwiamy ,podziwiamy...tylko spokojniejsze juz jestesmy ze Rudi ma miłosc, miske, rączki do głaskania...

a pomyslec ze jeszcze miesiac temu mieszkał w jakis kartonach:(...marzł....byl byc moze głodny...i nikomu niepotzrebny:(...

Rudi Ty to masz chłopie szczescie ze trafiles na Dorcie...a pozniej poszło jak z płatka:):):)
agula76

Post » Śro sty 09, 2013 16:14 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Podziwiamy, podziwiamy - tylko nie zawsze zostawiamy ślady tegoż podziwu...
My "Cichociemni" - elita polskiej dywersji 8) 8) 8)
Obrazek

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 16:19 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

dorcia44 pisze:
Obrazek

No dobra 8) zmusiłaś mnie Dorcia do wyjścia z podziemia ...

Ekhm, ekhm , ekhm...

Wiwat Rudolf nasz kochany,
co krzyżujesz Gosi plany.
Miała kotów już nie kochać,
lecz po tobie będzie szlochać. :wink:
Boś ty piękny jest klasycznie,
no więc pytam retorycznie...
Gosiu droga, powiedz przecie,
jest fajniejszy kot na świecie ?

Obrazek

Monika_Krk

[poprzednia][następna]