turkawka pisze:Gibutku dziękujemy![]()
Coś Bunia ostatnio nie w sosie jest
Nie ma za co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Gibutku dziękujemy![]()
Coś Bunia ostatnio nie w sosie jest
sunicram pisze:Dziewczyny, czy pod nieobecność dr Gruszki możecie polecić jakiegoś dobrego weta, ktory przyjmuje tez w soboty? Bo musimy Bursztynowi te żeby zbadać i może od razu coś wyleczymy zabiegowo.
sunicram pisze:Dziewczyny, czy pod nieobecność dr Gruszki możecie polecić jakiegoś dobrego weta, ktory przyjmuje tez w soboty? Bo musimy Bursztynowi te żeby zbadać i może od razu coś wyleczymy zabiegowo.
sunicram pisze:A dobry fachowiec i ciepły człowiek tez jak Gruszka? Bo ja nie trawie tych cynicznych doktorków
JaEwka pisze:sunicram pisze:Dziewczyny, czy pod nieobecność dr Gruszki możecie polecić jakiegoś dobrego weta, ktory przyjmuje tez w soboty? Bo musimy Bursztynowi te żeby zbadać i może od razu coś wyleczymy zabiegowo.
w sobotę Legwan jest czynny tylko nie wiem kot tam wtedy jest
Gibutkowa pisze:sunicram pisze:A dobry fachowiec i ciepły człowiek tez jak Gruszka? Bo ja nie trawie tych cynicznych doktorków
Albert jak najbardziejI do tego typ naukowca - głośno myśli
Ja u niego moje tłatajstwo leczę, Jessi&Co. (WroKoty) też z tego co wiem.
sunicram pisze:JaEwka pisze:sunicram pisze:Dziewczyny, czy pod nieobecność dr Gruszki możecie polecić jakiegoś dobrego weta, ktory przyjmuje tez w soboty? Bo musimy Bursztynowi te żeby zbadać i może od razu coś wyleczymy zabiegowo.
w sobotę Legwan jest czynny tylko nie wiem kot tam wtedy jest
To tam już koty same przyjmują?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, misiulka, Silverblue i 141 gości