Noemi-wypadku,padaczka, chore jelita potrz karma i/d Gastro.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 27, 2013 23:29 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

nie wiem.... :D ale u Justy jest w czym wybierac :D do wyboru do koloru kocich pieknosci :1luvu:
niesmiala pingwinka o slodkim pyszczku i przepieknych oczach - Matylda
uroczy, choc z problemami, ale wrazliwy, przytulasny Rudolf
Zwariowany, szalony, nieprzewidywalny Bartek :D
rozbrajajaco niesmiala Kika
niezalezna pieknotka-Prima
usmiechniety choc z charakterem - Czorcio
namolny przylepa-Miki
niezwyklej urody-Gaja...

wiec jest w czym wybierac :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw mar 28, 2013 16:54 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

:1luvu:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Czw mar 28, 2013 21:01 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

Witam księżniczkę :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw mar 28, 2013 21:28 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

Księżniczka sie budzi , wiec za chwile bedzie szał ciał :wink: , będzie te co skaczą i fruwają na nasz program zapraszają :mrgreen: , boziu jak ona chce juz natychmiast biegać ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw mar 28, 2013 21:43 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

wesola malutka jest, to jest super :ok:

Kociara82

Post » Czw mar 28, 2013 21:49 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

:ryk: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Wiesz , ja nie umiem wybierać - mam wrażenie , że to futrzaki mnie wybierają :oops:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw mar 28, 2013 23:17 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

powiem ci tak: sama kota nie mam, nie moge miec poki co. Ale jak przyjdzie co do czego to naprawde bede miala dylemat, ktorego kota wybrac. A mysle, ze moje wymarzone kocie rownie dobrze moge adoptowac nawet z drugiego konca kraju, a kto wie, czy nawet za granica nie znajde swojej drugiej kociej polowki... nigdy nic nie wiadomo. Przyjdzie czas, to zobaczymy, jak to bedzie. Ale ja nie wiem, na dzien dzisiejszy, jakbym miala chocby od Justy kota adoptowac... nie wiem, ktorego bym wybrala.
Uwielbiam Wegielka, jest piekny i ma cudowny charakter. Ta jego opiekunczosc wobec Noemi, czulosc i milosc jaka ja obdarzyl... :1luvu: i taki spokojny jest a jednoczesnie wesoly... Ideal faceta :1luvu:
Borys, ktory kilka miesiecy temu poszedl do nowego domku tez mi sie podobal. To piekny kocio i rozbrajal mnie swoim spokojem. Tak lubil byc glaskany, a jak przestalo sie go glaskac to tak cudownie patrzyl na czlowieka, ze nie szlo mu odmowic dalszego miziania. Wrazliwy, wspanialy kocio.
Pamietam Sp.Alexa... czarnego wariata.... moja kocia milosc... Kochalam ta jego energie, nie moglam przebolec tego, ze to nie ja moglam go adoptowac. Bardzo przezylam wiadomosc o Jego smierci... :cry: To byl pierwszy kot o ktorym zaczelam powaznie myslec, ktorego chcialam adoptowac gdybym mogla.
Sp.Eustachy... to byl koci ideal nad idealy :1luvu: Mial na mnie bardzo kojacy wplyw. Takiego kota bym chciala. To, ze byl nieziemsko sliczny, to swoja droga.
Ale kazdy z tych kotow mial w sobie "to cos" co mnie szczegolnie urzekalo. Nie wiem jednak, ktorego bym wybrala, gdybym miala ktoregos z nich wybrac. Czym sie kierowac...
Oczywiscie najlepiej jest tak, ze to kot wybiera ciebie. Ale to tylko gdy sie z kotem osobiscie spotkasz. A sa przypadki, ze dopiero gdy po wypelnieniu wszystkich formalnosci dopiero pierwszy raz adoptujacy na wlasne oczy kota widzi. Wczesniej tylko wirtualnie... To przeciez nie oznacza, ze taka forma adopcji odpada, bo ryzykowne, ze sie nie dopasuje kota czy cos...
Przeciez takie adopcje tez sie sprawdzaja.
Ale jak poznac ze to TEN kot?... :roll: Jak? Jesli serce mocniej zadrzy na widok kilku futer? No jak?!

Kociara82

Post » Czw mar 28, 2013 23:39 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

Oj , znam to . Wyobraż sobie : pojechałam po niebieskiego kocurka i biało -bura kotkę na tymczas .Biało -niebieska sama do mnie przyszła i zaczepiała .Spakowałam kocurka i biało-bura . Papiery wypełnione a mnie coś nie pasuje . No to na szybko i jeszcze raz : otwieram transporterek i kocurek zwiewa a biało - niebieska kicia przychodzi . Ona mnie wybrała i tak jest do tej pory . Jak ja jestem w domu - chłopu na kolana nie pójdzie . Umowę Dorcia44 w locie przepisywała a obie kicie są na stałe -mój mąż by ich w życiu nie oddał . :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt mar 29, 2013 13:57 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

no wlasnie :)
a takie koty jak Noemi to potrafia nawet na odleglosc skrasc czlowiekowi serce :1luvu:
Ta mala wariatka kochana mi skutecznie humor poprawia :1luvu: Ja sie wcale Wegielkowi nie dziwie, ze tak ja pokochal :) Przy takiej kociej pieknosci to zycie jest kolorowe, radosne i nie ma w nim miejsca na smutek, handre :1luvu:

Kociara82

Post » Sob mar 30, 2013 10:55 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

Wesołych Świąt :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob mar 30, 2013 13:54 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

:piwa: skarbie, zdrowka Ci zycze przede wszystkim :)
Buziaki, slodkosci kochane :1luvu:

Kociara82

Post » Sob mar 30, 2013 14:48 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

WESOŁYCH ŚWIĄT

Obrazek
agula76

Post » Sob mar 30, 2013 16:12 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

Wesołego Alleluja!

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob mar 30, 2013 20:45 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

Obrazek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob mar 30, 2013 20:47 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, znacznie lepiej :)

Justa, fajny kroliczek, masz nowego? :wink:

Kociara82

[poprzednia][następna]